Halloween Movies

Ledig denna veckan, så en hel del film har det blivit. En "vanlig" senast sedda filmer-lista kommer inom kort, men först en lista på de filmer jag sett som passar till Halloween.
 


Lasagne utan pasta

Jaha, i en veckas tid har jag nu kört på endast nyttig mat och det har gått kanonbra (fram tills idag, damn you Knäckehäxan/Fru Röd!!!). Små portioner och med ca. 3 timmars mellanrum. Många smoothies har det blivit, men de är jäkligt nyttiga och bra mot sötsuget. Prefekta att ta som kvällsmat tycker jag :)
 
En kalasgod lunch lagade jag dock till igår och detta ska jag göra fler gånger - lasagne utan pasta.
 
500 g blandfärs
1 stor morot
2 färska tomater
1 stor rödlök
1 stor eller 2 små zucchini
1 påse färsk spenat
1 paket Kelda Mat 4%
1 pkt fetaost
Salt, peppar och vitlök
 
Stek färsen och krydda efter smak. Riv moroten, hacka tomaterna och löken och blanda ihop med färsen.
Häll grädden i en skål, smula i fetaosten och krydda med salt och peppar.
Hyvla zucchinin och skölj spenaten under rinnande vatten. Dessa två blir lasagnens plattor.
 
Varva färs, plattor och ostsås. Avsluta med lite ostsås på toppen och grädda ca. 30 min i 175C. Toppen ska få lite färg och allt ska bli genomvarmt, däremot gör det inget om grönsakerna fortfarande har stuns i sig.
 

Netflix

 
Jag har blivit med Netflix! Första månaden är gratis (sedan 79:-/mån), så tänkte att det var värt att testa. Filmerna är rätt gamla, de har inte de senaste direkt, men jag gillar't ändå :)

Ready, Steady, Go

Jag är tråkig, jag vet. Det är dock som så att det enda jag gör nu för tiden är att sova, jobba och äta. Nästan i alla fall :P
 
Har i alla fall blivit superpeppad till att börja träna igen och med det följer även en strikt kost. Sa upp mitt gymkort på World Class i veckan (trivdes aldrig där) och på fredag ska jag gå bort till Kristinedal och bli medlem där istället. Det ligger närmare, Gustav tränar där och så har de dessutom pool så jag kan simma. Tänkte nog mjukstarta med simning ^^
 
Sen från och med torsdag är jag ledig i 1½ vecka och då har jag även tänk exprimentera lite i köket. LCHF-bröd och powerbars med körsbär är det tänkt att jag ska göra. Pepp pepp! :D
 

Bebisar på G

Ja, om någon vecka eller så blir familjen större. Två små lurviga sötnosar ska nämligen flytta in hos oss då.
 
 
Supersöta chinchillor! En pojke och en flicka. Tror de ska få heta Bifrost och Idun ^^

Hell Bunny

Några av Hell Bunnys snyggaste klänningar har nu verkat hitta till svenska affärer. Dessa tre är jag sugen på, men det lutar nog mest åt den till vänster ^^
 

On Stage 2012

 
I år kommer Volvo antagligen inte ge oss några julbordspengar, så våran chef var söt och sa att han vill bjuda alla som vill på On Stage (ur egen ficka). Det där är ju verkligen inte min typ av grej, men så tänkte jag att, vad fan, kul att se något annorlunda och arbetskamraterna lär ju kunna liva upp stämningen om inte annat :)
 
"OnStage är julshowen som ändå inte är någon julshow. Varje år i månadsskiftet november-december flyttar vi in i några av landets största arenor - Scandinavium i Göteborg, Ericsson Globe i Stockholm och Malmö Arena i Malmö. Att det är juletider betyder dock inte att det måste vara jultema, utan i år blir det ett varmt svenskt tema.
Uno Svenningsson, Brolle, Jessica Folcker, Jenny Silver, Sebastian Karlsson och Nina Söderquist levererar en specialskriven show med det bästa från Sverige. Med sig har de även Jan Bylund som konferencier och en orkester ledd av kapellmästare Stefan Sporsén. Showen är regisserad av hyllade Anders "Butta" Börjesson."
 
Känner igen kanske hälften av namnen, men det blir nog bra. Ju sämre det är desto mer får man dricka, right? ;)

Oden, jag har vin!

Internskämt i rubriken, men ändå... Nästa band att släppa eget vin är inga mindre än Amon Amarth. MÅSTE HA! :D
 

It will Scare the Shit out of You

 
Pimpade mitt badrum lite i helgen. Zombiedekor, får se hur länge de får sitta uppe ^^

Whirlpool WBE3114W

Om det vill sig rätt kommer jag bli med ny kyl/frys inom kort. Hoppas ^^
 

Lunchlådor

Tänk vad mycket roligare det skulle vara att äta om maten såg ut så här i lådan :D

RSS 2.0