Bloggtorka

 

Det händer massor i mitt liv just nu, men ändå har jag ingenting att skriva om.

Eller, jag har egentligen saker att skriva om, men ingen tid, ork eller lust. Oh well, det vänder väl så småningom...


Featherweight Zombies

"Alot of fighters like to get into the minds of their opponents. For his fight tonight against "The Korean Zombie," Chan Sung Jung, UFC featherweight Leonard Garcia went the extra mile. He showed up for the weigh ins wearing this massive Plants Vs Zombies mask."


 

 


WARNING


Beloved Enemy - The Ground Beneath Your Feet


The ground beneath my feet

Har precis haft tre dagars ledighet, har nu tre kvällars jobb framför mig och sen har jag tre lediga dagar till. Känner mig faktiskt rätt bortskämd ;)

På tal om något helt annat... Det senaste året har jag insett hur skadad jag faktiskt är. Alltså, hur jag alltid förväntar mig det värsta från människor. Det är lite obehagligt att tänka på hur pass mycket andra människor ändå formar en. Att saker långt bak i ens förflutna fortfarande påverkar nutiden.
Men, men, det gäller väl att inse att man faktiskt kan påverka sin egen framtid och att man måste våga för att vinna. Ibland lyckas man, ibland förlorar man. Men ärligt talat, ett liv utan risker, ett liv på den "säkra" sidan, är det verkligen något att ha? Nej, ibland får man helt enkelt ta klivet ut i det okända och hoppas att marken fortfarande håller.

"Lämna det bakomflutna före dig!"

Åka tåg

Är på väg hem nu. Åkte precis förbi Eskilstuna så det är en bit kvar att åka :P Roar mig med korsord och VNV Nation och hoppas att tåget jag ska byta till i Katrineholm är lika tyst och folktomt som detta...


Chance


The Hillbilly Moon Explosion feat. Sparky - My Love For Evermore


Bloggsvar - Körsbärsparfym

Jag är lat och orkar inte svara på mail. Tar det här så blir det enkelt och bra och så slipper jag få samma fråga igen ;)




Svar: Den jag har och som jag älskar var en tillfällig körsbärsparfym från Yves Rocher. Ångrar starkt att jag inte köpte på mig ett helt lager medan de hade den.
Cherry Lady luktade förskräckligt illa! Ungefär som rutten kärringparfym :S Vet inte ifall den var gammal eller dålig eller så, men den ska i alla fall slängas.


 

Dessa produkter gick att köpa i somras och som tur är fick jag mig ett exemplar utav alla tre sorterna.



Om någon där ute har tips på andra parfymer som luktar körsbär så får ni mer än gärna slänga iväg en rad! :D


Undead Playlist #8




FRIDAY

Äntligen är det fredag! :D Veckan har gått riktigt fort och nu är det bara en jobbkväll kvar. Imorgonbitti drar jag dessutom från stan och det ska bli riktigt skönt att komma bort lite. Hoppas bara att jag får ledigt på måndag, så jag slipper spendera halva helgen på ett tåg :P Håll tummarna för mig!!!

Kommer försöka slänga iväg några SMS-inlägg. MMS fungerar ju bara att skicka ibland :S



Crazy cats

img_1238 (MMS)

Jag var bara tvungen att ge mina små en leksak i förskott. En succé, de blev helt tokiga! :D


How to kill a Zombie


Undead Playlist #7

 

 


...and there was Light

 

Det här börjar ju bli pinsamt, men seriöst... Jag har behövt lampor hur länge som helt nu (i flera år!) och när jag äntligen hittat några som duger och som jag har råd med får man faktiskt passa på!

 

Den prickiga är väl inte så jättefin, men den passar bra i köket. Den svarta med pärlor kommer göra sig hur bra som helst i mitt sovrum och det ska bli underbart att äntligen få in lite ljus där!


Hoppsan Kerstin!

Jag råkade beställa lite kläder... *skäms*


 

Klänning, byxor, nattlinne och en jacka.


Alpine Green

 

Ny färg på luggen igen!

Alpine Green denna gång, fast jag tycker nog att den drar lite väl mycket åt det blåa hållet...


Cherry Jell-O

 

Hittade körsbärsjell-o för 5:- på Hemköp i lördags så kände att jag bara var tvungen att testa!

 

Det var enkelt att göra - Koka vatten och röra om i princip. Jag lät det stelna i min dödskalleform, men jag råkade ha sönder den när jag skulle ta ur den ur formen, så ingen idé att fota det då. Det smakade dock inte alltför gott. Det var inte äckligt, men konsistensen... Nje, jag kan tänka mig att det är nice att göra shots utav, men annars ser jag ingen användning för det.


Supercat.se

Mina små marodörkissar fyller hela två år i april och det ska firas! Jag var nyss världens bästa mamma och beställde presenter till dem från Supercat.se - Kattleksaker med mynta, bollar, kattgodis som är bra mot tandsten och dålig andedräkt, kattsnacks, kattgräs och Scent Stop-medel.

Alldeles för dyrt blev det, djävulskt dyrt till och med, men de kan behöva lite leksaker. Speciellt nu när jag är borta så mycket. Sedan var Scent Stop det dyraste och det är ju mer en present till mig.
Ville köpa en tunnel till dem också, men så mycket är de inte värda, haha ;) Får bli nästa gång...


The Zombie Nation


Testing

img_9414 (MMS)

Testar ifall min Ajfån tillåter mig att skicka MMS. Den har ju vägrat att göra det i några dagar nu...


The Penguins of Madagascar: I was a Penguin Zombie

Ska somna till denna nu har jag tänkt mig. Helg, helg, underbara helg ^^



Cherry Blossom

 

Denna tjusiga flaska har jag stående i mitt kök. Några sprut och hela köket doftar körsbärsblommor ^^


Dots and stripes



Hur fin är inte denna då? Dock känns det rätt meningslöst att köpa fina badkläder då man ändå helst inte visar sig i sånt offentligt...

Formaldehyde


Taste funny

Two zombies are eating a clown.
One turns to the other and says: "Does this taste funny to you?"

Undead Playlist #6

 

 


Cherry syrop

 

Gissa om jag blev glad nyss när jag hittade världens bästa "körsbärssirap"! Rätt billig var den också, men jag orkade bara släpa hem två flaskor (handlade ju mat också).

 

Denna fantastiska produkt kan man blanda med vatten och på så sätt få körsbärssaft, eller så blandar man den med bubbelvatten så man får körsbärsläsk. Jag har även blandat den med Philadelphiaost och florsocker och på så vis fått en kanongod körsbärsfrosting.

Möjligheterna är med andra ord oändliga ;D


Plants vs. Zombies



Ni kanske har märkt att blogginläggen bara blivit färre och färre på sistone? Den största boven i dramat är ju mitt jobb, men nu har det kommit in ännu en tidstjuv, nämligen min iPhone.
Jag har ca. 10 zombiespel (och lika många "vanliga" spel) som är minst sagt beroendeframkallande. Just nu är jag heeelt inne i Plants vs. Zombies. Det är ett utav få spel jag har som inte är gratis, men de kronorna jag fick betala för det är en struntsumma!

Egentligen är spelet rätt simpelt, man ska plantera växter i sin trädgård så att zombiesarna inte tar sig fram till huset. Växterna skjuter, spränger, äter zombies osv.
Hur som helst är det hur roligt som helst och jag älskar kontrasten mellan söta blommor och "läskiga" zombies. Jag trodde att jag hade spelat i max 30 minuter igår, men det visade sig att det nästan var 2 timmar! Ett farligt spel med andra ord...


 


Zombieboken

 

Jag köpte som sagt den här boken till min systerson i födelsedagspresent. Läste den på bussen på vägen till jobbet i fredags och jag blev allt lite kär i den. Nästan så att jag ville behålla den själv...

 

Hann fota lite ur den innan jag paketerade den, så tänkte bjuda på några smakprov.

Har ni barn så KÖP DENNA FFS! :D

 

 

 


Cheese & Chili

 

Vi (mamma är på besök i helgen, så dagen har spenderats med familjen) testade dessa chips idag. I min hjärna smakade de chilicheese, men i verkligheten var det mest ostigt och ingen hetta alls. Snacka om fail!

Jag är dock inte så förtjust i chips, så om ni kan lite på min smak är en helt annan femma ;)


Undead Playlist #5

 

 


Mm, brains... Euhm, books!

 

 

Köpte böcker när jag var på stan i onsdags. Den övre raden är till min systerson, som fyller år idag, och den nedre raden är till mig.

"Jakten på Tam" vet jag att han gillar, men jag kunde inte motstå "Zombieboken", den är ju bara för söt! Undrar dock vad min systerson och syster kommer tycka om den? Det ska ju börjas i tid liksom ;)


This is the Werewolf's Night

Jag har visst "råkat" shoppa lite på Tradera det senaste. Det är dock riktiga kap, så jag skäms inte ;) Temat blev lite spännande, upptäckte inte likheten förän nyss...


 

"Wolfmoon, Wolfmoon burning bright,
through the forests of the night.
Wolfmoon, Wolfmoon set him free,
from thy gruesome tyranny."


VNV Nation - Epicentre

Bästa låten just nu! ^^



iLove

 

Vi fick en  dålig start tillsammans idag, men oj, du har redan en plats i mitt hjärta


Legal saviour


Undead Playlist #4

 

 


Cherry Lady

 

Jag har nyligen insett att min favoritparfym som doftar körsbär inte kommer räcka för evigt och eftersom den inte finns att köpa längre har jag börjat snåla som tusan på det som finns kvar.

Hittade dock denna parfymen, Cherry Lady, billigt på Tradera nyss. Hoppas, hoppas, hoppas (trots den fula, rosa flaskan) att den luktar körsbärigt gott ^^


Gremlins

 

Haha, det är riktigt roligt att se filmer man kollade på när man var liten. Gremlins


Såg Dark Floors i natt när jag inte kunde sova. Den som gruppen Lordi är med i that is. Ujujuj vad kass den var. Fast jag hade ju inte väntat mig något annat heller, haha.


Taken

 

Tittade nyss på klockan och fick mig en chock! Att sova bort hela dagen är kanske inte helt lyckat ändå...

Aja, dags att börja kolla på film snart och först ut är Taken. Jag har sett den innan och jag gillar den faktiskt. Dessutom är Liam Neeson jäkligt frän i den rollen. Nice att se en actionfilm där huvudrollsinnehavaren inte är en vältränad "hunk" som spränger saker och i slutet får ihop det med någon brud. Här har vi inga fördomar, nej då, haha ;)


Kärringvarning

Jag ska ge mig ut på en promenad till Willys nu. Behöver röra på fläsket och handla lite mat :) Ska grisa tacos ikväll har jag tänkt. Nom nom nom!
Det är dock jäkligt drygt att släpa hem kassar från affären (speciellt när man måste köpa kattmat och kattsand) så jag funderar på att köpa en sådan där dragväska från Ikea. Kärringvarning så det skriker om det, men den är ju åtminstone prickig, haha ;)


Undead Playlist #03

 

 


Zombie Apostles


Den Magiska Biodagen 2011



12-24 Försäljning av VHS/DVD och andra filmprylar
13.15 Evil Ed - Regi: Anders Jacobsson, 1995
15.30 Primal - Regi: Josh Reed, 2009
17.30 Skräckfilmsquiz - Presenteras i år av Argento Rules & Hin Håle
18.30 Matbreak
19.30 Överraskningsfilm - Exklusiv Europapremiär!!
21.30 City of the living dead - Regi: Lucio Fulci, 1980
00.00 Re-Animator – Regi: Stuart Gordon, 1985

Let me remain where there is Light

Torsdag idag och det betyder att det snart är helg! :D Mår bättre nu och har insett att dålig sömn, krigsdokumentärer och feber är en dålig kombination. Tappade helt livslusten i tisdags, men nu är jag back on track!
Tror att fredagens händelse satte sina spår också. Jag har varit förkyld i över en månad och i fredags hade det satt sig vid tinningen så jag hade migrän och mådde illa. Kräktes tre gånger, men fick ändå inte åka hem. Den ni! Efter två timmar släppte de mig till slut, men ändå. Man kände sig verkligen totalt värdelös...

Fast som sagt, nu känns det bättre. Jag har beställt två trevliga böcker, som jag ska läsa på bussen till jobbet, och en ny mobil - En Ajfån 4. Blir även kallad för Hitler på jobbet, så det är väl bara att tacka och ta emot ;)



Undead Playlist #02

 

 


Zombie Hunting


Sadness is consuming my soul

The fountain of sadness is deeper than the ocean...


 

Jag är ett känslomässigt vrak idag. Grät större delen utav min vakna tid igår och somnade inte förrän efter 8 ( i morse) någon gång. Sedan har telefonen ringt från klockan 10 och fram tills nu. Har fortfarande feber (var hemma igår), men måste tydligen jobba ikväll.

 

Jag känner mig som en oönskad och otillräcklig besvikelse och den känslan vägrar släppa taget om mig. Kanske för att det stämmer...


Undead Playlist #01

 

 


RSS 2.0