Chili chocolate

bild036 (MMS)

Här ska färgas hår! Funkar ju inte att gå runt med en decimeters utväxt och morotsfärgat hår :P


Mexikansk sugarskull

bild243 (MMS)

En mexikansk sugarskull, det fick bli dagens outfit det.


Liquid love

bild243 (MMS)

Titta vad jag hittade på Konsum - körsbärsjuice! Nom nom nom :)


All work, then play

Åh, äntligen får man sova! Har varit mer död än levande den här veckan och på lördag är det övertid också, tjoho! Gött att det bara är fyra dagar att jobba nästa vecka i alla fall. Och just det, nu på lördag är det ju Halloweenfest hos Petra. Ska bli skoj! Min outfit kommer bli grym ;D


Black Sunday

I söndags ja... Jag höll på att bli påkörd utav en bil. Det vara precis att jag klarade mig och sedan smällde bilen in i en annan (med en barnfamilj i) för att sedan fortsätta in i väggen. Tre personer höll på att bli klämda mellan väggen och bilen, men de klarade sig som tur var. Riktigt jäkla otäckt var det iaf och jag känner en enorm tacksamhet över att vara i livet. Antagligen var föraren drogpåverkad. Skott i pannan på pundarjävlar!


Death Connection

bild242 (MMS)

Jag dog nästan nyss. På riktigt. En sekund senare och jag hade dött. Så jävla nära. Snacka om nära döden...


"Bapelsin då, gubbjävel!"

Idag har jag sorterat en massa kläder. Hur jäkla mycket har jag inte egentligen?! Har fixat i ordning min byrå och skulle egentligen ha fixat garderoben också, men det orkar jag ta mig tusan inte. Får bli en annan dag. Jag börjar sakta men säkert få ordning på mitt hem i alla fall och jag har en massa planer på saker som ska införskaffas och göras om i framtiden. Tavlor, bokhyllor, hyllor, lampor, mm. Skulle gärna vilja byta golv i hall, vardagsrum och på balkongen och köpa ett nytt handfat till badrummet också, men det får jag avvakta med ett tag. Måste få en stabil ekonomi först. Hur som helst, jag mår bra och jag har äntligen fått tillbaka livsgnistan :D


Walking towards horizons

bild243 (MMS)

Skulle gå en sväng till willys, men benen fortsatte så nu har jag snart promenerat i 2 timmar. Underbart promenera/lyssna på musik/tänka-väder ute idag!


V60-tårta

bild237 (MMS)

Tårta som tack för att vi byggt nya V60 så bra. Inte min ätardag idag, men ibland får man fuska, haha.


Lyxfällan goes Stureplan

Herrejävlar vilken puckad brud som är med i Lyxfällan! Man vet verkligen inte ifall man ska skratta eller gråta. Det borde vara olagligt att vara så korkad.


SNÖ

bild236 (MMS)

Tjoho, årets första snö! :D Synd bara att det mesta redan smält. Det var helt vitt ute förut.


Ge mig, tack

bild242 (MMS)

En leopardkappa, ja tack ^^ Har fått hem en massa kataloger i veckan, mycket julgrejer bland annat. Farligt! Jag längtar efter Jul nu och oj oj vad det suger i "vill ha-tarmen".


Mercenary - Loneliness



The one
That makes me stronger
Still pulls me under
Leaves me on my knees
The one
That makes my heart beat
Still makes my soul bleed
Bleeding piece by piece

You see
I am your destination
Where you always want to be
A heartfelt emotion
Cast aside and then I feel

Lonely
We are not alone
Only
Nothing to atone
Someday
I hope I hear you whisper
Always, always
I do, now we've come this far

Never make mistakes
As long as loneliness awakes

The one
Simply completes me
Still don't believe me
Even though I know
The one
Is still under my skin
Still makes my mind spin
And turns me upside down

And still our lives passes by
Day after day, we never speak
Sometimes we start to wonder why?
But then we're going back to sleep

And then we fall to pieces
We are lost in loneliness
Close your eyes, believe this
We are one, one

Lonely
We are alone
Only
Nothing to atrone
Someday
I hope I hear you whisper
Always, always
I do, now we've come this far

Never make mistakes
As long as loneliness awakes

Lonely
We are alone
Only
Nothing to atrone

The one
That makes me stronger
Still pulls me under
Leaves me on my knees
The one
That makes my heart beat
Makes my soul bleed
Bleeding piece by piece

The never ending misery
Of living life in loneliness
Seal my eyes and leave me
I am one

Lonely
We are alone
Only
Nothing to atrone
Someday
I hope I hear you whisper
Always, always
I do, now we've come this far

Never make mistakes
In life we dedicate
Our souls to someone else
Laft dangling by ourselves

Only
Lonely
Only
Lonely
Only
Lonely
Only
Lonely


Six ready, six to go

Ni läste rätt! Sex julklappar är redan införskaffade och de resterande är nästan uttänkta allihopa. Gött att äntligen vara ute i god tid :D

Ska nog även vara duktig och köpa julklappar/födelsedagspresenter till två vänner snart också. Den ena vet jag vad jag ska köpa, den andra får jag klura lite mer på ^^

Hur går det för er? Har ni börjat shoppa julklappar ännu?



ZombieFit: The Zombie Workout



Ett gym i St. Charles, USA, erbjuder ett zombieförberedelse-fitnesspass - ZombieFit. Målet är att göra dig fysiskt förberedd för en zombieattack.

"What if you woke up tomorrow to find your city overridden with zombies, would you survive? This may seem childish, but by preparing for the impossible, you'll be ready for the improbable.

The keys to surviving Z-day are simple: Be able to lift and throw heavy things, run fast and for long distances, and be able to navigate obstacles and urban environments in an efficient manner. By following the ZombieFit WODs (workout of the day) and practicing parkour, you will achieve increased fitness through the performance of functional movements at high intensity and find within yourself the internal discipline and mental fortitude necessary to become a traceur."

Fading of the Cries



"Jacob, a young man armed with a deadly sword, saves Sarah, a teenage girl, from Mathias, a malevolent evil that has begun plaguing a small farmland town while in search of an ancient necklace that had belonged to Sarahs Uncle.

Jacob sets out to get Sarah home safely, running through streets, fields, churches and underground tunnels, while being pursued by hordes of demonic creatures. Along the way, both come to terms with the demons within themselves - Sarah begins to understand her hatred towards her mother and sister may be unjustified and Jacob discovers the secrets of his past, realizing the only way to truly defeat the demons is to return to the very place his family was murdered."

Det känns lite som en blandning utav Twilight och Harry Potter tycker jag. Någon mer som får den känslan? Glittriga zombies är verkligen inget jag vill se!

Volbeat - Beyond Hell/Above Heaven




Jaha, brydde mig faktiskt inte så mycket om detta skivsläpp i och med att jag tröttnade så jäkla mycket på Volbeat när de släppte förra albumet Guitar Gangsters & Cadillac Blood. Marie lovordade dock det nya albumet så mycket, så när jag var där bad jag henne slänga över det på min MP3. Lyssnade på det på vägen hem, tyckte inte om det och lyssnade inte mer på det, förän i fredags.

De låter precis som vanligt, Volbeat för hela slanten och hade det inte varit för gästartisterna så hade det blivit ett väldigt enformigt och tråkigt album. Michael Poulsen har en grym röst, men efter några låtar blir det lite tröttsamt.
Mark "Barney" Greenway (Napalm Death) growlar i låten Evelyn. Låten är helt ok, men ingen höjdare. Den bryter dock mönstret och levererar något nytt. Kreator's Mille Petrozza medverkar på 7 Shots tillsammans med Michael Denner (Mercyful Fate/King Diamond). Petrozzas röst och Denners gitarrsolo bidrar till en av de absolut bästa låtarna på skivan.

Så, vad tycker jag? Ett helt ok album, men inte mer än så. Deras album Rock the Rebel/Metal the Devil är fortfarande det bästa de gjort och Beyond Hell/Above Heaven är långt ifrån lika bra.
Dock gillar jag verkligen låtarna 7 Shots, 16 Dollars och A New Day. Även de två första låtarna The Mirror and the Ripper och Heaven nor Hell kan hamna på någon playlist i framtiden. A Warrior's Call är för mig en gammal låt, men den går fortfarande hem!



Gött mos

bild239 (MMS)

Är hos äldsta systern och vi har precis lagat mat. Flundra med mos och broccoli. Gött! Sen bär det av till andra systern där det vankas vin och film :)


Volvo for life?

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men fy fan vad jag trivs bra på jobbet! Bra balanser och jag har så jäkla skoj mest hela tiden. Saknar till och med "mina pojkar" på helgerna, haha. Sitter just nu och försöker hålla mig vaken. Vid 20 visar 6an nya Family Guy-avsnitt och det får man ju inte missa :)


En bock i Gävle

"Jag tycker att du borde flytta till Gävle. De behöver en bock som ingen tänder på."


Söndag

bild237 (MMS)

Äggmacka och första säsongen utav Dexter. En helt ok söndagskväll :)


Datordrömmar

Fan vad jag vill ha en ny dator! Allt bara strular och jävlas med mig hela tiden. Blä! Ska kolla på Avatar nu och sen ska jag nog sova. Vaknade halv 7 imorse :P


I am hated

Nähe, mitt Internet tycks verkligen hata mig. Det vägrar ansluta och jag är alldeles för trött för att försöka fixa det nu, så får hoppas det fungerar som det ska imorgon. Då blir det blogga av ;) haha


IT'S ALIVE!




Äntligen har jag fungerande Internet igen! Fan vad skönt :D
Har mått riktigt dåligt idag på jobbet (men jag bet ihop och gjorde mitt bästa), så ska kolla på Family Guy nu och sedan sova. Behöver nog få mig en rejäl natts sömn om jag ska överleva morgondagen. Sedan är det helg!!!


Körsbärssås

bild252 (MMS)

Titta vad jag har hittat!!! Den måste jag bara testa någon gång. Är hos Marie i Tuve nu, i affären, och snart vankas det kyckling, ris och currysås. MUMS! :)


Good dog

bild252 (MMS)

Är med Saga på boxerklubben och tränar Bella. Riktigt skönt väder ute!


Zombie attack from outer space

Zombie attack from outer space. Ja, det drömde jag om i natt. Zombieöverlevnad för hela slanten, hur nice som helst :D Det visade sig sen att utomjordingar hade skickat dem hit för att "lära oss en läxa". De tycker att vi ska ta hand om våran planet och varelserna som lever här. Och hör sen! Bäst vi lyder ;) haha. Ska sova nu. Undra vad det blir för spännande drömmar i natt.


[] [] [] []

Jobbig dag idag. Allt känns bara så tomt och meningslöst. Söndagsångest? Ännu värre blev det av att tänka på att nästa månad blir fattig den också. Började ju jobba den 15:e så får bara en halv lön + en övertidslördag. Fy fan! Då kan man ju inte ens roa sig med materiella ting. Får jag fortsätta jobba ska jag iaf köpa mig en ny dator och ett PS3. Verklighetsflykt deluxe!


Mmm... OST

bild252 (MMS)

Fick en ost utav mamma när hon hälsade på. En supergod Kolmårdenost! Gjord utav delfinmjölk ;) hahaha


Illnath - Ravenous Crows

Titta Karin! Våra pojkar har gjort en video :D Synd bara att det nya albumet har tagit FLERA ÅR och att låten är gammal (de spelade den väl när vi såg dem live senast?), men ändå. EN VIDEO!



Harry Potter and the Deathly Hallows

Ieeek, jag vill se NU!!! I november blir det sushi med Saga och ett besök i biosalongen. Lätt! :D


I want it all

Har spenderat halva kvällen på cdon.com. Har beställt fyra stycken julklappar och så några erbjudanden till mig själv. Dock var jag tvungen att skicka iväg min beställning innan jag vågade kolla upp "roliga vill ha-grejer". Jag samlar egentligen på filmer och CD-skivor, men de senaste två årens ekonomi har gjort att jag hamnat efter rejält. Det skulle nog ta mig en årslön att köpa hälften av grejerna jag vill ha och då snackar vi alltså bara om film och musik. Illa ;) Får verkligen hoppas att jag får förlängd anställning i november!



Toast med kantarellstuvning

bild247 (MMS)

Toast med kantarellstuvning - I'm in Heaven!


Dimmu Borgir - Gateways

Vad tycker ni om Dimmus nya låt?

 


Mätt i hela magen

bild241 (MMS)

Detta ligger nu i min mage! Det var helt ok, men inget speciellt. Godast var grönsakerna (de ligger under köttet på bilden), starka och smaskiga. Mätt blev jag i alla fall :)


El Corazon

bild231 (MMS)

Nästan hela familjen sitter på El Corazon och väntar på käk. Dessa gigantiska glas med läsk fick vi nyss, enlitersglas, haha. Hungrig som en varg är jag iaf, så hoppas de kommer med min fläskfilé snart :)


Ajaj i magen

Har varit hemma från jobbet idag. Kräktes i natt och låg sedan vaken och mådde illa. Har sedan bara sovit, mått illa, sovit, kollat på tv, mått illa, osv, hela dagen. Ingen rolig start på helgen direkt, men känner mig bättre nu och hoppas jag mår bra imorgon! Mamma är ju i stan och imorgon ska vi käka tapas :) Har beställt en ny usb-grej till mitt Internet btw, trodde jag skulle få det idag, men tji fick jag. Så har inte varit online på en vecka nu *abstinens*


RSS 2.0