Pimp My Wallet

Köpte en plånbok nere i Polen som jag gjort om lite. Den känns mer "jag" nu :P
 



Helgen

Imorgon börjar jag jobba dag. Fick veta det i onsdags, så här är det snabba ryck.

Firade detta i helgen med att slappa hemma med kissarna, käka sushi, möla godis, lyssna på bra musik och dessvärre - se på dååålig film (Grimms Snow White).

Det ska bli gött att äntligen få ett liv igen, kunna träna, men gah, kommer sakna mina dörrmänniskor :(


Patches

 
Köpte dessa finingar under semestern. Ska beställa några till vid löning och sen ska jag bygga på dem på lite plagg.
 
Mest nöjd är jag över att jag hittade ett med Windir. Awesome!

Altars of Madness

Har hittat en massa grejer som jag vill ha till mitt sovrum. Vissa av grejerna är inte "supersnygga", men de har sitt syfte ^^
 
 

Senast sedda filmer

 
  
  

H&M

Alltså, det är något allvarligt fel när Gina Tricot säljer pentagram. Helt plötsligt är det mode att vara metal (nitar, läder o.s.v.) och folk springer runt med symboler och bandtryck de inte har en aning om vad de står för. Aja, det är väl bara att bita ihop och vänta på nästa "innegrej".
 
Liiite gött är det dock att man vid dessa tillfällen kan hitta billiga och snygga grejer i vanliga affärer. T.ex. hittade jag en superbillig skinnjacka och en skinnväst (fake dock) på H&M. Lite nitar och tygmärken på detta så blir det alla tiders ^^
 

Miyakejima

Have any of you heard of the island of Miyakejima where volcanic poisonous gas has been so dense at times that the whole community had to wear gas masks?
 

 
Älskar den här bilden! Den är lite läskig och fruktansvärt häftig - på samma gång!

Jävlaranamma

"I år tackar Jävlaranamma för sig - efter 30 år på Sveriges mellanstora scener. Avskedskonserten på Kungstorget blir ett känslosamt 'tack för allt' till Sveriges stökigaste fans."
 
Klockan 22 ikväll blir det att titta på Jävlaranamma! Varit hemma sjuk i veckan, så det blir jäkligt lugnt för min del. Mår fortfarande inte helt bra. Ska bli nice att äntligen få se gubbarna i alla fall, verkligen sista chansen nu ju ^^
 

Eindhoven Metal Meeting

 
Planen är att jag ska åka på Eindhoven Metal Meeting i vinter. Som en födelsedagspresent till mig själv ^^
 
Dessa band, plus några till, kommer att spela:
 
Satyricon (NO)
My Dying Bride (UK)
Obituary (USA)
Brujeria (MEX)
Sodom (D)
Macabre (USA)
The Devil’s Blood (NL)
Deathstars (SWE)
Flotsam and Jetsam (USA)
Carach Angren (NL)
Gorath (BEL)
Krux (SWE)
Disharmonic Orchestra (AUT)
Djerv (NOR)
Dark Tranquillity (SWE)
Ancient Rites (BE)
Taake (NO)
Thyrfing (SWE)
Gospel Of The Horns (AUS)
Enthroned (B)
Zombie Inc. (AUT)
Excrementory Grindfuckers (GER)
Haemorrhage (ESP)
Debauchery (D)
Totenmond (D)
Christ Agony (POL)
Herder (NL)
Psycroptic (AUS)
The Amenta (AUS)
Dunderbeist (NOR)
Dust Bolt (GER)
The New Dominion (NL)
Blacklodge (FRA)

Prag - Frankfurt - London - Göteborg

Nu är jag hemma igen och om några timmar bär det av till jobbet (*%#!!&¤?). Igår gick vi upp runt 8 och lämnade Brutal Assault för denna gång. Fick ta tåget till Prag och sen fick vi flyga till Frankfurt och sen London innan vi äntligen kom till Göteborg. Nästan 14 timmar gick det och även fast jag sovit rätt bra i natt så är jag heeelt död.
 
Idag börjar jag min detox, så här ska drickas shakes, knapras piller och hållas på med "konstiga New Age-prylar" ;) Tro mig, jag behöver det. Min stackars kropp har blivit brutalt misshandlad...
 
Mensåatteh... Dessa fyra dagar har varit helt underbara! Alla härliga människor, ölen, stämningen, banden. Absolut bäst var nog (i bandväg alltså) Alcest, Anaal Nathrakh, Amon Amarth, Arkona, At the Gates, Be'lakor, Sólstafir, Immortal, Textures, Nile...
Bilder kommer upp så fort jag fått köpt en ny sladd till iFånen, slängde min där nere för att den glappade.
 
Aja, off to work. Jag lever i alla fall, just so you know.

Brutal Assault 17

 
Idag börjar världens bästa festival, nämligen Brutal Assault!
 
 
Banden som spelar i år:
 
Aborted, Agnostic Front, Ahumado Granujo, Alcest, Amon Amarth, Anaal Nathrakh, Arcturus, Arkona, At The Gates, Avenger, Be'lakor, Bleed From Within, Brutally Deceased, Cattle Decapitation, Converge, Corrosion Of Conformity, Crowbar, Darkest Hour, Dimmu Borgir, Dodheimsgard, Engel, Fields Of The Nephilim, Finntroll, Forgotten Silence, General Surgery, Godflesh, Gods Tower, Gorguts, Hatebreed, Heathen, Heaven Shall Burn, Immolation, Immortal, Incantation, Ingrowing, Inquisition, Insomnium, Kampfar, Krisiun, Kylesa, Lock Up, Machine Head, Ministry, Moonspell, Morgoth, Municipal Waste, Napalm Death, Nile, Norma Jean, Norther, Paradise Lost, Pig Destroyer, Rise And Fall, Root, Samael, Sebkha-Chott, Shape Of Despair, Sick Of It All, Six Feet Under, Skarhead, Sodom, Sólstafir, Swallow The Sun, Textures, The Black Dahlia Murder, The Haarp Machine, The Human Abstract, The Safety Fire, Toxic Holocaust, Trollech, Truth And Its Burden, Unearth, Vallenfyre, Vildhjarta, Virus, Warbringer.
 

Sista dagen i Prag

Imorgon drar vi till Jaromer och världens bästa festival - Brutal Assault!!! Idag var med andra ord den sista dagen i Prag och den spenderade vi med att shoppa och vandra runt i stan. Jag fick köpt pärlor, stenar, ny väska, två linnen och färskost till tågresan imorgon. 1 liter vodka och 4,5 liter öl för ca 120SEK. Insane! Hade sååå gärna velat ha en Frankenstein-mask också, men kände att jag inte riktigt hade de pengarna.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263801/images/2012/pic_502191c5ddf2b35ae8000039.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263801/images/2012/pic_502191d4ddf2b3629b000015.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1263801/images/2012/pic_502191d89606ee36c7000107.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1263801/images/2012/pic_502191faddf2b317ed0001c5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263801/images/2012/pic_5021921eddf2b34c2300008b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1263801/images/2012/pic_50219220ddf2b34adb000093.jpg" class="image">


Party party

Lite dött här på sistone, men vi har varit förkylda och sega, såatteh... Igår var vi dock ute för att "ta en öl", det blev dock inte så. Vi hamnade på Hell's Bells (en metal/rock-bar) där vi snackade med två små pojkar som trodde att vi var 18 år (aaaaaaaaahw) och sen träffade vi på en svensk, Sabatons trumtekniker, och ett gäng galna holländare. Vi skulle avslutat kvällen på en strippklubb, men vi gick vilse och drog hem istället :P


Vackra Prag

Prag är så jäkla vackert! Idag har vi vandrat runt heeela stan. Är helt slut, men åh vad härligt det har varit :)


T.G.I. Friday's

Idag är det fredag och det firade jag och Malän med att käka dundermiddag på T.G.I. Friday's. Matkoma deluxe just nu och när jag kommer hem blir det minst en vecka med Cambridge-shakes!


Sista dagen i Kraków

Ja, vi är i Prag nu, men här är några bilder från den sista dagen i Kraków. Vi käkade på Hard Rock Cafe, shoppade och bara njöt.


Prag

Nu är vi i Prag! Resan hit var ingen höjdare (dock bättre än förra året) så vi sov halva dagen. Gick och käkade på kvällen och ja, bästa någonsin! Det ligger en båt i kanalen, Admiral. Man kan bo på den, men vi var endast där och besökte restaurangen. Vädret var helt sagolikt. Nästan 30 grader, åska och blixt, regn, fullmåne... Det komiska är att vädret helt ändrades i takt med våra samtalsämnen ^^ Sen maten, wow! Det godaste köttet jag någonsin ätit, det smälte i munnen. Tror nog det var den godaste måltiden i mitt liv ^^ Varmrätt+efterrätt+dricka kostade oss runt 150-200 SEK och då ska man lägga på minnet hur otroligt fint det är där och vilken lyxig service man får :)


You & Me & I


Ännu mer Shopping

Igår shoppade vi som små tokar! Åker med nattåget till Prag ikväll, så det KAN hända att det blir lite shopping idag också. Hej då älskade Kraków!


Wieliczka

I förrgår var vi nere i saltgruvan igen. En härlig och renande upplevelse, men guiden var inte lika bra den här gången. Nåja, vi fick köpt mer salt i alla fall.


RSS 2.0