2x love = 2x pain

Mad Sin var så jäkla bra igår! Jag röjde järnet och slog både mig själv och andra gula och blå :D Kvällen var så jäkla lyckad! Inte haft så skoj på... ja, sedan Satan vet när :P Förfesten hos fru Rosa var massa skoj och skånepågarna jag röjde med var hur roliga som helst. Synd bara att kvällen tog slut så fort, men får hoppas att det blir fler sådana kanonkvällar framöver ^^

Bilder dyker kanske upp så småningom.

Cravings

 

Ge mig!!! Något flottigt att äta vore inte heller helt fel :P


Dressed for success

OMG! Jag är så jäkla glad just nu! Kunde inte hitta något att ha på mig ikväll, så testade min körsbärsklänning (som varit för liten) för skojs skull och vet ni vad? JAG KOM I DEN! Visst, den sitter ju lite tight, men ändå. Åh, me so happy :D


Mad Sin - Dead Moon


In sin we trust


I kväll ska jag se Mad Sin på 7 Sins. Det ska bli så jäkla underbart! Har längtat efter denna stunden i flera år :D Det kommer bli sådant jäkla röj va!

Frosting

Frosting

till ca 16 cupcakes
90 g äggvita
170 g socker
225 g osaltat smör (rumstempererat)
1 tsk vaniljsocker
saft från 1/2 citron

Vispa samman äggvitan med sockret. Ställ sedan skålen över ett vattenbad och vispa tills socker smält helt. tag skålen från värmen och vispa sedan tills marängen är vit och fast med en elvisp. Tillsätt det rumstempererade smöret, lite i taget (det måste vara mjukt, annars blir det smörklumpar i krämen). Det kan se ut som om frostingen skär sig i början, men fortsätt att vispa så går den snart ihop och blir en len och jämn kräm. Smaksätt med vaniljsocker och citron och färga i valfri färg.

 

Spritsa dina cupcakes med frostingen och dekorera med strössel.



Det blev dock ingen frosting på mina, det sket sig :P
Hade tänkt titta förbi hos Sara som har inflyttnings/födelsedagfest ikväll. Rätt tidigt och säga hej och ge henne några cupcakes. Dock blir de ju inte lika fina nu när det inte blev någon frosting på :/ Aja, goda som tusan blev de ändå!
Kan inte stanna länge, för jag ska ju se på Mad Sin ikväll :D

To die for


Åååh, de är ju så underbart fina! Dags att börja jobba på att bli rik märker ju jag det :P

Midnattsmuffins

Har bakat muffins för fulla muggar nu. Två hela plåtar blev det, jisses! Får se om jag orkar göra frostingen nu också, eller om jag väntar med det till imorgon. Känner mig rätt trött.

Chokladcupcakes


ca 16 st
125 g smör
3 dl socker
2 ägg
100 g creme fraiche
3 msk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
100 g grovhackad choklad
½ dl nutella

 

Rör socker och smör riktigt mjukt, tillsätt äggen, ett i taget. Rör sedan i creme fraichen och rör tills den är väl blandad med äggsmeten. Blanda ihop alla de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten, blanda väl. Hacka chokladen grovt och blanda i den. Fyll formar med smeten, ca 3/4 (På hälften av mina cupcakes klickade jag lite nutellakräm ovanpå också), och grädda i 25 minuter i 180 grader.


Receptet på frosting får ni imorgon.

Skillnaden på shopping och shopping

När Petra shoppar skor så ser det ut så här:

 

När jag shoppar skor ser det ut så här:

 

 

Skillnad? Fem par skor, liiite kanske? Haha ^^


The man in black

Idag skulle Johnny Cash ha fyllt 78 år. Jag missade dock det när jag klädde på mig idag, så dessvärre var jag bara halvt svartklädd. Illa!

"Hello, I'm Johnny Cash "

 

R.I.P
26 februari 1932 - 12 september 2003


Bloodbath

Bandet i all ära, men detta inlägg handlar om mitt hår ;)

Fick hjälp utav Petra med att färga håret idag. Det tog lång tid, men resultatet blev rätt bra. Det blev typ blodrött, fast färgen är så jäkla annorlunda beroende på i vilket ljus man står. 1000 gånger bättre än innan är det i alla fall :D

 

Som tack för hjälpen missfärgade jag Petras badkar. Först var det blodrött och sedan blev det rosa. Hon ville dock inte ha det så, så jag fick skrubba som en tok. Förstår inte, jag som trodde att alla drömde om att ha ett rosa badkar :P


The Gutter Demons - Children of the Damned

Kan inte sluta lyssna på denna. Bra skit!

 


Between hope and despair


Blue Hawaii

När jag någon gång flyttar till ett hus så vore det fränt att ha ett Hawaii-rum. Eller en tikibar ;)


Some people


Guldkant på vardagen

 

Crêpes med nutella och banan


4 portioner
1 ägg
2 dl vetemjöl
4 dl mjölk
rivet skal av en apelsin
smör
nutella
2 bananer
florsocker
4 skopor vaniljglass

 

  1. Vispa ägg, mjöl och hälften av mjölken till en slät smet, tillsätt sedan resterande mjölk och apelsinskal.
  2. Smält en klick smör i stekpannan och häll på ett tunt lager smet.
  3. Vänd crêpen och bred över en sked nutella på ena halvan och skiva över banan.
  4. Vänd den tomma crêpehalvan över fyllningen.
  5. Lyft över på tallrik och pudra med florsocker, servera med mjuk vaniljglass.

Gjorde detta som middag idag, knappast nyttigt, men åh så gott. Ibland måste man lyxa till det lite :)

Kawaii Design

Efter mitt möte idag så pulsade jag runt lite på stan. Letade upp en affär, som säljer hårtoningen jag vill ha; Kawaii Design. Missförstå mig inte nu, de var supertrevliga inne i butiken, men när man gick in där kändes det som att man hade hamnat i ett avsnitt utav "Bolibompa på Ecstasy". Iiinte riktigt min stil va :P

 

Jag fick dock köpt min hårtoning. De hade bara Blood Red, så det blev inget svårt val. Ska bli spännande att se hur resultatet blir sen :)

Trail of Tears - Empty Room

En utav de vackaste låtarna någonsin ♥
Gråter nästan varje gång jag lyssnar på den...


Ibland har man tur

Vaknade vid 9.40 och var sååå trött, tittade på klockan och fick panik! Aldrig att jag skulle hinna till Järntorget till klockan 10. Ringde min "handläggare/coach" och sa att jag skulle skynda mig dit, fick då till svar att det inte är bra att stressa genom livet och att jag kunde komma vid 13 istället. Åh, så jäkla skönt!
Är dock supertrött fortfarande och det känns väl rätt meningslöst att bara sova i 30-45 minuter :/

Sail away with me

 

Åh, vad jag längtar efter sommaren och havet! Spenderade mina somrar i skärgården när jag var liten. Saknar det emellanåt. Särskilt nu när det är grått och trist.


True Necromance

Har nog kommit på vad jag vill tatuera på magen sen. Men med tanke på alla utan egen smak och stil där ute så kommer jag inte berätta vad. Inte ännu i alla fall. Tänker dock vara lite "snäll" och ge er tre bilder som ledtrådar, så fan ta er om ni kopierar dem!



Tror det kommer bli kalas sen. Jag ska bara bli smal och rik först :P

Change

Fixade designen på Petras blogg igår och kände att det var dags att göra något nytt här också.
Det är lite färglöst kanske, but I like it!

Vad tycker ni?

Topshop

 

Fina vill-ha-kläder från Topshop. Är egentligen inte mycket för bodiesar, men dessa är ju bara för fina. Skulle matcha fint med mina nya skor ju ;)


The Coffinshakers - Phantoms of the Night


I'm a sinner

Var med Petra och shoppade skor idag. Jag hittade 7 par som jag ville ha, men jag var duktig och köpte bara 2, haha ;D


Snyggingarna som fick följa med hem.


Snyggingar som ska med hem nästa gång.


Snyggingar som dessvärre var lite för höga (dvs, jag skulle aldrig använda dem) och som jag bara kan drömma om.

VARNING

En fruktansvärt god nyhet



Ett skepp kommer lastat

...med sex nya band till West Coast Riot.

FLOGGING MOLLY (US)
DILLINGER ESCAPE PLAN (US)
THE GET UP KIDS (US)
HOT WATER MUSIC (US)
SISTA SEKUNDEN (S)
BRUKET (S)

It's been a looong day


Har varit vaken i över 32 timmar nu. Här ska sovas!

KM31

 

Tittade nyss på en spansk skräckis. Den var nog rätt bra, men jag var inte riktigt på humör för den. Gick ifrån den flera gånger, spelade spel och så vidare. Får nog ta och se om den någon dag.


Probably the best lip gloss in the world


Two number twos

Jag var så uppe i varv igår, så när Saga gick och lade sig så kollade jag på lite film. Såg först Flickan som lekte med elden och sen Natt på museet 2. Måste erkänna att Millenium-filmerna är bland de bästa svenska filmerna som gjorts. Jag brukar inte alls gilla svensk film, men dessa har varit riktigt bra faktiskt ^^


Team spirit

Sitter här och ryser och är alldeles varm inombords. Herrarnas dubbeljakt avslutades nyss och för er som inte tittade, oj, snacka om att ni missade ett underbart ögonblick! En stund låg Sverige både etta, tvåa och trea. Södergren och Hellner offrade sig och lade sig längst fram i klungan för att "hålla tillbaka" de andra åkarna, så att Olsson kunde dra iväg. Dessvärre tappade Olsson på spurten, men Hellner körde som en Gud och gick i mål som etta. Olsson hamnade på en tredjeplats och Södergren kom in som tia. Guld och brons!

Är så jäkla stolt över att vara svensk just nu, mer än vanligt vill säga. Grät nästan när de gick i mål, det var så jäkla vackert! Ni som såg loppet borde förstå ^^





Of corset is!



Som sagt, tänk om man hade en massa pengar. Åååh...

Chokladmuffins

Bakade nyss chokladmuffins. De blev rätt goda, men hade helst viljat göra med fyllning i och/eller frosting uppe på. De kanske inte hade blivit godare, men det hade varit roligare att göra. Man bakar ju för att det är skoj, inte för att det ska smaka gott! Eller...? ;D


 

En jäkligt bra hemmafru skulle jag i alla fall bli, så det är bara att fria, haha ;)


If I was a rich girl...


Vote or die

Rösta på mitt bidrag, eller gör ditt eget, det var rätt skoj faktiskt :)


 

Valde design efter den väskan som såg minst ful ut, annars hade det aldrig blivit turkost :P


Drowning

Sitter hemma hos Saga nu, hon kidnappade mig igår. Vi börjar dock känna oss rätt insnöade, snön når ända upp till fönstrena. Snäll som jag är promenerar jag Bella (Sagas hund) och shit, man drunknar ju nästan där ute. När den lilla snögrisen hoppar in i en snödriva så ser man henne inte ens, haha.
Jag gillar vinter och snö, men nu börjar det bli lite väl mycket. Enough is enough! Ge mig sommar med spelningar, bilträffar, festivaler, picknickar, cruisingar, sol & bad och framför allt sommarklänningar och peep toe-skor :D

Fick sms från pappa i veckan. Han är i Thailand där de har 30 grader i både luften och i vattnet. Man blir ju inte lite avundsjuk när man går här hemma i Sverige och fryser :/


Band jag har sett live

Här är en liten lista över banden jag sett hittills.
Kan behöva en, för glömmer lätt bort vad jag sett.

  • Amon Amarth
  • Apocalyptica
  • Arch Enemy
  • The Archers x2
  • Blind Guardian
  • The Coffinshakers
  • Cult of Luna
  • Depeche Mode
  • Dimmu Borgir
  • Disturbed x2
  • Finntroll
  • Freedom Call
  • Gamma Ray
  • The Go Getters x2
  • Gothminister
  • Gåte
  • Illnath x2
  • Indoctrination
  • KoRn
  • Kreator
  • Lordi
  • Lost Horizon
  • Marilyn Manson x2
  • Mesuggah
  • Morbid Angel
  • Mustasch x2
  • Nightwish x2
  • Nitzer Ebb
  • Norther
  • The Peacocks
  • Slayer
  • SlipknoT x2
  • Sonata Arctica
  • Stratovarius
  • Stormwarrior
  • System of a Down
  • Tristania
  • Trust Company
  • Turbonegro
  • Volbeat
  • Within Temptation
  • Wolf
+ en jäkla massa band till som försvunnit ur minnet tack vare Herr Al Kohol. Många rock-, metal-, synth- och rockabilly/psychobilly-spelningar har jag hunnit med i mina da'r och fler ska det bli ^^

Queens of the Stone Age - Go with the Flow


The Gravedancers

 

Roade mig med att kolla på film förut. Det blev The Gravedancers. Den var väl ok, men väldigt förutsägbar och vissa effekter var riktigt dåliga. Rätt frän story dock och dikten i filmen inspirerade mig till en låttext ^^

Adults with imaginary friends are stupid

Läste nyss en intressant artikel i Aftonbladet.

"Jag har en kollega som konstant vägrar att hälsa på mig. När vi möts sträcker jag fram handen men han vägrar fatta den. Eftersom vi båda är präster i en storstad (Göteborg) är det oundvikligt att vi då och då stöter på varandra i något av de större begravningskapellen eller i sakristian till någon av de populära bröllopskyrkorna. Därför upprepas scenen gång på gång. Min framsträckta hand möter hans benhårda övertygelse om att jag inte är ren nog att ta i hand. Jag är gay, och han vet om det.


Trots att jag är förberedd på det måste jag ändå kämpa med gråten och trots att jag inte vill det naggas min självkänsla i kanten. För vem vill tillhöra en kategori som inte är fin nog att hälsas på? Vem vill utgöra den sämre av två religiöst åtskilda kategorier?


Hitintills har jag levt i en naiv övertygelse att om jag trots allt har samhället på min sida och att det är min kollega som handlar fel. Jag har intalat mig att jag när som helst kan anmäla min kollega till Diskrimineringsombudsmannen, DO. Jag har trott att jag kan få samhällets upprättelse om jag så skulle känna behov av det. Nu är jag mer osäker.


Jag tänker förstås på det aktuella handskakningsfallet i Älmhult. En muslimsk man vägrade ta en kvinnlig arbetsgivare i hand. Följden blev att mannen nekades praktikplats och när Arbetsförmedlingen sedan valde att dra in mannens aktivitetsstöd (med motiveringen att mannen genom sitt uppförande bidragit till att han nekades sin praktikplats) tog DO genast mannens parti mot kvinnan.


Fallet hamnade till sist i tingsrätten som fastslog att Arbetsförmedlingen agerat fel och att skadestånd på 60 000 kronor skulle betalas ut till mannen som inte ville ta en kvinnlig chef i hand.


Diskrimineringsombudsmannen Katri Linna välkomnade tingsrättens dom: ”Det är orimligt att beröva en person hans försörjning för att hans religion föreskriver ett visst sätt att hälsa. Sverige är ett mångkulturellt land och vi måste se att det finns flera olika sätt att visa varandra respekt på än att skaka hand.”


För mig känns Katri Linnas ord som ett slag i ansiktet. Jag kan inte undgå att tolka hennes uttalanden i förhållande till min egen situation som homosexuell präst. Ska jag alltså vara nöjd med att en kollega är god nog att le förbindligt och nicka till hälsning mot mig? Innebär det att visa mig respekt, när jag samtidigt vet att samme präst tar alla andra (heterosexuella) kollegor i handen när han hälsar?


Jag tycker det är uppenbart att DO biter sig själv i svansen. Katri Linna vill skydda en muslimsk man mot diskriminering och välkomnar därmed ett agerande som i praktiken medför diskriminering av kvinnor. Och vi vet att i förlängningen av det nu aktuella handskakningsfallet följer även att samhället måste acceptera religiöst motiverad diskriminering av homosexuella (när det gäller sättet att hälsa och ta i hand).


Tidigare hade vi homosexuella HomO att vända oss till när vi blev diskriminerade. Och kvinnorna hade JämO. Nu har såväl HomO som JämO sugits upp i megamyndigheten DO. Och frågan är vilken tillit homosexuella, och kvinnor, ska kunna känna inför Diskrimineringsombudsmannen efter det nu aktuella handskakningsfallet. Det är hög tid för Katri Linna och DO att ge landets kvinnor och homosexuella ett besked."




Man kan ju bli förbannad för mindre! Tror jag ska sluta ta alla troende och religiösa människor i hand, för de är mentalt ostabila och jag ser ned på dem. Kan sedan, om jag hamnar i trubbel på grund utav det, anmäla till DO och säga att "enligt min 'religion' är de mindre värda" och vips har jag tjänat en hacka också.

Fy fan, vart är världen på väg egentligen...?

Optimistisk

Pessimisten ser mörker i sluten av tunneln.
Optimisten ser ljuset.
Realisten ser tåget.
Lokföraren ser tre idioter på spåret!

Det börjar kännas lite bättre nu. Har inte mått särskilt bra den senaste veckan eller två. Nu har jag dock börjat ta tag i lite saker. Idag har jag sökt 2 jobb och snart även 2 praktikplatser. Vore så himla skönt om jag kunde få något utav dem! Orkar inte gå hemma längre och jag behöver pengar. Money rules the world.
Sitter och finslipar mitt CV nu och ska strax skriva ännu ett personligt brev. Urk, I hate them!

Har även seriösa funderingar på två ganska livsavgörande saker. Det känns som att jag står vid ett vägskäl just nu. Men tänker inte berätta om dem förrän jag är helt säker.

Ballerina kladdkaka

Testade den nya Ballerina kladdkaka typ förra veckan. De var helt ok, godast när man doppade dem i mjölk, men usch vad illamående man blev utav dem. Inget jag vill äta igen!



Lost & found

Hittade lite bilder på Petras BDB som jag glömt lägga upp. Gör det nu i brist på annat att göra :P

Jag och älgarna på IKEA.

 

Schletna storshoppare :P


Jag köpte körsbärsgodis och Elvis-magnet på English Shop ^^


Sötgrisen Fenriz :D


Grisen använder Petras arm som kudde.


Mysgrisen ^^


Ett MONSTER!!!
(Petra, massa bilder på Fenriz, men ingen på Valkyria? Dåligt!)


Den osminkade sanningen o.O

John Lindberg Trio + Honeylips and the Rockets

Den 27:e mars kommer John Lindberg Trio och Honeylips and the Rockets till Kävlinge (ligger mellan Landskrona och Eslöv om jag förstått det hela rätt) och spelar och jag ska förhoppingsvis dit. Yeah ^^


Cherry-tastic

Nya körsbärsprodukter som väcker vill-ha-begär!!!

 


Rise Against - Hero of War


OS-guld

 

Tjoho! Kalla tog nyss Sveriges första guld :D


Everyone I love is dead

I natt drömde jag att jag bodde i Malmö. Jag och alla mina vänner var i ett stort, otäckt hus och alla blev mördade en efter en. Förutom jag då. Vi sprang runt där och var livrädda, de (mina vänner) knivhögg till och med varandra, eftersom de inte visste vem mördaren var och därför anklagade varandra. Det visade sig dock att mördaren var Pissen, Sagas katt! Haha jag säger då det xD

Fin dröm som passar in perfekt på den här dagen. Jag ska nog fira med en skräckfilm ikväll ;)

Nekromantix - Love at First Bite

Till dagen i ära, en utav de finaste kärlekslåtarna ever ♥


På tal om muffins...

Jag har ju nya muffinsformar!!! Ååååh, nu vill jag verkligen baka! :(

 


Cupcakes for Cupid

Jag tycker att Alla Hjärtans Dag är precis som de flesta andra "konsumentdagar", det vill säga överskattade! Om man är i ett förhållande så är ju varje dag minst lika viktig. Right?

Nu vet jag dock inte vad som hänt med mig, kanske är det alla tjejfilmer jag sett på sistones fel, men idag saknar jag någon lite extra. Någon att pyssla om och överraska. Jag älskar nämligen att göra sånt!
Egengjorda kort, middagar, bakverk, smycken och en massa andra trevligheter, det är jag fan skitbra på! Behandlar man mig rätt så är jag ta mig tusan världens bästa flickvän ;D

Oh well, för att komma till saken. Hade jag haft någon speciell att "fira" denna dagen med så hade det nog blivit cupcakes!!! Är så sugen på att baka och styla några. Ingen idé att göra till mig själv heller, för har varken råd med det eller får äta dem :P

Här är några söta kreationer i alla fall. Kanske kan jag få någon annan där ute att baka dem istället ^^


Be my bloody Valentine?

 

"Alone in this world because we're not like them
We see the things that they cannot see
We've tasted things of which they'll never know, oh no
No matter day or night
Forever lost in dreams"

Nom nom nom

Jag var lite småkär i Michael i Grease II när jag var yngre, tror nästan att jag är det igen. Helvete vad snygg han är! Snigelspår muy grande...
Tror i och för sig att hans roll gör honom en aning snyggare också. En snäll och gullig kille som åker motorcykel och ser badass ut. Liksom, vem vill inte ha en sån kille? ^^


Grease I & II

Var nyss utanför porten och hämtade Grease I och II som Saga så snällt lämnade. Hade morgonrock på mig när hon ringde, så hade endast en kjol och kappa på mig där ute i kylan. Porrigt värre ;) hahahahaha

Nu blir det film och negerbollar (ja, de heter så!). Ha en trevlig kväll allihopa ^^


Make up store - 5ifties

”The look is a tribute to the super glamorous and feminine era that started in the fifties, when the women reinforced themselves with small effective details that together created a whole unit.
5ifties is feminine and has a glowing elegance.”


Sötgrisarna

3784074fc276abe1d6d14f1bc1869756.png



När Bella var här i tisdags var jag tvungen att stänga in bebisarna i badrummet. De låg uppe på skåpet och gömde sig ^^


Göteborg - Sveriges hemsida

I natt drömde jag att Metallica var med med i Melodifestialen och att en tant i kassan på Konsum var så glad på grund av det så jag fick 2 kg mjöl helt gratis xD

Kanske sett denna video lite för många gånger?



Undrar ni över rubriken så är det från i onsdags när jag skulle berätta för Petra att Göteborg, det är Sveriges framsida. Det blev lite fel bara ;)

Tiger Army - FTW


Psycho killer

Jag vet inte om det är PMS eller om jag egentligen borde vara en seriemördare eller något, men jag vill döda någon!!! I över en vecka har mitt humör varit helt knäppt. Minsta lilla sak gör mig fly förbannad och det är hur jobbigt som helst.

 

Ska jag testa att mörda någon? Det kanske går över då :P

Dinner & a movie

Jag var på date hemma hos Petra igår. Hon bjöd på lax och så kollade vi på 2012. En riiiktigt dålig film, men sällskapet var i alla fall trevligt.


Hillbilly barn dance

Man hade kunnat tro det, men nej, det var en spelning med The Go Getters i Stenungsund. Snacka om Helveteshåla! Bandet var grymt (som vanligt?), men folket var ju helt efterblivna. De slogs, sabbade nästan bandets utrustning och de slog både mig och Elin gula och blå. Armbågar i ryggen och småtjejer som skulle slå ner en. Bondjävlar!
Bortser man från dem så var det dock en bra och trevlig kväll :)

Schnyggast i stan :P

 

Hotness!

 

Hell yeah ^^

 

Bondjävlar!

 

Den enda bilden som togs på bandet :P

 

Fuck off and die! Du är för ful för oss och din morsa går för en hundring!

 


A bad day


Girlie girl

Jag sitter hos Saga och bloggar lite just nu. Hon är sjuk, så hon gick och lade sig redan innan 22. Jag kan dock inte somna, så jag kollar på film.
Saga och jag har dock inte samma filmsmak, så vad jag har tittat på är enbart tjejfilmer. Jag avskyr sånt skräp och ändå tittar jag på det, hahaha xD
En prinsessas dagbok 2, Pledge This och nu strax Tristan & Isolde. Omg, jag känner mig som en riktig tjej! O.o

 

Det är fan inte konstigt att tjejer är knäppa i huvudet när de kollar på sånt här skräp :P


Bandsläpp WCR

West Coast Riot har släppt nya band nu. Dessa är hittills klara:

Rise Against
(US)
Dropkick Murphys
(US)
Bad Religion
(US)
Jello Biafra and The Guantanamo School of Medicine
(US)
A Day To Remember
(US)
Invasionen
(S)

Nio band till kommer att finnas på denna lista inom kort.

OBS! De första 1000 biljetterna släpps på onsdag 10 februari kl 10.00 via www.westcoastriot.se till det rabatterade priset 595 kr inklusive serviceavgift. Därefter ordinarie pris, 695 kr.

Gah, man borde ju passa på att köpa biljett då! Jag bara måste se Dropkick Murphys!!!

Emo-Nemo

Haha OMG, jag bara måste berätta vad jag drömde igår natt...

Jag skulle gifta mig och jag var så jävla kär så det nästan gjorde ont! Det var dagen innan bröllopet och vi skulle ha någon slags förfest med släkt och vänner. Jag var dock jäkligt irriterad och nervös eftersom jag inte tyckte att allt hade hunnit planerats. Min blivande mans mamma "tröstade" mig dock och sa att hon hade något som skulle muntra upp mig. Så när vi alla sitter där vid ett dukat bord reser hon sig upp och berättar att hon har gjort en film. Jag och Mr Right blir då genast superglada eftersom vi antar att det är en film om oss som hon har gjort. Så var dock inte fallet, utan det visar sig att hon har en sjuklig besatthet av akvariefiskar!
Filmen visar hur de har en massa fiskar i en stor, svart soppåse fylld med vatten och vips är jag inne i filmen och står i min lägenhet med den där soppåsen full med fisk i handen. Hans mamma är där och berättar för mig att jag absolut inte får öppna påsen, för då dör all fisk. Det är nämligen en utrotningshotad art vid namn Emo-Nemo. Ser de land eller liknande så hoppar de upp ur vattnet för att dö. Jag är dock så pass nyfiken, så jag bara måste kika på hur de ser ut och helt plötsigt hoppar alla fiskar ut ur påsen och lägger sig för att dö på mitt vardagsrumsgolv. Jag får panik, så jag fyller mitt handfat med vatten och börjar slänga i fisk efter fisk. Det går däremot inte så bra eftersom de hela tiden hoppar ut igen och eftersom mitt handfat inte kan rymma så många fiskar.
Sedan vaknade jag...

Haha liksom, wtf, Emo-Nemo? xD



Pier Pressure 2010

Pier Pressure blir av i år! Söndagen den 20 juni, dagen efter Metaltown med andra ord, så i år blir det fyra dagars festival på Frihamnen. Inga artister är ännu klara, men däremot har West Coat Riot släppt två band; Rise Against och Bad Religion.



Till världens bästa Petra


Hoppas verkligen att saker och ting löser sig för dig. Önskar att jag kunde hjälpa dig och få dig att må bra igen. Massor med tankar och kramar till dig! ♥

Tonite

The Go Getters (igen) :D


VNV Nation - Ghost


It's a keeper


Fick de sista sakerna jag beställt från H&M idag. Ett linne och en kjol, som praktiskt taget var gratis, och en svart klänning som är supersnygg på! Den lilla volangen trollar bort magen och den är hur bekväm som helst. It's a keeper :D

Kokt ägg

Finns det något godare? :D

 

Kom nyss hem från gymmet. Körde Step (skitskoj!!!) och gym 2. Det blev så sent, så idag blev det ingen simning. Får ta det imorgon istället :)


Step

Idag blir det gym 2, Step och simning ^^

 


The Wolfman

 

Se med mig!? JA? :D


Einsamkeit in Ewigkeit?

Jag vet inte vad det är för fel med mig idag, men jag känner mig så fruktansvärt ensam. Jag har varit singel i över 1½ år och även om jag saknar någon ibland så har jag aldrig känt det så mycket som jag gör just nu.
Hoppas verkligen att detta bara är något jag känner idag, ett infall, något som är borta imorgon, för det här är ta mig fan skitjobbigt! Det gör nästan ont inombords :(

Vad är det för fel på mig?!


 

Einsam wandere ich...

In a Zombie Like State of Mind

Igår gymmade jag, körde Body Combat i en timme, cyklade i 45 minuter och avslutade det hela med att simma. Förstår ni att jag är död idag eller?!! Vaknade efter ca 11 timmars sömn och kunde knappt röra mig. Tog 1½ timme innan jag tog mig upp ur sängen, haha.
Skulle åkt till gymmet idag också, men Zumban var inställd, så jag tog en vilodag istället :)

Har slöat och kollat på film, Führerns Elit. Trodde att den skulle vara lite brutal, men den var mest sorglig :( Bra, men tragisk. Blev helt konstig i humöret efter den, började t.o.m. gråta när jag lyssnade på en låt förrut :S



Poptown?

Man kan ju börja undra...

  • Rammstein
  • In Flames
  • Bullet For My Valentine
  • Dark Tranquillity
  • Nile
  • Sonic Syndicate
  • Sabaton
  • Finntroll
  • Bleeding Through
  • Cynic
  • Dream Evil
  • Raubtier

Blir nog inget Metaltown för mig i år. Får hoppas på West Coast Riot istället.

Body Combat

Idag ska jag köra Body Combat för första gången på över ett år. Kommer säkerligen bli lite besviken på mig själv, då jag inte kommer orka köra till 110%, men det får bli ett delmål helt enkelt. Jag vill börja få upp konditionen mer, så idag Combat, imorgon Zumba (ja, det från TV-shop, haha) och på torsdag Step. Sounds good huh? ^^


Ett kilo mjöl

...och 4 kilo kvarg!!! Jag skojar inte, det är vad jag handlade på Lidl i lördags. De där tyskarna är inte så dumma. 500g kvarg för 11.90 kronor, jämför det mot Arlas Kesella. Både billigare och godare.
Det finns en massa smaker, t.ex. jordgubb, persika/passionfrukt, jordgubb/lime och så mina favoriter vanilj och körsbär! Nom nom nom ^^


Helgens filmer

Förutom Misfits blev det några filmer i helgen. Skönt att vara hemma och slappa istället för att stress-supa och springa på krogen. Det enda jag vill ägna mina helger åt just nu är film/bio, träning och konserter. Så mycket trevligare ^^

Terminator Salvation, The Number 23, Carriers, Resident Evil och Snygg, Sexig och singel. Ja, jag vet, en tjejfilm :P


Misfits

Jag är lite smått besatt i serien Misfits. En brittisk serie om fem ungdomsbrottslingar som får övernaturliga krafter. Riktigt underhållande ^^
Dock har jag bara sett de sex första avnitten, då de andra inte finns att få tag i ännu. Gah, vill se fortsättningen NU ju!!! Hoppas verkligen att resten går att få tag i snart.


Intensiv viktminskning

Om jag får råd funderar jag på att testa detta. Det påminner lite om Cambridge (som jag aldrig kommer köra rent igen), men godare och så ska man inte byta ut alla mål. Man får även med piller som man ska ta; Burn, CLA 80 och Arctic Omega-3.

 

BURN

Dämpar sötsug och ger ökad förbränningen av kroppsfett. Denna produkt består av 8 stycken fettförbrännande ämnen samt ämnen med kraftig antioxidantisk verkan. Burn går att välja med eller utan koffein.

CLA 80

CLA (konjugerad linolsyra) är en fettsyra med unika egenskaper. Studier som gjorts visar att ett tillskott av CLA har förmågan att öka muskelmassan samtidigt som fettmassan minskar. Detta helt utan hjälp av varken träning eller motion!

Arctic Omega-3

Omega-3 är ett nyttigt fett som under senare år väckt stor uppmärksamhet i media tack vare dess hälsosamma effekter. Vad många inte vet är att ett tillskott på omega-3 framförallt i kombination med andra tillskott även kan höja kroppens förbränning av fett.

RSS 2.0