Rammstein FTW

"Industrialbandet Rammstein släpper tillsammans med nya skivan en box innehållandes handbojor och dildoavgjutningar av bandmedlemmarna. Det svenska skivbolaget säger till Expressen att boxen inte är önskvärd här då den "ser lite läskig ut". Man kan dock importera boxen själv, över nätet går den lös på 120 pund."

Ni kan läsa om detta i Expressen idag också!



Alltså, man blir så fruktansvärt trött på alla dessa moralgubbar och - kärringar! Idén är fan i mig hur cool som helst och det är ett jäkla smart drag av dem också! Liksom, hur många förutom de som lyssnar på Rammstein hade vetat om när deras album skulle släppas om det inte vore för detta?
Gratis publicitet och eftersom de "förbjuder" försäljningen utav denna box i Sverige ökar ju bara samlarvärdet på den. Sedan finns Internet, så de kan ju förbjuda detta hur mycket de vill, den kommer ändå att säljas.

"En dildo ser lite läskig ut", säger Charlie Åberg. Hm, ok? Men om det hade varit en avgjutning av ett par bröst eller ett uppblåsbart får, hade det varit bättre då? För de ser ju inte "läskiga" ut, right?

Nä, fuck this! Jag vill nästan ha den här boxen nu, bara för att! :D

Också för några veckor sedan hamnade bandet i blåsväder eftersom deras video till låten "Pussy", regisserad av svenske Jonas Åkerlund, innehöll samlagsscener.



Tyck vad ni vill, men dessa grabbar vet hur man ska marknadsföra sig och få publicitet ;)

Kommentarer
Postat av: Nettish

Jag garvar ihjäl mig! Vilket århundrade lever vi i nu igen? 1700-talet?

"En dildo ser lite läskig ut" Jisses!

2009-10-22 @ 22:57:23
URL: http://nettish-lookingforlove.blogspot.com
Postat av: Nocturnia

Ja, ibland undrar man verkligen...

2009-10-24 @ 20:00:10
URL: http://nocturnia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0