Alanya, here I come!

Strax åker jag och syrran till Landvetter. 15.50 lyfter planet, så då får ni tänka på mig ;)
Har varit riktigt dålig på att skriva på sistone, men har haft fullt upp. Ska dock uppdatera när jag kommer hem igen. Fast när jag kommer hem blir det The Coffinshakers-konsert, hundutställning och TATUERING!!! Så mycket att göra, så lite tid. Aja, måste snart gå nu. Ha det så bra allihopa, vi ses/hörs nästa torsdag!


Einsamkeit in Ewigkeit?


Jag har börjat känna mig så fruktansvärt ensam på sistone. Ingen att mysa med. Ingen att skratta med. Ingen att gråta med. Ingen att pyssla om. Ingen att älska...
Att skaffa pojkvän är ju knappast svårt, men är man så pass kräsen som jag är, ja då är det i princip omöjligt.
Eller, kräsen!? Att träffa någon som inte slår en. Eller någon som inte beter sig som en fjortonårig tjej. Eller någon som faktiskt bryr sig om en för den man är. Eller någon som inte prioriterar allt annat före en... Är det så mycket begärt? För så verkar det. Eller så är jag en svin- och idiotmagnet!?

Ibland önskar jag nästan att jag var ful. Då skulle man ju åtminstone träffa någon som vill ha en för den man är...

"Meine Augen sind so dunkel,
Auch sind die Visionen schwarz,
Schwarz wie die Nacht"


I'm back

Nu är jag hemma igen! Har inte fått bilderna från helgen ännu, så väntar med att berätta om det.

Saga har två små kattungar hemma hos sig som jag gosade med när jag var hos henne. De är så små och söta så de får mina bebisar att kännas megastora :P


Lille Sleipner och lilla Idun ^^

Sen har hon ju  Bella också! Hittar ingen bild på henne just nu, men hon är världens sötaste lilla Boxer :)
Jag vill också ha vovve, men måste skaffa nytt boende och en fast inkomst först :/

I din näsa

Jag tog mig till Apoteket idag och åkte sedan en sväng till Maulin. Mådde inte alltför hallon, men vi åkte ändå ner en sväng på stan för att kolla på Apocalyptica. De var riktigt bra live, men då jag oftast lyssnar på dem som bakgrundsmusik föredrar jag dem nog ändå på skiva ;)

Imorgon bär det av till ännu en vikingamarknad. Tror det är på Visingsö *noll koll*
Jag har inte hunnit göra några nya smycken och jag mår fortfarande dåligt, men det blir säkert bra ändå. Får försöka sova en massa i natt och hoppas det är bättre morgon. Hoppas jag slipper mer näsblod åtminstone...


Jag och världens största horn. Kungahälla Medeltidsmarknad 2009.

Karin är intresserad av att köpa två par av mina skor jag funderar på att sälja btw. Vet inte alls vad jag ska göra. Behöver ju pengarna, men mina skooor :( Ska iaf tänka på saken...

Har på tal om ingenting så har jag en fungerande mobil nu iaf, så jag kontaktbar igen :D

Apocalyptica

Denna vecka är det ju Kulturkalaset här i Göteborg. Jag hade helt glömt av det, men såg härom dagen att Apocalyptica ska spela, så det ska jag kanske gå och titta på.

Onsdag 12 Augusti 2009 klockan 19:45 - 20:45

Festplats: Götaplatsen


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Behålla eller sälja?

Jag är inte bara fattig, jag är luspank! Personlig konkurs here I come! Mamma sa härom dagen att jag borde sälja lite saker, t.ex. mina skor. Är hon galen?! Mina skor är mina bebisar ju!!!
Dock insåg jag nyss att jag aldrig använder vissa av dem. Men om jag säljer dem så kanske jag ångrar mig?
Gah, jag vet inte vad jag ska göra...

Dessa är det jag funderar på att kanske göra mig av med:


CONCORD-108 från Demonia. De är i färgen cherry i lack, dvs så är de glansiga och skiftar i rött, mest vid sömmarna. Riktigt sköna och enkla att gå i.


BLISS-38 från Pleaser. Svart satin.


ELECTRA-1020 från Pleaser. I svart lack.


DOLLY-47 från Pleaser. Svarta med rött band.


Så, what to do? Behålla eller sälja? Jag behöver hjälp!

Knark - Jag är räddad!


Åååh, jag hittade nyss "knark" från England!!! Trodde jag gjort slut på alla, men tydligen inte :D
Dessa små piller kan göra underverk när man är krasslig. Ska ta två stycken innan jag lägger mig och hoppas att det är bättre imorgon :)

Åker ni till England någon gång så se till att köpa på er dessa! Förstår inte varför vi inte har något liknande här i Sverige.

I haz a bug



Usch! Vaknade i morse (dvs runt 14 på eftermiddagen) och mådde så jäkla dåligt. Svullna halsmandlar, hosta, slem i halsen och snorig näsa. Har inte gjort något vettigt på hela dagen. Kollat på tv, suttit vid datorn och ätit lite Broccolisoppa. That's it! Stackars mig :(

The Ultimate Fighter

Jag är helt besatt av UFC! Sitter faktiskt hellre hemma på helgerna och kollar på TV4 Sport än går ut på krogen.
Ni som inte vet vad UFC är borde få spöstraff och bli förvisade till världens ände! Så förvänta er inte att jag ska förklara för er (hört talas om google?).

Det värsta är dock att alla live-sändningar jämt är på nätterna och hur jag än försöker somnar jag alltid innan de matcherna jag sett mest fram emot. Som igår till exempel. Jag ville så gärna se Forrest Griffin försöka klå Anderson Silva, men nej då, jag somnade redan efter den första matchen :( Fick läsa på hemsidan om att Silva knockat Griffin endast 4 min in i första ronden. Ganska väntat i och för sig, men jag hade ändå velat se det...

Följer ni UFC och i sånt fall, vilka är era favoriter?

Jag tänkte berätta lite om vilka mina är iaf :)


George "Rush" St. Pierre
19 vinster och endast 2 förluster. Han är grym både stående och på mattan.
Han är fruktansvärt atletisk och han har kropp som en Gud.


Chuck "The Iceman" Liddell
21 vinster och 7 förluster. Den första UFC-matchen jag någonsin såg var Liddell vs. någon jag inte kan minnas. Jag blev genast såld och The Iceman har sedan dess alltid varit en favorit. Ingen kan knocka någon som han ^^


Mike "Quick" Swick
14 vinster och 2 förluster. Måste dock erkänna att jag ändå mest har honom som favorit för att han är så jäkla snygg ;) haha. Synd bara att han är gift...

Har en hel del favoriter, men dessa tre är nog de jag tycker bäst om. Sen finns det ju alltid de som är grymt duktiga, men som man ändå inte gillar.

Woopa.se

Få betalt för att klicka! Hur bra låter inte det? För bra för att vara sant?
Nej, faktiskt inte! På Woopa.se kan du genom några enkla klick tjäna pengar.

Så gör som mig och bli medlem redan idag!


Semesterläsning

Den 26:e augusti drar syrran och jag till Turkiet. Vi ska vara där i en vecka, bada, äta gott, shoppa och säkerligen slappa en hel del på stranden (jag ska dock inte sola. Parasoll FTW!!!). Jag har därför införskaffat mig lite böcker. Alltid bra att ha, speciellt på flyget och på stranden.

Som ni kan se så blev det visst en hel del biografier ;)


White Line Fever och The Dirt.


Att Älska som en Porrstjärna och Adolf Hitler.


Har hört att alla dessa ska vara riktigt bra, så jag ser fram emot att läsa dem ^^

KAMPFKATZEN



Mina katter gör verkligen skäl för alla sina smeknamn! De  har på bara några månader förstört mina högtalare till datorn, X antal ljuslyktor och prydnadssaker, mobil + laddare och en massa småsaker som jag har förträngt. Dock har de en sådan jäkla tur att de är söta, så man kan inte vara arg på dem särskilt länge!


Fenriz


Valkyria

Gimme gimme gimme

...a man after midnight?
I princip alla mina vänner har nu pojkvän/fickvän och är så kära så. Jag är verkligen superglad för deras skull, men jag då? Det börjar fan i mig bli riktigt ensamt nu. Saken är väl inte heller den att jag är singel, mer att det verkligen inte finns  några vettiga killar kvar längre! Idioter, players och patetiska as, det är då de enda jag träffar på. Man är väl kanske en idiotmagnet?

Aja, finns det inga vettiga karlar så kan man ju alltid tråna efter materiella ting istället. För kom ihåg: Den som har flest saker när den dör vinner!!!


Supersöt top från Odium Clothing.


Hårspänne. Även denna från Odium Clothing.


Hoodtröja med dragkedja från No Shame.


En kontrabas!!! Skulle dock behöva en lärare då också (A)
Helst vill jag kunna spela Pizzicato, men Con Arco vore inte helt fel det heller ^^

Iron Fist

Världens-snyggaste-skor-som-nästan-får-mig-att-vilja-gå-på-gatan-bara-för-att-ha-råd-att-köpa-dem!

 
Dessa vill jag allra helst ha!!!

Men det finns många andra supersnygga...





Någon som vill skänka mig en miljon? Eller kanske en låda med skor? ;D

15 filmer du bör se

Även om solen tycks ha hittat hit igen så slog det mig nyss att det snart är höst, och vad passar väl då bättre än film? Jag har här valt ut 15 av mina favoritfilmer. Jag avskyr dock att skriva recensioner, så ni får nöja er med kopierade handlingsbeskrivningar och små kommentarer :P



1. Battle Royale

"En skolklass (9B) väljs ut genom ett lotteri och den utvalda klassen åker på en, vad det verkar, skolresa. Under resan sövs de ner och tas till en öde ö, där de fått varsitt halsband om halsen, med det halsbandet håller militären reda på dem, och kan döda dem. Där får de veta att de ska döda varandra och att alla medel är tillåtna. Bara en får överleva, annars dör allihopa. Eleverna får en väska med vatten, karta och kompass, mat, ficklampa samt ett slumpmässigt vapen. Under spelets gång får eleverna reda på vilka deras klasskamrater egentligen är. De får mycket snart efter att spelet har börjat erfara att deras kompisar är benägna att döda alla andra för sin egen överlevnad. Filmen går ut på att följa de forna kamraternas kamp på liv och död."
(Källa Wikipedia)

En blodig och brutal film, precis i min smak! Se däremot inte tvåan, den är en riktig besvikelse.



2. Dog Soldiers

"En grupp brittiska soldater är ute på en militärövning på det skotska höglandet. Där stöter de på de blodiga kvarlevorna av en annan pluton. De tar med sig den enda överlevande, men finner sig snart attackerade av en fiende de aldrig sett maken till. En mystisk kvinna kommer till undsättning och tar dem till ett övergivet hus. Det dröjer inte länge förrän huset är under full belägring av vad som verkar vara en flock varulvar."
(Källa Filmtipset.se)

Är du ute efter att bli skrämd är nog denna film inget för dig. Varulvarna är inte särskilt skrämmande och filmen är kryddad med massor utav humor, så tja, det är väl mer utav en skräck-komedi? Helt klockren är den dock, med citat som:
"-Where's Spoon?!"
-"There is no Spoon."



3. Død Snø

"Vännerna hade allt de behövde för ett lyckat påsklov; stuga, skidåkning, snöskoter, slädar, stora mängder öl och en givande könsfordelning. Det var åtminstone ingen av dem som förutsett att de inte skulle komma hem levande! Nazi Zombiebataljonen hemsöker fjällområdena kring Øksfjord och har andra planer..."
(Källa Filmdelta)

Klockrena skämt, nazister, zombies och alltihopa på norska dessutom, vad mer kan man begära?!



4. Edward Scissorhands

"Edward är en artificiell person med saxar istället för händer. Han bor helt ensam tills en kvinna tar med honom hem och sakta men säkert förändras den lilla idyllen."
(Källa Filmtipset.se)

Tim Burtons klassiska mästerverk. Supersnygga Johnny Depp och världens bästa Vincent Price, bara det är ju guld värt! En vacker och sorglig berättelse som t.o.m. kan få mig att gråta...



5. El Laberinto del Fauno (Pans Labyrint)

"Året är 1944. Inbördeskriget i Spanien är över, och diktatorn Francos fascister gör sitt bästa för att utplåna de sista republikanerna. 11-åriga bokmalen Ofelia anländer med sin gravida mor till kapten Vidal, mannen som ska bli hennes styvfar. En känslokall ledare som för ett ständigt krig mot de rebellstyrkor som gömmer sig i traktens skogar, med lågt intresse varken för flickan eller sin nya fru.

En närliggande labyrint blir hennes tillflykt från det ovänliga läget där hemma. I sin hemliga förtrollade värld i labyrintens mitt möter hon en faun med tvivelaktiga planer för Ofelia och hennes lillebror som är på väg. Hon får veta att hon är reinkarnationen av en sedan länge försvunnen prinsessa, och för att återkomma till sitt palats och än en gång blir odödlig, måste hon genomgå en serie svåra uppdrag."
(Källa Moviezine)

En helt magisk film av min absoluta favoritregissör Guillermo del Toro. Känslan och scenografin i filmen är helt makalös. Skådespelarna är som gjorda för sina roller och musiken är vacker och vemodig och passar perfekt in.
Såg denna på bio med min syster när den kom och vi pratade om den flera veckor efteråt.



6. El Orfanato (The Orphanage)

"Laura återvänder tillsammans med sin man och deras son Símon till barnhemmet hon växte upp i. Det är nu övergivet, men hon beslutar sig för att rusta upp det och driva det som förr. Deras nya hem och de mystiska omgivningarna väcker Símons fantasi och pojken börjar alltmer dras in i ett universum fylld av fantasifulla sagor och inte helt oskyldiga lekar. Símons värld bekymrar och skrämmer Laura och väcker dunkla och otäcka minnen från hennes egen barndom till liv."
(Källa Filmtipset.se)

Ännu en spansk film som bevisar att spanjorerna just nu regerar filmvärlden! Den är både otäck, vacker och sorglig och precis som Pans Labyrint är det en film som "sitter kvar länge".
Väntar med spänning på Juan Antonio Bayona's nästa film!



7. Hellboy

"Hellboy är en demon från helvetet men tycker inte man ska hålla på och tjafsa om det hela tiden. För att smälta in bättre slipar han ner hornen varje morgon. Bäst trivs han när han får dela ett sexpack med sin älskling Liz som sitter på mentalsjukhus. Uppfriskande nog är hon där av egen fri vilja och mår bra av det. Hon börjar brinna när hon blir upphetsad vilket gör dem till ett perfekt par. Ron Perlman spelar Hellboy som en otålig tonåring och strör oneliners som "red means stop" omkring sig. Med god hjälp av Rick Bakers makeup gör han Hellboy till filmens kanske trovärdigaste karaktär. Hans historia börjar i ett regnigt Skottland 1944 där nazisterna hamrar på en portal till helvetet under ledning av Grigori Rasputin. Det blir fel och Rasputin sugs in och ut kommer, ta-da, Hellboy. En amerikansk professor tar hand om honom och allt är frid och fröjd tills Rasputin en dag återvänder."
(Källa Moviezine)

Jag har aldrig läst serien, men jag älskar filmen. Klockrena karaktärer och grymmast av alla - Kroenen! Lätt den snyggaste och coolaste karaktären någonsin! En nazist med gasmask som ansikte, iklädd grymt snygga kläder (speciellt skinnrocken) och så blöder han sand. Liksom, hallå!!?



8. Hellboy II - The Golden Army

"...en ung Hellboy blir bekant med sagan om Den gyllene armén. Armén består av mordmaskiner beställda av en kung för tusentals år sedan, men när han insåg deras obarmhärtiga krafter beordrade han att de gömdes undan för all framtid.

Men just den här sagan råkar vara verklig. Medan jordens invånare envisas med att skräpa ner planeten, växer ilskan hos kungens son som hellre ser att sagofigurer tar över på Jordens yta. I smyg planerar Prins Nuada att återuppväcka robotarmén för en storskalig attack mot mänskligheten. Hellboy, monster tillika ofrivillig monsterbekämpare som helst tar en bira framför tv:n, tvingas än en gång rycka ut och rädda världen..."
(Källa Moviezine)

Uppföljare brukar vara fruktansvärt dåliga, men jag tror till och med att denna är bättre än ettan. Jag gillar filmer där de onda egentligen inte är onda. Allt är liksom relativt...



9. Legend

"Skogspojken Jack och hans alviska allierade motarbetar mörkrets härskare som planerar att döda alla enhörningar och släcka solen."
(Källa Filmtipset.se)

Säga vad man vill om denna, men jag älskar den! Den kom ut samma år som jag föddes, med en skitful Tom Cruise i huvudrollen. Trots att den är mer än 20 år gammal och innehåller en hel del fel (trådar och lösa horn mm) är den fortfarande en av mina favoritfilmer. Tim Curry är fantastisk i sin roll och stämningen är magisk.



10. Stardust

"En stjärna faller ner i ett kungarike bortom tid och rum. Himlakroppen har tagit skepnad i form av en ung kvinna. Stjärnans mystik drar till sig en handfull lycksökare, alla giriga efter hennes enorma krafter.

I den tröttsamma byn Wall befinner sig Tristan Thorne i ett evigt sökande efter den sanna kärleken. I ett svagt ögonblick lovar han att hämta en fallen stjärna åt byn vackraste flicka. Uppdraget kräver dock att han måste ta sig över muren som genom århundraden har skyddat Wall från dess parallella universum - Stronghold. På sin resa konfronteras Tristan av såväl onda prinsar och elaka häxor som galna pirater och en slug affärsman. Klassisk saga möter modernt äventyr."
(Källa Moviezine)

Rolig, vacker, spännande och underhållande. Det är en imponerande rollista, men bäst utav alla är Robert De Niro.
Detta är en filmatisering av fantastiska Neil Gaimans bok med samma namn.



11. Suspiria

"Suzy Bannion är en ung amerikanska som reser till den tyska balettskolan Tanz Akademie i Freiburg för att utveckla sin dans. Hon börjar tidigt inse att något inte är som det ska på skolan emedan hon hör konstiga läten och ser märkliga saker. Plötsligt försvinner dessutom hennes bästa vän och det står snart klart att skolan bara är en fasad för en slags lömsk organisation."
(Källa MovieboX.se)

Dario Argentos klassiker från 1977. Behöver jag ens säga något? Vid det här laget borde alla ha sett denna.

För er som gillar musiken (Goblin), kan jag rekommendera gruppen Daemonia.



12. Team America: World Police

"Superhjältar i form av marionettdockor strider för att få ett slut på terrorism och befria trötta kändisar från deras lidande. Filmen driver med allt och alla från Michael Moore till Nordkoreas diktator Kim Jong-Il, via president Bush, George Clooney och Usama bin Ladin."
(Källa Filmtipset.se)

Fruktansvärt rolig film från skaparna av South Park och Cannibal the Musical (Trey Parker och Matt Stone). Den sistnämnda är även den en film som måste ses!



13. The Masque of the Red Death

"En prins med en mörk hemlighet bjuder in adelsmän till sitt slott för att de ska undkomma den röda döden, en pestliknande sjukdom som sveper över landsbygden."
(Källa Filmtipset.se)

Filmatisering av Edgar Allan Poes novell med samma namn. På svenska heter den dock "De Blodtörstiga".
Vincent Price är helt fantastisk i sin roll som Prins Prospero och filmen innehåller mina absoluta favoritcitat. Gruppen Theatre of Tragedy har klippt ihop en massa citat från denna film som de använder i låten "And when He Falleth" från albumet "Velvet Darkness They Fear".



14. The Nightmare before Christmas

"Följ med till en helt ny värld där varje helg har sitt eget land. I Halloweenstaden härskar den oberäknelige Pumpakungen Jack Skellington. Han övervakar skapandet av alla ruskigheter, rysningar och överraskningar som de exporterar till "den riktiga världen" varje år. Jack tröttnar på rutinerna, men hans liv får en ny mening när han av en slump öppnar dörren till Jullandet. Han blir helsåld och beslutar sig för att ta kontrollen över julen. Med hjälp av sina entusiastiska invånare i Halloweenstaden ger han tomten semester och skapar enligt sin egen mening "en ny förbättrad version av julen". "
(Källa Lovefilm.se)

Ingen har väl undgått att se denna? Nej, tänkte väl inte det. Kommentarer är överflödiga.



15. Terkel i Knibe (Torkel i Knipa)

I centrum av filmens story rör sig Torkel, en helt vanlig tolvårig kille i en helt vanlig klass som av någon anledning blir föremålet for en ganska ovanligt vriden psykopats intresse. Denne skriver hotfulla brev som antyder en pervers lust att mörda Torkel, kastar in tegelstenar genom hans fönster, spionerar på honom och klottrar ner Torkels sovrumsvägg med blod. Tyvärr har Torkel ingen att vända sig till med sitt nyfunna problem emedan hans familj ar rubbad den med. Föräldrarna är dysfunktionella och lyssnar inte på sina barn, dessutom tillkommer en helt bindgalen alkoholiserad farbror som en gång spöade upp två av mobbarna i Torkels klass for att de drack upp hans öl. I skolan undervisar en mjuk trädkramande vikarie som predikar världsfred medan mobbingen i klassrummet fortgår ostört. Visserligen har Torkel sin bästa kompis med järnröret - ett attribut som i filmen skämtsamt förklaras med att han kommer från ett ghetto - men de har precis fallit ifrån varandra över en incident. Därmed far Torkel möta det okända hotet ensam och försvarslös. For att överleva måste han ta reda på vem det är som vill döda honom och varför...
(Källa Moviezine)

Sjukt rolig film, men betoning på sjuk! Felix Herngren gör rösterna åt filmens alla karaktärer, över 50 stycken, i den svenska versionen. Onkel Stuart är bäst!




Sådär, nu fick jag med både skräck och komedi och animerat och... Ja, tre genrer är ju inte illa pinkat det heller ;) Enjoy!

Broccolisoppa

Alla som har ätit av min broccolisoppa har älskat den och många har bett om receptet. Jag tänkte därför vara snäll och lägga upp det här ^^



Ingredienser

4 port

500 g frysta broccolibuketter alt. broccolimix (broccoli, blomkål och morötter)
1 gul lök
1/2 msk smör
6 dl vatten
2 grönsaksbuljongtärningar
4 dl Kelda sås Simply Cheese

Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt vatten och buljongtärningar. Låt koka upp. Lägg i den frysta broccolin och låt den koka ca 5 min. Tillsätt såsen och låt soppan koka upp.

Jag brukar göra dubbel sats av denna enkla, men ack så goda soppa!

The Coffinshakers

Fick nyss veta att The Coffinshakers spelar på Club Slacker den 4:e september! Detta är ett måste och biljetterna kostar ju bara 100:-/st så häng med nu för fan :D



The Coffinshakers hemsida.

3 knep för att få hy som en porslinsdocka

Som vissa av er kanske vet har jag under en tid gått på Cambridge (men har nu börjat äta igen). Jag gick ner en hel del i vikt men min hy blev helt förstörd. Finnar har väl alla, men jag har nog aldrig haft så många som jag har nu! Dock finns det knep för att bli av med dem...

På bilden här under kan ni se hur min hy brukade se ut. Den är inte restucherad på något sätt (har inte ens Photoshop), så ni kan själva se att detta faktiskt fungerar!



1. Rengör dag & kväll
Rengöring är a och o. Jag använder mig av följande produkter:


Garnier Clean & Fresh tvättgel
Tar bort det mesta i sminkväg (tom vattenfast mascara) och luktar dessutom riktigt gott.


Dior Magique Cleansing Milk For Face & Eyes 
Använder den efter föregående produkt för att ta bort eventuella sminkrester.


ACO Acnelösning
Som avslutning använder jag denna. Den kan svida lite när man använder den, men den är riktigt bra och effektiv!




2. Återfukta
Använd dag- och nattcreme. Jag använder dessa:



Vitamin E Moisture Cream från Body Shop
Använder den dagtid, innan jag sminkar mig.


Garnier Fresh 24 Hour Daily Moisturiser
Använder denna som nattcreme, men det finns antagligen bättre sorter.


MAC Fix+
Denna är till för att fixera ditt smink, men jag sprayar lite innan jag använder dag- och nattcreme också, för extra återfuktning. För er som inte känner till detta är denna produkt helt underbar! Man slipper den där otäcka "pudriga" känslan och sminket sitter bättre och längre ^^



  
3. Stioxyl
Stioxyl angriper aknen genom att åstadkomma avfjällning av hudytan samt har en bakteriedödande effekt nere i talgkörteln (fakta från apoteket). Hjälper inte detta så hjälper nog ingenting! Känner du att du har en finne på g, applicerar du detta på kvällen och tvättar bort på morgonen. Finns i 5% och 10%. Bra skit!


Det rycker i shopping-nerverna

Gah! Det finns alldeles för snygga saker och jag vill ha ALLT! Dock kan jag inte riktigt köpa något alls nu då jag inte ens har råd att behålla min lägenhet :( Så ja, någon som är intresserad utav en underbar tvåa i Gamlestan? En mille och den är din!

Hur som helst... Även om man inte har råd att köpa en massa så skadar det väl inte att titta?

Här är i alla fall min önskelista:


Klänning från Trailer Träsh. GE MIG!!!


Kjol från Odium Clothing.


Har iiingen aning om vart man kan köpa denna, men fy fan vad fin den är!!!


Sko från Pleaser.


Stövel från Demonia.


Vill ha betydligt fler saker, men denna lilla lista får räcka så länge.

Gratis biobiljetter & presentkort

www.gratisbio.se är faktiskt en riktigt bra sida! Har varit medlem på ett flertal liknande sidor tidigare, men hur mycket jag än slitit har jag inte fått något för det. Nu har jag däremot snart fått ihop till en biobiljett :D

Bli medlem här och få startpoäng utav mig!





Om du blir medlem så kan du även vara med och tävla om ett presentkort från Nelly på 500 kronor! Skriv om gratisbio i din blogg så är du automatiskt med i tävlingen. Dessutom får du mellan 10 och 1000 poäng per inlägg.

The Hangover


Igår var jag och Petla på bio och såg The Hangover (Baksmällan). Den var riktigt jäkla rolig! Har ni inte sett den så bör ni göra det, den kommer bli den ultimata bakisfilmen!

Hornbore Ting

Då var man tillbaka i nutid igen! Jag kom ju iofs hem redan i söndagskväll, men jag var så sliten, så har mest sovit och slöat på soffan sedan dess ^^
Jag har i alla fall haft det hur bra och roligt som helst! Träffat roligt folk, ätit och druckit gott, lekt lekar och bara varit. Marknaden var helt perfekt placerad vid havet, mellan två berg, på en gammal gravplats. Alltför många bilder blev det väl inte, men här kommer några iaf :)


Tältet som jag och Saga satt och sålde i.


Alla tre tälten. Det längst bort var det vi sov i. Massa mysiga fällar att sova på. Lätt den bästa tältningen någonsin ^^


Utsikten från tältet. Tjejen i mitten satt och spelade "Nu grönskar det" hundra gånger om dagen och höll på att driva oss till vansinne. Bakom tälten var det skådespel två gånger om dagen. Vi såg det inte en enda gång, men vi kunde nog fan varenda replik i slutet av helgen :P


På lördagen efter gillet blev det lekar. Jag och Jonas ställde upp (tack vare Saga :P) på en lek som jag inte vet vad den hette, men den gick iaf ut på att man skulle ha ögonbindel på sig och en bjällra runt foten, sedan skulle man slå den andra med en säck (som vägde bly!!!).  Riktigt skoj!


Här leker karlarna "Föda Björn".


Musikanterna. De spelade både Nationalsången och The Final Countdown, haha ^^


Marknadsfolk.


Ännu mera marknadsfolk.


FÖDA!!! Nom nom nom...


Mari. Hon trodde hela tiden att jag var Sagas syster :P


That's all folks! Iaf för stunden, får se om jag hittar fler bilder senare :)

RSS 2.0