Shadows

When the lights go out and all is dark
Desperately you seek a lifesaving spark
The memories of the past is fallowing you
Like shadows lingering still almost swallowing you


Shadows hunting through the night
Your soul is screaming, crying, reaching for the light


Hiding from all that caused you so much pain
You're running from yourself, you're hiding in vain
Find the light you carry deep inside
Use the shadows - let them be your guide


Attack of the B-movie




Nyheter hos Sourpuss. Jag älskar verkligen B-filmstryck på kläder och dessa är finfina ^^


Tisdag



Det känns inte som att jag gjort något alls idag, men jag har ändå hunnit med en hel del.

Gick till AF efter vårdcentralen och där satt jag i några timmar. Skrev ett personligt brev som jag blev riktigt nöjd med och som "prisades" av de som läste det. Känns bra som fan!
Dock glömde jag en grej hemma, så måste dit imorgon igen och skriva ut allt, men det går ju fort, så hinner nog med dig också imorgon, Petralainen :)

När jag kom hem käkade jag lunch och kollade på film. Kände mig heeelt omotiverad till att städa, men ville ändå göra någon nytta här hemma också. Gick därför igenom skohyllan och slängde typ åtta par skor! Ska antagligen sälja en del också. Vissa är nästintill oanvända, men det känns tungt, me love my shoes :(

Missade att äta middag och kände mig inte vrålhungrig, så gjorde en smaskig smoothie och tog två mumsiga mackor med leverpastej och gurka till. Så sjukt gott ^^

Tänkte fixa i ordning min ljung jag plockade hos pappa. Har helt glömt bort den, så den har bara legat i en påse. Den ska torkas så jag letade i dagens reklamhög efter "bra" papper. Hittar då äckliga kommunistgrejer och även om det var "rätt" sorts papper så no way José! I soporna, det är där sånt hör hemma!


Garfield the movie



Tog en paus från allt städande och skrivande och kollade på Garfield the movie.
Söt och lite smårolig. Har haft filmen liggandes i flera år, så det var på tiden att jag såg den :P


Bacillskräck

bild121 (MMS)

Sitter på vårdcentralen nu. Usch, avskyr sjukhus och dylikt. Vägrar att ta i något! Jag är här för ännu en spirometriundersökning. Jag har astma och ska nu alltså testa andning och lungkapacitet. Har fått medicin, så ska se om den ger något resultat. Sedan ska jag till AF. Behöver skriva ett personligt brev tills på torsdag och jag kan behöva lite hjälp med det, plus att jag så lätt blir distraherad hemma.


Zombie kitttehs



Hihi sååå söta :D


Smoothies



Min nya "besatthet" - smoothies. Lätt att göra, supergott och kanon att dricka på kvällen då man kan bli lite godissugen :) Oftast räcker det till två glas, så man kan dricka det till frukost också.
Idag gjorde jag en med banan och persika. Smarrigt värre!

Har inget recept, gör lite på måfå, men vaniljyoghurt och banan är väl standardingredienserna. Sedan kan man ju ha i frukt och bär efter egen smak. Om man sen vill ha den lite sötare kan man ha i florsocker.


Mustasch - I Hunt Alone


Night of the Living Trekkies



Night of the Living Trekkies
 är en berättelse om hjältemod, sci-fi-dyrkan och köttätande Vulcans, skriven utav Kevin David Anderson och Sam Stall.  I USA släpps boken den 1 september och det är samma utgivare som gav oss Pride and Prejudice and Zombies.

"Jim Pike was the world’s biggest Star Trek fan—until two tours of duty in Afghanistan destroyed his faith in the human race. Now he sleepwalks through life as the assistant manager of a small hotel in downtown Houston. But when hundreds of Trekkies arrive in his lobby for a science fiction convention, Jim finds himself surrounded by costumed Klingons, Vulcans, and Ferengi—plus a strange virus that transforms its carriers into savage, flesh-eating zombies!"




Saltlakrits



Dessa godingar köpte jag förut!
Jag älskar saltlakrits och glass också för den delen, så tänk vad mumsigt det blir när man kombinerar dem ;) Ska testa dem på torsdag har jag tänkt mig. Antingen så blir det till att fira, eller att dränka sorger med. Hur som helst, något att se fram emot :)


Life's good

Försov mig lite i morse. Klockan ringde vid 8, men jag stängde av larmet av misstag. Som tur var vaknade jag innan 9 ändå, så det var ju ingen fara på taket :)
Ringde min handledare på AF, men hon svarade inte, så käkade frulle, klädde på mig och gjorde mig i ordning och gick till AF tidigare än vad jag behövde. Pratade med min handledare där, gick på en kurs och fick sen träffa min handledare igen.

En underleverantör till Volvo är tydligen intresserad utav mig och jag ska dit på torsdag för en arbetsintervju. Det känns så jäkla skönt och även om det inte är drömjobbet så är det ett jobb och något jag ändå tycker är helt ok. Oftast beror det ju på ens arbetskamrater om man trivs eller inte :)
Gjorde en intervjuövning med min handledare och hon tyckte att jag var kanon och att jobbet är så gott som mitt! Får verkligen hoppas att hon har rätt, det skulle vara så jäkla skönt! Håll tummarna för mig! ^^

Gick hemåt, handlade lite (visar vad lite senare) och nu håller jag på och tvättar för fullt.
Har inte haft en lugn stund idag och fan vad gött det är! Jag mår oförskämt bra :D

Kåt, glad & tacksam

Usch, jag är helt slut! Vaknade efter 9 imorse (Yey, jag har en normal dygnsrytm!) och under dagen har jag gått en hel del, burit och släpat hem en massa mat och ett gigantiskt paket, diskat, rengjort kattlådan, planerat lite och sökt några praktikplatser.
Imorgon ska jag upp innan 8 och då kommer jag ha ännu mer att göra antagligen. Fast det är skönt i och för sig, blir så rastlös när jag inte har något att göra :)

Skulle ha städat och grejat lite idag egentligen, men har inte hunnit det. Skönt att ha storhandlat i alla fall, det är en jäkla skillnad nu när man öppnar kylskåpet!



Inside

Nej Mica, det var inte någon lustig elgrejs i paketet, det var något så pass lättgissat som kläder :P

Skorna passade perfekt och var riktigt sköna! Ska även behålla tre par jeans (två par svarta och ett par blåa) och tre par leggings (två svarta och ett par zebramönstrade). Nu bör jag överleva vintern :)

 


Idle Hands



Har roat mig med att kolla på film. Valde en gammal en som jag sett mååånga gånger i mina dagar - Idle Hands. En lätt och rolig film med en hel del blod och våld :)
Dock var det länge sedan sist jag såg den, så jag kunde inte replikerna utantill, haha.


The Offspring - Want You Bad


Slit och släp

bild115 (MMS)

Ibland önskar man verkligen att man hade bil och körkort, eller åtminstone en karl som kunde hjälpa till. Uj! Babianarmar here we come!


El paketo

bild114 (MMS)

Mitt "lilla" paket som tog en evighet att släpa hem. Undra vad det kan vara i? ;) Ska en sväng till Willys innan jag öppnar det, så har jag något att se fram emot, haha.


Simplicity demand

You have to believe me, surrender completely.
I just want you to be near, 'cause I'm all alone here.
Feeling fragile and confused, but your absence will make me choose...




On our way home

bild112 (MMS)

Vi åker ett sånt där fränt tåg med två våningar. Regnar gör det också.


Zombie break-up



Stulen av -DES- för lääänge sedan ^^


Kräftskiva



Ikväll har vi haft kalas och mini-kräftskiva. Jag åt hela en kräfta, haha.


Oh baby

bild111 (MMS)

Hihi jag som bebis :D Har nyss ätit lunch med mamma på Melkes. Black and white blev det, supersmaskigt! Fast jag orkade inte äta allt. Är hos mormor nu och ska fika. Uj, kommer ju äta ihjäl mig, haha.


Mama, I'm coming home

Vi har varit ute på sjön och fiskat efter kräftor. Jag fick ro som en galning i blåsten, men hela 13 kräftor fick vi.
På fredag blir det en mini-kräftskiva :)

Jag har nyss ätit massor. Typ mer än vad jag annars äter på en hel dag, haha. Hemodlad färskpotatis, fläskfilé, lök- och champinjonsås och en stooor grönsallad med tzatsiki till. Fy bubblan vad gott! :D

Imorgon ska vi till "Vika" och luncha med mamma på hennes lunchrast och sedan hälsa på mormor (som säkert kommer bjuda på 100 sorters kakor).
Jag kommer nog äta mer mat dessa dagar än vad jag annars äter på en hel månad, haha.

Doj Doj Tåg

Fan vad trött jag är och massa ångest på det också, lovely! Pappa ringde nyss iaf och jag fick bestämma dagens middag: KÖTT! Haha ;) Får se vad han hittar på för smaskigt.


Amorphis - Brother Moon


1 0 0 0



Nu har jag skrivit 1000 inlägg! Hur knäppt är inte det? Inte tycker jag att jag har skrivit så mycket, men det har jag ju tydligen, haha. Jag skriver antagligen lika mycket som jag pratar, d.v.s. en jävla massa ;)

Minns dock fortfarande mitt första inlägg, det var en bild från Choppingblock, en utav mina absoluta favoritserier ^^


Småland

Imorgon åker jag till pappa i Småland. Ska bli skönt att komma bort lite och förhoppningsvis ska vi (syrran ska med också) hälsa på mormor, träffa mamma och plocka svamp också :)

Har varit rätt osocial och dålig på att höra av mig till folk det senaste, tror det har att göra med att hösten är på väg, blir sådan då. Hoppas dock att jag rycker upp mig när jag kommer hem igen. På lördag d.v.s.

Pappa bor i skogen, så antagligen kommer jag inte ha någon teckning på mobilen. Så svarar jag inte på sms är det med andra ord för att jag inte kan ;) Ni får gärna skicka ändå i och för sig! Det är hemskt att vara borta i flera dagar och slå på mobilen och inse att ingen har hört av sig till en :S

Panta mera

bild109 (MMS)

Jag är rik!!! Att panta burkar är underskattat. Idag blir det middag, tjoho :D


At the Mountains of Madness

Det ryktas att Guillermo Del Toro kommer att göra en film baserad på HP Lovercrafts gamla skräck-klassiker At the Mountains of Madness, där en expedition hittar spår av urgamla utomjordiska gudar vid sydpolen. Dessa gudar är så grymma och så skräckinjagande att de driver sina betraktare till vansinne genom sina urläskiga kvaliteter och personligheter.

Projektet har vandrat runt ett tag och nu inte bara hittat en studio (Universal), utan även en producent: James Cameron. Cameron har inte för vana att producera andras film, men som ni kanske gissat vid det här laget så kommer Madness att göras i 3D. Om Universal ger projektet grönt ljus kan det komma att filmas nästa sommar.

Hur grymt låter inte detta liksom? Världens bästa Del Toro och underbara Lovecraft. I can't wait! :D

Annorlunda klösleksaker



Hittade nyss några annorlunda klösleksaker. Hur söta som helst, speciellt piratskeppet, ett sådant skulle man ha ^^


Windir - Resurrection of the Wild

Är det ingen som lyssnar på Windir längre? När jag var yngre och hade min "true"-period var de en utav storfavoriterna. Visst, Valfar är död, men ändå, har de blivit helt bortglömda?


Zombie car wash



Den 28:e augusti kommer det hållas en välgörenhets-biltvätt för att samla in pengar för The Animal Rescue League.  Som att få din bil tvättad för en bra sak inte är nog:

Först blir din bil tvättad utav zombies och platsen för detta event kunde inte ha varit bättre då det äger rum på Monroeville Mall, samma köpcenter som Dawn of the Dead, orginalet från 1978, spelades in. Detta event hålls utav Monroeville Zombies, ett museum som hyllar zombiesar i popkulturen.
Direktören för Monroeville Zombies/Time and Space Toys, Kevin Kriess, sade detta:

“We've been recruiting and training a special team of zombies just for this worthy charity. Zombies have always been animal friendly as they only crave human flesh. Plus they are great at lunging at cars and learning repetitive tasks such as sponging and rinsing so we are confident they are the best creatures for the job.”




Jäkligt frän idé! Synd bara att allt skoj oftast är i USA. Tycker allt att vi ska försöka anordna liknande saker här i Sverige :)

Let's go to the mall

Det finns ta mig tusan riktigt snygga (och billiga) grejer i affärerna nu! Jag vill shoppa :(

 




Frukttjuvar och amputation

I natt drömde jag att någon åt upp min frukt jag gömt nere vid hamnen. Sedan klippte jag av min ena stortå, frågade "ben växer väl ut igen va?" till någon bredvid mig, fick ett ja som svar, så slängde iväg min tå och gick därifrån. Haha jag säger då det :P

Return of the Living Dead Part II



Det märks verkligen att hösten är på väg. Jag vill typ inget annat än att krypa in under en filt och titta på film 24/7. Hösten är mysig om man slipper depressionen.

Nu ska jag kolla på Return of the Living Dead Part II och försöka somna.


Zombietvål



Vem vill inte tvätta händerna med en zombietvål liksom? ^^


Mercenary - Architect of Lies



Jaha, då kommer man här krypande med svansen mellan benen. Har sågat detta album flera gånger, minst två här på bloggen. Har dock aldrig riktigt lyssnat in mig på det, förän nu.
Visst, det jag klagat på innan kan jag kanske hålla med om. Det är lite väl poppigt emellanåt (typ Dead by April-varning), men alltså, det funkar ändå. Det är trallvänligt, fina melodier och man blir på bra humör av att lyssna på det. Sedan är den ena (jag tror det är samma som sjunger både clean och "power-high pitch", haha) sångaren riiiktigt bra.

Mina favoritlåtar är albumets tre första spår: New Desire, Bloodsong och Embrace the Nothing.

Architect of Lies (2008)

1. New Desire
2. Bloodsong
3. Embrace the Nothing
4. This Black and Endless Never
5. Isolation (The Loneliness in December)
6. The Endless Fall
7. Black and Hollow
8. Execution Style
9. I am Lies
10. Public Failure Number One







Embrace me and save me from the cold



Nej, jag ska inte ha någon jacka, det har jag dessvärre inte råd med, men att drömma går ju!
Jag vill sååå gärna ha den med körsbären och den med ankaret på.


Dressed for Autumn

Har klickat hem lite kläder nu. Sex par byxor, tre par leggings, ett par skor och en skjorta blev det. Jag ska inte ha allt, men tvivlar på att alla byxorna är snygga/bekväma/bra och det är gratis retur, så lika bra att testa en massa olika. Jag är så kräsen! Ett par svarta och ett par mörkblå jeans hoppas jag dock vilja ha :)


Just lucky or was it KARMA?

Åkte vagnen hem förut och två hållplatser innan jag ska gå av hoppar det på civilklädda kontrollanter. Har inte haft råd att ladda på mitt kort de senaste månaderna så ibland skickar jag ett sms, men bara om jag ska åka en längre sträcka. Brukar dock alltid ha ett meddelande uppe så det bara är att skicka ifall att det kommer kontrollanter. Har dock hört att de flesta är stenhårda på det också, att de inte godkänner sms som nyss blivit skickade.
Hur som helst, jag hörde hur de bad om biljetter så med hjärtat i halsgropen och handen i fickan skickade jag iväg mitt sms. En kontrollant kom fram till mig och när jag visar fram mitt sms så ser jag att det är en gammal Volvoarbetare som brukade åka samma buss som mig. Vi pratade inte med varandra så mycket på den tiden, bara när bussarna var försenade/inte kom, men jag erbjöd väl henne skjuts några gånger i alla fall (eftersom jag oftast lyckade fixa det). Hon tittade på mitt sms, tittade på mig och log och sa "Det är ok".

Ni anar nog inte hur lättad jag blev. Böterna är på 1200:- och hade jag behövt betala det hade det varit tack och hej för mig! Hade jag bara en jävla massa tur eller har min snällhet genom åren ändå lönat sig? Har på senaste tiden ångrat att jag varit så pass snäll och ställt upp för folk och så kallade "vänner", eftersom jag på grund utav det blivit så fruktansvärt utnyttjad. Men kanske kommer jag få tillbaka något för det längre fram? Kanske får dessa "vänner" även sitt straff i sinom tid?
Jag tror i alla fall på Karma, eller, The Threefold Law - Allt du ger får du trefaldigt tillbaka.


Trick 'r Treat


Nu blir det film. Vi ska se Trick 'r Treat. Har inte sett den innan och vet knappt vad den handlar om, men aja, får se om den är något att ha eller inte :)

Pizzabagarna

bild106 (MMS)

Är hos min syster pizzabagaren nu. Vi har gjort egna Calzones och min blev ju helt klart snyggast ;) Nom nom nom vad gott det ska bli!


Things a zombie would do


Lake of Tears - So Fell Autumn Rain


Tvångsshopping



Har suttit och kollat lite på kläder ikväll. Har inte ett endaste par byxor och har inte haft det på flera år! Känner verkligen att det är dags att införskaffa ett par eller två nu. Funderar på grejerna här ovan. Ska antagligen beställa imorgon, så får se vad jag väljer då. Byxor och skor ska det i alla fall bli! Inga "roliga" saker här inte.


Resident Evil

Jag tittar på Resident Evil som visas just nu på 5an. Har sett den mååånga gånger och ja, jag gillar den faktiskt.
Kommer fortfarande ihåg när jag såg den på bio. Jag skrattade och Annelie som satt bredvid mig tyckte att den var jätteotäck! Dock blev jag sur efteråt när jag tittade på soundtracket och såg att Spineshank inte var med på det. Jag lyssnade massor på dem när jag var yngre och de spelar en utav deras låtar under filmen. Haha vad rolig man var förr i tiden ^^

Nej, nu ska jag fortsätta kolla. Snart är en utav mina favoritscener: Laserrummet!


New shoes

Hösten är på väg och jag insåg nyss att jag inte har några skor. Eller, alltså... Jag har ju skor, massor utav dem, men inga vardagsskor. Vägrar springa runt i högklackade stövlar hela hösten och vintern.
Har kollat runt efter några snygga, men har bara hittat två par jag gillar. De ena ser ut som de jag hade förra året, höga stövlar som nästan ser ut som kängor, fast i skinn. De jag hade förra året var typ i plast och gick sönder rätt fort. Dock kostar dessa 1200:- så dem kan jag glömma! Kvar finns då bara det andra paret. De kostar 299:-, är bekväma och är utav bra kvalité. Problemet är bara att de ser ut som Converse och jag hatar Converseskor! Dessa är dock snyggare.



Men det måste nog bli dem ändå. Tror ni jag överlever en höst/vinter med dem? :P


"Man är inte cool om man inte har tatueringar på heeela kroppen"

Min systerson är lite rolig ändå! Han ritar alltid med bläck på sina ben och så frågade jag varför och då säger han att det är coolt med tatueringar. Jag frågade då om jag också var cool, eftersom jag har tatueringar, men neeej, man måste tydligen ha dem på hela kroppen, haha. Fast i framtiden, då jävlar ska jag vara cool! :D

Sedan fick jag "tatuera" honom, så nu har han två fina glittergnuggisar på sig; en uggla med flames på ryggen och en dödskalleapa på handleden.
Jag undrade om han skulle tatuera sig när han blir äldre, men nej: "Malin, det är jättedyrt och tänk om man inte blir nöjd?". Haha jag ska nog få honom på andra tankar ;)

Är kvar hos syrran fortfarande. Lyssnar på Gogol Bordello och spelar spel medan syrran diskar och tvättar.

Heads or tails?


Bortamatch

Jaha, sover över hos syrran igen då. Är megatrött och orkar inte åka hem, haha.
Kollade på CSI: Miami förut, Rob Zombie special, men usch vad besviken jag blev. Det avsnittet var sämre än vad de vanliga brukar vara :( Sedan såg vi The Dentist som gick på TV, fan vad dålig den är, haha.

Ska nog lägga mig strax. Hoppas bara att jag kan somna!

Zombie food pyramid


Trying too hard

 

Vissa försöker verkligen alldeles för mycket.

Det är ju inte snyggt någonstans och hur fan gör han när han är förkyld?


Dissection vs. Yngwie Malmsteen

Jag har alltid älskat Dissections Feather's Fell, men påminner inte den lite väl mycket om Yngwie Malmsteens Evil Eye?


 


The Cool Wine

 

Nu finns det tydligen Ed Hardy-vin. Det känns som att de tillverkar typ allt just nu, men tjaa, flaskorna är ju rätt snygga i alla fall. Serien heter The Cool Wine och består utav fem viner; ett Cabernet, en Syrah, ett Rose, en Chardonnay och en Merlot.

 

Värt att testa kanske?


Treasure Isle

 

Sitter hemma hos min syster och spelar spel på Facebook medan systersonen kollar på film. Datorn jag har hemma klarar inte av spel, så får passa på när jag är här ;) Treasure Isle är min absoluta favorit, men nu har jag fastnat lite för Market Street också. Kanske tur att man inte kan spela hemma, haha.


How to identify a zombie


Manga madness



Testsminkade mig inför Karins kalas förut och det blev kanon. Det tog ca 10 min bara, så när det blir på riktigt kommer det ju bli hur snyggt som helst!

När jag höll på och grejade där så kom jag på en idé som jag länge velat testa - manga. Så jag tvättade bort allt smink och började om på nytt. Det var jäkligt svårt med linjerna, så resultatet blev inte så bra. Tappade intresset efter några minuter också, så gjorde klart det bara för att. Lite skoj var det ändå, men det är nog lättare att sminka någon annan. Lättare att få linjerna rätt då.

Hade tänkt klä ut mig till en mangafigur någon gång, men eftersom jag inte är särskilt intresserad utav det så känns det dumt. Nöjde mig därför med att testa hemma ;) Det vore dock skoj att sminka någon annan så här. Resultatet lär ju bli betydligt bättre då :)


Fancy freaky tea party

Mwiii!!! Fick nyss en inbjudan till ett Fancy freaky tea party hos Karin den 4:e september. Man får gärna klä ut/upp sig inom det temat och lätt att jag kommer göra det. Jag har redan tänkt ut min utstyrsel! :D
Var nyss och testade lite kläder. Får hoppas att det är kallt den dagen, för shit vad varmt det var, haha. Ska nog testa lite sminkningar ikväll också, lika bra att förbereda sig direkt. Skoj, skoj, skoj! :D

Lite trist dock att denna "kostym" kommer bli rätt lik den jag tänkt mig till Halloween, men aja, shit happens!

Absinthe och kakor hos Karin och sedan blir det Club Freakshow i berget. Kan bli intressant då jag aldrig varit på det innan. Hoppas bara att jag kan gå på detta nu och att inget kommer i vägen.


Beseech - Addicted

I want you to believe. I want to know. I want you to feel, that I am your GOD!


Konungalänk



Sitter och tittar på film och pysslar lite just nu. Detta ska bli ett halsband (konungalänk) i brons. Jonas skulle ha haft det redan förra året, så det är verkligen på tiden att få det klart nu.
Det är väldigt enkelt att göra, men tröttsamt i längden. Extra jobbigt är det att ringarna är för tunna, så jag måste sätta dubbla ringar, d.v.s. dubbelt så mycket jobb :S


All I want out of life is ice cream and cuddles. Is it too much to ask? Is it?

Idag vaknade jag vid 10. Med andra ord fick jag hela 4½ timmars sömn, men den smällen kan jag ta om jag nu kan lyckas vända tillbaka dygnet någorlunda. Mindre skoj var det dock att vakna av att porttelefonen ringde och att ungarna utanför på dagiset skrek så man trodde att slutet var nära. Jag hatar verkligen det där dagiset, när jag jobbade natt hade jag fan planer på att elda upp skiten, haha. Idioter som ringer på porttelefoner och gubbar som klipper gräset 5 dagar i veckan är inte heller särskilt omtyckta utav mig.
Men, men, planerna för dagen är i alla fall att städa lite, pyssla och kanske kolla på någon film. Om inte något roligare dyker upp d.v.s. :)

Btw, rubriken är lånad från Sleeptalkin' Man.

Rob Zombie + CSI: Miami = SANT

På torsdag klockan 21.00 visar Kanal 5 ett avsnitt utav CSI: Miami som är regiserat utav ingen mindre än Rob Zombie. Avsnittet säga vara "darker, spookier, scarier, and more dangerous with a lot more edge".
Jag har inte kollat så mycket på CSI de senaste åren, men detta måste jag allt se :)


Tragedy/Comedy

Har länge försökt hemlighålla mina tatueringsplaner, men känner att jag inte orkar hålla på med det längre. Är folk så korkade att de inte kan komma på något eget så får de väl skylta med att vara kopior då :)

Mest sugen är jag just nu på att gadda mina fötter och motivet har jag haft klart för mig i över ett år nu. Har tänkt mig teatermasker. En tragedimask med blåa rosor/blommor på vänstra foten och en komedimask med röda rosor/blommor på den högra.

Har letat ett tag för att hitta en bild på maskerna som de ser ut i mitt huvud, men det har varit riktigt svårt. Sen för några månader sedan hittade jag en bild på en tjej som har gjort mina tatueringar! Eller, de är ju inte exakt som jag sett dem framför mig, men ruggigt jäkla lika. Tragedimasken är exakt den jag vill ha och även temat med blommorna har hon. Blev riktigt besviken först när jag såg den, men sen tänkte jag att, äh, vad fan! Hon bor i USA och hon har dem på ett helt annat ställe. Det är ju inte så att jag stjäl hennes idé, hon hann ju bara före. Sedan kan det ju bara vara en bra grej att jag äntligen hittat mina masker som jag vill ha dem, så det blir lättare för tatueraren att veta vad jag vill ha :)



Kass bild, den var så liten så jag var tvungen att förstora den, men visst är de snygga?


Ensam zombie söker


Candy apples and razor blades, little dead are soon in graves

I remember Halloween!

Nu känner man verkligen att sommaren börjar gå över till höst. Lite trist känns det allt och jäklar vad tiden går fort. Dock kan hösten vara rätt mysig och bäst utav allt - Halloween! Jag älskar att klä ut mig och jag har redan kommit på vad jag ska vara i år. Nej, inte en zombie ;) haha. Har haft Halloweenparty hos mig de senaste två åren och funderar på om jag ska ha det i år också, eller försöka hitta en jäkla bra fest att gå på istället!? Vad tycker ni gott folk?




2008 var det Tysklandstema. Jag var Nurse Mengele och fan vad jag slet med mina prinsessbakelser med tysklandsflaggor uppepå.
Karin och co var utklädda till cirkusfreaks och jag fick leka med en batong. Grymt indeed ^^



2009 var jag The Bride of Frankenstein. Petra klädde ut sig till det läskigaste som finns - MIG! Fint besök utav Jesus, Jultomten och en SS-soldat var det också. Farbror SS borde ju egentligen varit med 2008, men bättre sent än aldrig? Dessutom fick jag ju låna hans piska :D


Killing time



Du heter:
Malin
Smeknamn: Mopli, Moplan, Noctis, Malinlainen, Onormalin osv, osv. 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Opeth - Harvest och W.A.S.P. - Heaven's Hung in Black

Beroende av: Ingenting hoppas jag. Mår inget bra av att vara det.

Vad tror folk om dig? Ingen aning, säkert en jäkla massa skit :P

Stämmer det? Något stämmer säkert.

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt utseende, kläder, film- och musiksmak och tatueringar.

Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv. Raka rör ska det även vara!
Brukar du skratta för dig själv? Åh ja! Åt mig själv också, haha.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Skit i det så lever ni längre ;)

Var bor du? Gamlestan, Göteborg.

Trivs du där? Japp.

Hur svarar du i mobilen? "Hej"? Det beror lite på vem det är som ringer.

Vem ringde du senast? Kristian

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag inte skulle glömma bort min systerson :P
Antal timmar sömn inatt: Sov inget alls i natt, men typ 8 timmar på morgonen/förmiddagen

Sov du ensam: Näh, hade två hårbollar som låg och sov på mig.

Brukar du komma i tid: Jag vill vara i tid, men blir väldigt ofta sen eller kommer i sista sekunden.
Hur känner du dig nu: Ensam, kärlekskrank och kramsjuk? Haha nej usch, det där lät patetiskt!

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Bra att ha när man ska gå?

Vad saknar du: En person litegranna *beter sig som en fjortis och nämner inget namn* och så Petralainen som varit borta maaassa länge.

Hade du en bra kväll igår: Ja, den var trevlig :)

Favorit dryck på morgonen: Vatten, mjölk eller juice.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Sent, sällan innan 2.

Är du blyg? Ibörjan kan jag vara det.
Sysslar du med någon idrott: Inte just nu tyvärr. Tappade helt passionen efter min "svacka" :/
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, man kan inte älska någon man inte känner, men jag tror absolut på att det kan säga "pang", eller hur jag nu ska beskriva det ^^

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex, kissa, onanera, besöka ett omklädningsrum?

Är du nöjd med ditt liv: Det är ok. Det har varit mycket värre, men bättre kan det bli ^^

Är du bortskämd: Nej.
Vad gör du i morgon: Städar. Kanske träffar Petra en sväng eller vattnar syrrans blommor.

Vad är det värsta du vet? Svek, lögner och falskspel.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, fast jag har bantat ner vänskapskretsen rätt rejält. Har hellre få riktiga vänner än en massa falska as.

Vad är det finaste du fått? Mina kissekatter.
En speciell dag du minns: Ööh, nej?

Du samlar på: Körsbärssaker.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Oftast ingen alls, men ibland Petra.
När grät du senast: Förra helgen pga helgångest tror jag.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa en massa, betala tillbaka skulder och lite sånt.

Vill du gifta dig: Ja, om det känns rätt.
Vill du ha barn: Kanske.

Är du musikalisk? Jao.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja.

Biter du på naglarna: Ibland, har perioder.


Vote or die

Det känns som att jag inte skriver om så roliga saker längre, så jag tänkte kolla lite vad ni som läser vill se mer av. Man kan rösta en gång om dagen, ifall att man vill välja mer än ett alternativ. Annars får ni gärna lämna kommentarer också! :)

Vad vill ni se mer av här på bloggen?

View Results
Create a Poll


Me wantsie




Ja, tack! Massa-fina-vill-ha-vill-ha-vill-ha!!!


Dropkick Murphys - Johnny, I Hardly Knew Ya


iPhone


Ever After



Jag kan verkligen inte somna, så det får bli ännu en film idag - Ever After.
En fin Askungesaga som borde ge mig söta och fluffiga drömmar ^^


Zombiefied

Jag hittade nyss en rolig sida där man kan förvandla sig själv till en zombie. Reslutaten blev knappast de bästa, men det var ett roligt tidsfördriv i alla fall. Gå in och testa du också vettja!






Grown Ups


Det blev en film till - Grown Ups. Den var rolig, men inte lika bra som jag hade förväntat mig.

Clash of the Titans

 

Sov hos syster i natt (igen). Vi käkar mat nu och strax ska vi titta på film - Clash of the Titans. Vi skulle sett Sex and the City 2 egentligen, men det ville sig inte.


Vin i ölglas

bild066 (MMS)

Hamnade hos syrrans kompis Sussi. Vi dricker vin och snackar en massa tjejgrejs. Förresten, jag har nog aldrig fått så många komplimanger tidigare i mitt liv. De haglar fan i mig över mig o.O


Snutsexa

bild065 (MMS)

Haha en kille har svensexa och snuten står och kastar ägg på honom nu. Sweet! :D


Dimmu Borgir - In Death's Embrace

Dimmu Borgir släpper nytt album den 28:e september. Det ska bli intressant, men jag har inte alltför höga förväntningar. De kommer nog aldrig göra något bättre än Enthrone Darkness Triumphant. Det är deras bästa album enligt mig och denna låten och Mourning Palace måste väl ändå vara deras bästa någonsin?


Lördag

Ska strax möta upp syrran och gå en sväng på stan. Hon har inte varit nere något under Kalaset, så vi passar på att titta lite nu när hon är barnledig. Dock blir det ingen dricka, båda är panka, så det blir troligtvis en lugn lördag :)

Känner inte att jag har något vettigt alls att skriva om idag. Inte för att jag brukar skriva om vettiga saker, men ändå, haha :D

Ether eyes have never seen where dirty hands have never been



Ikväll har jag suttit hemma och gosat med kissarna. Elin ville ha med mig ut, lockade med grogg till och med, men jag var inte alls sugen på alkohol för tredje dagen i rad. Jag börjar ju fan bli gammal! Så sorry, vi får ta det en annan gång.

Funderade ett tag på att stanna hos syrran, men var tvungen att åka hem för hårbollarnas mat var slut. Kanske umgås mer med henne imorgon istället.
Känner mig så seg idag också, men så somnade vi ju inte förrän runt 5 i morse. Vi drack vin och pratade en massa. Det kändes rätt skönt att berätta lite saker för henne. Jag är annars den som helst håller saker inom mig och försöker förtränga dem, men på sistone har jag lärt mig att det bästa är att berätta för någon. Det blir lättare att släppa skiten och gå vidare då.


Vanilla & candy cupcakes




Vaniljcupcakes


ca 16 st
125 g smör
3 dl socker
2 ägg
100 g creme fraiche
2 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt

Rör socker och smör riktigt mjukt, tillsätt äggen, ett i taget. Rör sedan i creme fraichen och rör tills den är väl blandad med äggsmeten. Blanda ihop alla de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten, blanda väl. Fyll formar med smeten, ca 3/4, och grädda i 25 minuter i 180 grader.


Godisganache


3 dl vispgrädde
170 g Ahlgrens bilar

Häll i grädden och sönderklippta Ahlgrens bilar i en kastrull. Rör om tills bilarna smält och häll sedan upp "smeten" i en skål. Ställ in i kylskåpet och låt den stå där i minst 4 timmar. Häll i karamellfärg och vispa. Spritsa sedan ut på cupcakesen.


Chocolate cupcakes



Chokladcupcakes



ca 16 st

125 g smör
3 dl socker
2 ägg
100 g creme fraiche
3 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
100 g grovhackad choklad

Rör socker och smör riktigt mjukt, tillsätt äggen, ett i taget. Rör sedan i creme fraichen och rör tills den är väl blandad med äggsmeten. Blanda ihop alla de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten, blanda väl. Hacka chokladen grovt och blanda i den. Fyll formar med smeten, ca 3/4, och grädda i 25 minuter i 180 grader.


Chokladganache


3 dl vispgrädde
200 g choklad

Häll i grädden och delad/hackad choklad i en kastrull. Rör om tills chokladen smält och häll sedan upp "smeten" i en skål. Ställ in i kylskåpet och låt den stå där i minst 4 timmar. Vispa och spritsa sedan på cupcakesen.


Do you feel lucky?


Social Distortion - Winners and Losers


Deliver me to Hell

Ett interaktivt zombieäventyr!

Hittade just en zombiefilm på youtube där man själv får välja vad som ska hända. Väljer man fel så slutar det med att huvudrollsinnehavaren dör och då  får man börja om från klippet där man valde fel alternativ.



 

Jag valde fel nästan hela tiden. Det lönar sig tydligen inte att vara egoistisk och brutal ;D


Natti natti

Det blev inte mycket bloggande idag. Drack vin tillsammans med syrran när hon kom hem och vi har suttit och snackat hela kvällen. Mycket trevligt, men det blev sent, så sover här i natt.

God Ming!

Barnvakt

bild064 (MMS)

Klockan ringde vid 11 idag, sen snoozade jag i 4,5 timmar, haha. Det var bara att äta och klä på sig och ge sig iväg. Hade lovat att hämta min systerson på fritids nämligen. Vi sitter och kollar på Ice Age 3 nu, bådas favoritfilm ;)


Lost and found

bild046 (MMS)

Jag har tappat min ena hårblomma! Men jag hittade en kille som är massa lik Marshall i How I met your mother. Fast min kamera är massa dålig.


One hit wonder

bild033 (MMS)

På RB hamnade vi visst, läskigt! Träffade Jimmy och Micke, som nyss blivit farsa. Jag sa grattis, trodde aldrig att han skulle få ligga, hahaha :P Ölen är visst gratis här ikväll. Sweet!


Sailor cowboy

bild010 (MMS)

Hihi Marie och jag hittade en liten sailorpojke (utklädd till cowboy). Vi rattar, kastar ankare och hissar segel. Måste akta oss för piraterna bara! Haha han är skitsöt :D


Minus och minus blir plus?

bild009 (MMS)

Vi hänger i regnet utanför operan och lyssnar på dansband. Usch, men jag blev mutad med öl, haha :D


Come with me to seek the sun inside



Länge sedan sist jag orkade sminka mig nu. Inget avancerat, men skoj ändå. Det blev rätt somrigt, en protest mot att hösten närmar sig med stormsteg kanske? Sen, om någon vill klaga, så fixade jag till eyelinern efter att jag tagit bilderna och jag orkar inte redigera och greja i något fancy program. Ni får helt enkelt nöja er med verkligheten och mina hamsterkinder och de jävla rynkorna i pannan som envisas med att vara med på varje bild. WTF?! Ofärgat hår var det visst också, haha.

Ska strax in till stan och möta upp Marie och co. Får se vad vi hittar på, men det ska bli skönt att komma ut lite i alla fall :)


Kalas, choklad och häxor

Usch, det regnar ute och knäckehäxan är på besök. Har sovit länge idag och bara slöat, tänkte smaka en cupcake sen också. Måste ju se om de blev bra och choklad är bra mot knäckehäxmagvärk :D
Ska kanske träffa Marie på stan ikväll, det beror väl lite på vädret. Det är tydligen "Kalaset" här i Götet, eller vad de nu kallar det nu för tiden. Inte sett Marie på länge nu, så jag hoppas det blir av.



The Baseballs - Chasing Cars

Purfärsk video! Jag trodde dock att de skulle komma med eget material?
Jag tycker ändå att den här låten gör sig bäst i orginalversionen (Snow Patrol). Det känns som att man hört musiken innan och ptja, låten är inte alls lika fin längre. Men, men, lyssna och avgör själva!



Alltid redo?



Guys, shave your beavers!?


Carach Angren - Death came through a Phantom Ship



Hittade, ett för mig, nytt band idag. Symphonic black metal från Nederländerna. Har lyssnat på deras senaste album Death came through a Phantom Ship och det är riktigt bra. Det handlar om gastar och spökbåtar och ibland får de verkligen in den där spöklika känslan i sina låtar. Kul att de även blandar in lite nederländska (heter det så?), ska försöka lägga några meningar på minnet, haha.

Jij zult verzuipen in je eigen bloed!
(Du kommer drunkna i ditt eget blod)




Cupcakes och svartmetall



Har spenderat kvällen åt att baka och lyssna på musik. Cupcakes + black metal = kärlek

Det blev smakerna choklad och vanilj & Ahlgrens bilar. Bilderna blir riktigt dåliga, men kameran gillar helt enkelt inte lampljus. Lägger nog upp bättre bilder imorgon och recepten ^^


Herrow mr Cherry Bag



Denna finfina väska fick jag av sötaste Karin idag. Tack snälla :D


Make the most of the hand you're dealt because the quitter never wins

Sådär, då har jag varit på FK och fixat nytt brytdatum, så från och med nu ska jag få mina pengar i tid, även om jag denna månaden kommer få så jag knappt/precis kan betala räkningarna. Har även varit på AF och fyllt i papper och skickat in. Får se om pappa kan hjälpa mig med biljett till Norrköping, så jag kan hälsa på. Vore skönt att komma bort ett tag och ute hos pappa kan man plocka både blåbär och svamp :)

Möte upp Karin och lämnade tillbaka hennes nycklar och fick en present som tack för hjälpen med katterna. Visar vad jag fick lite senare :)


Daemonicium - The Sinner's Dream

För att kompensera för det förra inlägget slänger jag in denna låt. Dumt att förstöra sitt rykte helt ju ;P


Going soft?

Har nyss tittat på Sex & the City och flera gånger kom jag på mig själv med att säga "åååh" när det hände något fint och gulligt. Kollade sedan på bilder från en gammal gymnasiekompis bröllop och fick tårar i ögonen. Håller jag på att bli en mjukis? Det här är inte likt mig! Inte nog med det så har jag börjat tänka en jävla massa på barn det senaste. Nej, det är knappast så att jag vill ha ett nu och jag kan ärligt säga att jag fortfarande inte är särskilt förtjust i dem. Ska jag ha barn ska jag ha ett jobb och bo ihop med "Mr Right" sedan några år tillbaka, helst vara gift också. Mest längtar jag efter att skaffa hund, haha, men en tanke slog mig härom dagen. Tänk att hitta "rätt", att få barn med honom, få något som man skapat tillsammans, det är en rätt häftig tanke ändå.

Nej, om man skulle titta på lite splatter kanske! Blir lite rädd för mig själv och mina tankar ibland, men ja, det kanske inte är så jäkla illa att vara en mjukis ändå? Att ha ändrat åsikt i vissa frågor har ju inget med mig som person att göra. Det är ju inte så att jag helt plötsligt älskar smörpop och vill tapetsera hela lägenheten rosa. Men om skulle det hända - D Ö D A  M I G !


Skallebank

Har haft ont i huvudet hela dagen och värken vägrar släppa. Dock var jag duktig idag ändå som både promenerade i två timmar, handlade, vattnade Karins kissar, lagade en massa mat (för hela veckan), diskade och grejade nytt vin. Har spenderat större delen av kvällen åt att mysa med korrarna och ligga halvdöd på soffan. Hoppas skiten är borta imorgon i alla fall, för då blir det bakning :D


Pretty pretty

bild079 (MMS)

Tjusigt värre! Hoppas det blir bra nu också :)


Mer död än levande

Jag ligger halvdöd i soffan. Matkoma som fan! Ska kolla på Vänner, sen blir det att diska och göra mer vin! Hittade jordgubbar i frysen, så ska göra jordgubbsvin. Köpte ett äpple att ha i också, så det blir bubbelvin :)


Illnath - Zetite

Ännu mer bra dansk musik. Fast Narrenschiff (sångaren) är norsk och han skriver ju texterna, så heeelt danskt är det inte :P


Chokladcupcakes

Jag är grymt sugen på att baka chokladcupcakes i veckan, men bjuder jag inte bort dem så kommer jag tvingas slänga dem, eller ännu värre -  äta upp dem själv. Så, någon som är sugen på en sockerkick? En kombinerad fika eller filmkväll vore inte helt fel det heller :)



Hollywood is Dead



Ännu ett bevis på att allt blir lite bättre med zombiesar. Konstnären Matt Busch har skapat en ny serie kallad Hollywood is Dead. Den består utav filmposters av Star Wars, Indiana Jones och The Lord of the Rings, fast med zombiesar.

"As opposed to just taking original poster images and altering them digitally, Busch has painstakingly hand-painted every detail with traditional mixed media, before slaughtering them with a zombified treatment. These iconic visions include contemporary block busters like Harry Potter (now Scary Rotter) and classics of yesteryear like Breakfast at Tiffany's (now Breakfast is Tiffany)."


Fler bilder hittar ni på hans  hemsida.



Willy Wonka & the Chocolate Factory



Tittar på Willy Wonka, den från 1971. Lite sällskap skulle inte sitta helt fel. Jag har blivit fruktansvärt sällskapsjuk det senaste. Oh well, ska se klart denna, sen blir det tv-spel hos Karin igen.


Konserter, Göteborg 2010

Det blir en hel del konserter här i Götet i höst/vinter ändå. Ingen som får mig att hoppa högt, men några vore nice att gå på. Högt upp på listan står i alla fall Gogol Bordello som spelar på Trädgår'n i december. 

Ni kommer säkert undra varför en hel del kassa band fick vara med på min fina blogg. Jo, jag har ju världens bästa smak, men dessvärre har inte alla mina läsare det, så ptja, tänkte vara lite schysst mot dem. Snart är det ju Jul igen och jag måste plocka på mig lite mer snällhets-poäng ;)





Jävlaranamma  Trädgårdsföreningen 20 aug  18.00 255 :-

Asta Kask + support  Henriksberg 28 aug  20.00 100 :-

Marduk - Ragnarök m.fl.  Parken 10 sep  18.30 275 :-

VNV Nation  Sticky Fingers 23 sep  19.30 200 :-

VNV Nation  Sticky Fingers 24 sep  22.00 180 :- 
 
Epica  Sticky Fingers 28 sep  20.00 200 :-

Volbeat  Scandinavium 8 okt  19.29 380 :-

Testamentet  Pustervik Stora scenen 9 okt  19.00 180/130 :-

Sonic Syndicate  Brew House 15 okt  20.00 215 :-

Dimmu Borgir  Trädgår´n 17 okt  20.00 330 :-

WASP  Trädgår´n 18 okt  20.00 350 :- 

Annihilator  Sticky Fingers 19 okt  20.00 225 :-

Blind Guardian  Brew House 22 okt  19.00 350 :-

Z Z Top / Doobie Brothers  Scandinavium 22 okt  19.30 565 :-

Freedom Call  Sticky Fingers 29 okt  20.00 215 :-

Raubtier  Brew House 30 okt  20.00 160 :- 

Alter Bridge  Trädgår´n 3 nov  19.00 380 :- 
 
Gothenburg Deathfest 2010  Henriksberg 6 nov  17.00 215 :-

Dark Tranquillity  Trädgår´n 7 nov  19.00 250 :-

Bullet For My Valentine  Lisebergshallen 19 nov  19.30 355 :-
 
Sabaton  Trädgår´n 25 nov  19.00 295 :-

Job for a Cowboy  Sticky Fingers 28 nov  20.00 255 :-

Soilwork m.fl  Brew House 4 dec  20.00 365 :- 


Gogol Bordello  Trädgår´n 8 dec  20.00 295 :-
 

Helloween  Lisebergshallen 10 dec  19.30 380 :-


Dans Ma Peau



Såg nyss en rätt konstig film, fransk var den också. Gav den inte 100% uppmärksamhet då den var riktigt tråkig stundtals. Var inte heller på humör för denna typ av film. Den handlar om en tjej som efter en olycka blir sjukligt besatt utav att skära sig, dricka sitt blod, köra in verktyg i sår o.s.v.  De "tråkiga" delarna var väl nödvändiga för filmen, men ja, rätt wierd var den ändå :P


Soul Calibur IV

Jag har hittat ett nytt favoritspel idag, nämligen Soul Calibur IV. Jag är typ uppväxt med Tekken och Mortal Combat, så jag gillar fightingspel. Dock var karaktärerna i detta riiiktigt nice! Kommer nog våldgästa Karins PS3 imorgon också :D Gick hem rätt tidigt ikväll, för jag kände mig så jäääkla trött, hur jag nu kan vara det efter att ha sovit halva dagen? :S




No work and all play

Usch, har nyss kommit på varför jag blir så deppig varje helg. Jag behöver få mig ett jobb. Ledighet är inte värt något om man har det jämt. På helgen ska man slappna av och hitta på roligheter, men jag kan aldrig riktigt slappna av, har inte råd att hitta på alltför mycket osv. Helgen har helt förlorat sin charm. Sen vill jag åka iväg. Ska ju till pappa en sväng, men jag vill längre bort, utomlands. Som sagt, ETT JOBB! Jag måste fan skaffa mig ett. Jag tar i princip vad som helst förutom telefonförsäljare. Om någon med en massa kontakter läser detta så tja, tipsa mig!


Katt 2

bild075 (MMS)

Halvblyga Vega som egentligen vill mysa, men inte riktigt vågar. Inte så länge iaf.


Katt 1

bild073 (MMS)

Lille Jinx som är kärlekskrank. Går runt och spinner hela tiden :)


Tristania, Rubicon-taster

Tristania släpper inom kort sitt nya album "Rubicon". Även om jag faktiskt är lite positivt överraskad över att den nya sångerskan inte låter helt åt helvete, att de skrivit låtar som passar hennes röst, så kan man inte bli annat än besviken. De låter som vilket jävla band som helst och vart är growlen? Nej, urk, kunde de inte ha lagt ner hela skiten istället?


Escaping Reality

För er som klagade på att det inte syntes något i detta inlägget: Det ska vara så! Besvikelse, det lämnar ett stort tomrum inom en...

Ska kolla till Karins katter under helgen eftersom hon åkte iväg till Mera Luna igår. Ska dit en sväng ikväll och vattna och mata kissarna, gosa och spela lite Little Big Planet (ja, jag har frågat om lov :P). Behöver komma hemifrån och det är det bästa alternativet när man är pank och kompisarna är bortresta.


Dreams of Mengele

bild068 (MMS)

Nu ska jag krypa ner under täcket. Valkyria har redan somnat. Idag kör vi tydligen "den tyska sovstilen". Haha min lilla nazikisse :D


The Sins of Thy Beloved - Forever

Lite nostalgi så här innan läggdags (skulle lagt mig tidigare, men en full Gustav har terroriserat mig med fyllesms. Rätt roande dock, haha). Älskar fiolerna i den här låten, men gah, sångerskan är så kass! Som så många andra band verkar de tro att lägga en jävla massa eko på sången gör att man inte hör hur dålig den är? Eller att lägga en massa stämmor. Oh well, off topic!


Blodet droppar

bild072 (MMS)

Blodet droppar, blodet droppar... Näsblod från ingenstans. Trevligt! Verkligen en festlig fredag.


Disappointment's true face





























Det tar aldrig slut

bild065 (MMS)

Kul att man tvättade 9 maskiner i måndags och redan har denna högen. Har ändå slängt lite kläder också och sen har jag mer att gå igenom. OMG! O.o


Don't eat brains and drive



Friday, July 9th in Portland, a car driven by five zombies ran off of the road flipping and landing upside down. Onlookers and rescue teams were shocked and concerned for the apparently seriously wounded occupants. The zombies were taken to a local hospital where they suffered only minor injuries.


As it turns out, they were not really zombies at all despite driving like one. The five victims were simply heading to a costume party. Their attire did make it difficult for rescue teams to initially determine the severity of the injuries.


"We're glad that everyone is alive, despite being 'undead,'" Sgt. Greg Stewart told local news.




Huge metal fan


Sanndrömmar

Nu har de börjat igen. Har inte haft dem på flera år, men nu har de kommit tillbaka. Innan har det varit små saker det handlat om, men nu...

Minns ni drömmen jag berättade om, den med mina katter som hoppade ut genom köksfönstret? Fick idag ett mail från Veronika (som tog hand om två utav mina kattungar, en av dem var med i min dröm).



Berättade för Petra om min dröm igår och sa till henne att: "Tänk om det var en sanndröm? Borde höra med Veronika och kolla så att kattungarna mår bra". Några timmar senare avlivades lilla "Fräs", som hon döpt honom till. Ska man bli rädd eller ska man bli rädd? :(


Frogging

Facebook tipsade mig om att min raggningsreplik den här veckan borde vara: "Jag har ingen kräkreflex". Peter tyckte att det lät som en fullträff, men att jag nog måste vara beredd på lite "frogging" då och så skickar han den här videon:



 The monkey went bananas! Or, shall I say, the monkey went frogging... with his banana? o.O


Ganska nära Grängesberg

Dumma, dumma Petra! Kan inte sluta sjunga på den här hemska låten och den ger mig ångest. För alla vet väl vilken håla som ligger ganska nära Grängesberg? *kräks lite*

 


Flower power

bild060 (MMS)

Gårdagens pyssel - hårblommor. De gula är verkligen hur fina som helst :) De vita har jag gjort likadana innan, men tappade bort dem, haha.


Cupcakes

Har äntligen köpt mig kökshanddukar nu! Var på Lagerhaus förra veckan och båda handdukarna jag kollat på där var helt slutsålda :( Köpte därför de jag tänkte köpa först, de med cupcakes på från IKEA. De passar inte så jäkla bra, men de får duga tills vidare.



Fick även köpt en massa lampor, så nu ser man i både kök och hall igen! Det enda som saknas hemma nu är en blomma eller två och en lampa till sovrummet, men det får bli senare. Skulle vilja ha saker att ha på väggarna också, en körsbärstavla till köket till exempel :D


Nattmaror och en permobil

Det roliga eller det hemska först? Vi kör på det hemska först tror jag.

Vaknade vid 6 imorse och grät som ett litet barn. Tårarna ville inte sluta rinna och efter ca två timmar somnade jag om igen pga utav utmattning. Anledningen till detta var för att jag hade haft den värsta drömmen i mitt liv! Jag brukar ha riktigt brutala och hemska drömmar, men denna tog verkligen priset, den handlade nämligen om mina bebisar.
En gammal kompis från Norrköping hade tydligen varit kattvakt hemma hos mig och så ringer hon till mig för att berätta något. I verkligheten så ska hon gifta sig, så i drömmen trodde jag att det var det hon skulle berätta. Det var dock inte fallet. I drömmen hade jag tre katter (Fenriz och Valkis och så Tyr, en utav kattungarna som flyttade härifrån för någon månad sedan) och hon berättade att Tyr hade ramlat ut genom fönstret (jag bor på tredje våningen) och krossat skallen. Jag blev ju förskräckt och skyndade hem. Hade min mamma med mig och vi upptäcker att fönstret i köket är trasigt, det går inte att stänga och flyger upp hela tiden. Fenriz och Valkyria beter sig helt knäppt, de är som besatta och springer mot fönstret hela tiden. Jag får hela tiden slänga bort dem så att de inte ska ramla ut de också. Mamma verkar inte bry sig och när jag har stängt fönstret och tror att det ska vara lagat så säger hon åt mig att hon ska gå ut på balkongen och röka. Jag vänder mig om och säger "ok" och när jag tittar på fönstret igen så är det öppet och Valkyria står på utsidan av det. Endast hennes svans är kvar på insidan så jag slänger mig efter den för att få in henne igen, men jag hinner inte, snuddar bara vid den och så ser jag hur hon hoppar. Skriker "neeeeej" och tittar ut genom fönstret och ser henne ligga utanför porten i en pöl utav blod. Hon skriker och rycker till och mitt hjärta dog utav den synen. Börjar gråta och rycker till när jag ser att även Fenriz är på väg mot fönstret. Slänger mig på honom och håller fast honom.

Vaknade av att jag skrek "MAMMA!!!" och sen grät jag som sagt rätt rejält. Valkyria låg bredvid mig i sängen, så gissa om jag nästan kramade ihjäl henne. Att se ett utav mina BARN blodigt och döende och maktlösheten av att inte ha kunnat göra något, att snudda vid hennes svans men inte hinna ta tag i den. Oj! Snacka om att få hjärtat krossat. Det var som sagt bara en dröm, men den var så verklig och så fruktansvärd. Gråter nu igen bara av att behöva tänka på det.

Men nog med det, nu ska jag ju berätta det roliga som hände igår!

Var ju på Ö&B och handlade lite igår. Det ligger ca 15-20 minuters gångväg från mig, så jag brukar gå dit istället för att ta bussen. På vägen hem hade jag två fulla kassar, men de var inte så tunga. Lyssnar på musik och nynnar med när en spansk farbror på en permobil saktar in bredvid mig och säger något. "Ursäkta?", säger jag och tar ut hörlurarna. "Behöver du hjälp?", frågar han. Jag skrattar lite och säger tack, men att det går bra ändå, men farbrorn vägrade ta ett nej, han tjatade som fan och så visade han att han hade plats över där jag kunde få ställa mina kassar. Till slut tvingas jag ge upp och går med på att ställa mina kassar där. Han körde rätt fort, så jag fick ju gå fort som tusan och ja, jag hade en jäkla massa tankar i huvudet om att han kanske skulle råna mig på mina varor! Till slut stannar han in och säger "äsch, hoppa på, det går fortare då" och så flyttar han sig så att jag också ska få plats på sätet. Nej, nej, nej, tänkte jag, DET går jag fan inte med på, men återigen, gubben vägrar ge sig. Så ja, jag hade inte mycket till val, så jag hoppade på och så skjutsade han mig till min port. Jag tackade så mycket för hjälpen och så gick jag in genom porten och där bryter jag ihop totalt och skrattar så jag nästan kissar på mig. Jättegulligt av farbrorn att hjälpa mig, men shit, detta var ändå jävligt komiskt. Inte varje dag man åker permobil liksom, hahaha :D

Mercenary - World Hate Center

Danskar kan de också! Eller, kunde, har för mig att deras senaste album var riktigt dåligt :S Men, men, detta är grymt bra i alla fall.

"Never ever speak my name or I'll cast you in despair!"




Wax on, wax off

bild051 (MMS)

Världens snabbaste IKEA-besök? Allt, inklusive kön i kassan, tog sammanlagt 30 minuter. Inte illa pinkat! Så nu har jag köpt lampor och kökshanddukar m.m. och är nästan pank. Får skippa mat den här månaden :P


Geléljus

bild055 (MMS)

Tjoho! Har gjort mina första geléljus någonsin. Gjorde genomskinliga med polkagrisar och röda och svarta med körsbärsdoft. Mums!


Life is like a jar of candy

bild054 (MMS)

Syster har nyss varit här och fikat och snackat skit. Jag passade på att pyssla ihop polkagrisar i en burk. Det blev jättefint som pynt i köket :)


Skottat över bolaget

bild049 (MMS)

Oj vad jag har storhandlat nu. På Ö&B, haha. Världens roligaste grej hände mig på hemvägen, men måste greja innan syster kommer, så berättar det sen :)


Blog this!

Detta inlägg skriver jag bara för din skull, Elin ;) Hade borstat tänderna och skulle precis lägga mig när en kalasfull Älän ringde mig. De var på väg in till RB och ville ha med mig, men jag tackade nej, så hon skrev sitt testamente till mig istället, ifall hon skulle dö. Jag skulle få ärva hennes blogg, hårnålar och Emma (jag behöver enligt henne få mig lite fitta?). Om Eva dör får jag ärva hennes hund och av Lord en avslagen öl. Överlevde de så skulle jag få ligga med Elin, så att jag inte blev helt lottlös, haha. GODNATT!


Surfin' cat

bild056 (MMS)

Fenriz ligger och slösurfar medan jag tvättar och sliter. Mysgris! :) Ps. Everybody knows that the cat is the word ;)


Askungen, ASKUNGEN

bild055 (MMS)

Tvätt- och städdag. Jag har så sjukt mycket tvätt! 6 maskiner och torkrummet är överfullt. Det kommer bli en jobbig dag idag.


Den sista promenaden

bild052 (MMS)

Jäklar vad tomt det kommer bli!


For the win(e)

bild049 (MMS)

Det börjar hända grejer med mitt vin. Det luktar t.o.m. vin nu. Tror det blir kanon det här :)


RSS 2.0