Tisdag



Det känns inte som att jag gjort något alls idag, men jag har ändå hunnit med en hel del.

Gick till AF efter vårdcentralen och där satt jag i några timmar. Skrev ett personligt brev som jag blev riktigt nöjd med och som "prisades" av de som läste det. Känns bra som fan!
Dock glömde jag en grej hemma, så måste dit imorgon igen och skriva ut allt, men det går ju fort, så hinner nog med dig också imorgon, Petralainen :)

När jag kom hem käkade jag lunch och kollade på film. Kände mig heeelt omotiverad till att städa, men ville ändå göra någon nytta här hemma också. Gick därför igenom skohyllan och slängde typ åtta par skor! Ska antagligen sälja en del också. Vissa är nästintill oanvända, men det känns tungt, me love my shoes :(

Missade att äta middag och kände mig inte vrålhungrig, så gjorde en smaskig smoothie och tog två mumsiga mackor med leverpastej och gurka till. Så sjukt gott ^^

Tänkte fixa i ordning min ljung jag plockade hos pappa. Har helt glömt bort den, så den har bara legat i en påse. Den ska torkas så jag letade i dagens reklamhög efter "bra" papper. Hittar då äckliga kommunistgrejer och även om det var "rätt" sorts papper så no way José! I soporna, det är där sånt hör hemma!


Kommentarer
Postat av: petra

jääh. duktig du är. ring när du vill träffas i morgon då.

glöm inte blötlägga ljungen och frysa in den bland blött tidningspapper också, det gör susen ;)

2010-08-31 @ 21:05:26
URL: http://inpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0