Vilket kap!

Man borde kanske planera in ett besök i grönsaksdisken på ICA? :P


Blogg.se-app

Det var då på tiden att blogg.se fixat sin app! Hade önskat att de gjort det när de sa det första gången (för ca ett halvår sedan!), men bättre sent än aldrig I guess.

Smidigt när man är ute och reser nämligen. Jag är ju, som ni nog märkt, riktigt dålig på att uppdatera om större event. Har fortfarande inte lagt upp bilder från varken Satanic Stomp, Metaltown eller min resa till Polen-Tjeckien.
Oh well, vill någon väldigt gärna att jag gör det så får ni säga till, så kanske jag får motivation ;) haha.


Sons of Anarchy

Har äntligen börjat titta på Sons of Anarchy nu och I'm hooked! Jävlar vad bra det är ^^



Möbler

 

Var på Ikea och handlade en massa igår. Bland annat en svartbrun byrå till sovrummet och en grå byrå + avlastningsbänk till hallen. Jag bytte dock ut knopparna på de grå.

 

Sakta men säkert börjar det bli riktigt fint här hemma. Måste bara be min pappa riktigt snällt ifall han kan hjälpa mig att lägga nytt golv också (A) Mörkt trä har jag tänkt mig, ek är så jäkla tråkigt.


Coca Cola Lip Smacker

Jag är helt kär i mitt nya Lip Smacker. Det doftar och smakar Coca Cola ^^


 

Nästa gång jag är nere på stan ska jag nog köpa dessa också:





Virgin Black - Requiem, Kyrie


Boylan Black Cherry

 

Smakade denna i helgen. Helt ok, men det var inget särskilt.

Finfina flaskor dock ^^


Sushi

Jag gjorde egen sushi idag och det blev så gott att jag fick munorgasm! De ser inte särskilt fina ut (jag skyller på min slöa kniv!), men ååååh, de smakade gudomligt ^^

Hade Philadelphiaost, gurka, avocado och crabfish i.



Gerbera

 

Lite hårblommor blev det också ikväll.

Dessa färgglada blommor är "nya", sen blev det lite påfyllning i orkidé-förrådet också :P

 

Är fortfarande rastlös, men samtidigt trött. Hade tänkt pilla ihop några smycken, men orkar nog inte det. Försöka kolla på film kanske?


Baka, baka liten kaka...

Jag åkte hem från jobbet i onsdags med feber och värk i hela kroppen. Sov i hela 14 timmar, men febern och värken gav inte med sig helt, så stannade hemma resten utav veckan. Idag blev jag dock så jäkla rastlös så jag började baka, och när jag väl hade börjat kunde jag inte sluta. Hela tre sorters kakor och fyra sorters cupcakes blev det.

Någon som är sötsugen? ;)


 

- Peanutbutter Cookies

- Whoopies

- Körsbärscupcakes

- Oreocupcakes (Cookies & Cream)

- Vaniljcupcakes med marshmallowfrosting (överbliven från Whoopiesarna)

- Chokladcupcakes med chokladganach

- Cake Pops (Ej med på bild!)


När jag smakat på allt kommer jag nog slänga upp recept på det som blev gott :)

Cherry Vanilla Crème


Testade denna härom dagen. Helt ok, men lite för mycket vaniljsmak för min del.
Det blev lite väl sött och sliskigt...

The Skandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention


Detta är bara ett fåtal utav grejerna som kommer finnas där. Lätt att jag ska dit! :D

Hello cupcake!

 

Måste ha denna när den kommer! ^^


Pastries on her mind

Pastries of any kind!

Har i över en veckas tid drömt om tårtor, cupcakes, kakor, bakelser och andra bakverk varje natt! Jag äter dem inte heller, jag bara bakar och dekorerar. Maybe it's a sign!?

Eller så kaaanske det beror på att jag kollar på Cake Boss varje natt innan jag somnar?

Nä, it's a sign! ;D


 

Ska testa att baka dessa någon dag. Icecream cupcakes ^^


All work, no play

Vissa stunder mår jag verkligen dåligt över allt jag inte hinner med. På vardagarna är det jobb och på helgerna mys. Inget fel med det iofs, men känner att jag behöver "egentid". Vill fixa ordning här hemma och så behöver jag vara lite kreativ. Har bakat en hel del på sistone, men det har inte varit några stora projekt direkt. Man kanske kan tycka att det är kreativt att bygga bilar, men nje, jag vill skapa något helt själv efter egen design och helt från grunden. Baka, tillverka smycken, göra hårblommor...


 

Ska gå till chefen imorgon och fråga om det går att få in några lediga dagar framöver. I need it!


Snaaart...

 

Nu är det inte långt kvar ^^


Tapas

img_3616 (MMS)

Tapas på El Corazón de la Noche. Sitter med mamma och Lasse, systrarna och mina två systersöner. Förkyld och seg är jag, men har det mysigt ändå ^^


Fleshgod Apocalypse - The Violation


Grillhouse.se

Igår fick Maulin sin present - Jack Daniel's BBQ-såser.

Vi testade JD-sås på T.G.I. Friday's i Prag och det var bland det godaste vi någonsin smakat. Vi ville köpa med oss hem, men hittade inga. Jag surfade dock runt lite härom dagen och såg att grillhouse.se hade dem, så jag var bara tvungen att beställa.

Några andra saker blev det också ^^




Bring on the pain!

 

Yeah! Snart ska det bli ordning på min högerarm.

Fylla i det sista och sedan börja på insidan, aj aj aj ;D


“The fault, dear Brutus, lies not in our stars, but in ourselves if we are underlings.”

Det är fan tragiskt hur vissa människor beter sig. Särskilt människor man en gång kallade för vänner. Speciellt när man inte ens vet vad tusan man gjort för att de ska bete sig som svin mot en.
Hur de väljer att endast höra en tiondel av vad man säger. Hur de försöker utmåla andra som "the bad guy" utan att ens tänka tanken att det kanske är de själva som betett sig illa. Men neeej, det går ju inte, de som är så jäkla bra och duktiga, de har ju aldrig gjort något fel. De bara ger och ger och andra är så elaka som bara tar utan att ge något tillbaks. Eller?

Jag måste erkänna att jag ett tag mådde dåligt över hur vissa helt plötsligt vänt mig ryggen och sagt elaka saker till mig utan en anledning. Det gör jag däremot inte längre, nu är jag bara glad över att slippa dessa patetiska människor. Jag behöver inte "vänner" i mitt liv, då är jag hellre helt ensam. Man kan dock hoppas att dessa människor en vacker dag växer upp och slutar låtsas. Tragiskt vore bara förnamnet annars :)

Livet är på topp annars! Jobbar massor, därav den dåliga uppdateringen, men jag trivs ändå kanonbra med grabbarna på jobbet. Privat är det prima också. Imorgon ska jag träffa mami och på kvällen får jag finbesök från Jönköping ^^
Har även en hel del skojiga saker att se fram emot i höst/vinter. I love my life! :D

RSS 2.0