Mercenary

bild242 (MMS)

Jag fick min vinst med posten idag. Det var en girlie, så den var lite kort. Hade jag vetat det hade jag tagit en storlek större, men, men. Fick även med en signerad poster, även fast jag inte skulle ha fått det ;)


Therion - Sitra Ahra

Therion är inte längre vad de brukade vara, men denna låten har satt sig på repeat i mitt huvud. De har i alla fall en bättre sångerska denna gången, hon har en jäkligt fin röst.



No stars, just stripes

Jag var nyss inne och kikade i Karins nya lägenhet. Hon har köpt en på samma gata som mig och den ser likadan ut som min, fast ändå helt annorlunda! Ska bli skoj att se hur det ser ut när hon målat om och grejat :)

Känner mer och mer att jag också vill göra om här hemma. Turkosa väggar i köket och svart- och vitrandigt i hallen. Nya golv vill jag också ha och ett nytt handfat i badrummet. Färg är ju inte så jäkla dyrt, så köket och hallen skulle jag ju kunna fixa inom en snar framtid. Dock behöver jag nog hjälp och lite motivation till att göra det också :P

Hittade dessa tapeter annars:


 

 

De kostar 299:-/rulle, men jag skulle bara behöva 2-3 st. Jag kan dock inte tapetsera, jag är riktigt dålig på det :S


La Horde

 

Då har jag äntligen fått sett den! Var den värd väntan då? Både ja och nej. Den var underhållande, blodig och bjöd på en hel del fräna scener. Dock irriterade jag mig som fan på att alla i gruppen bråkade hela tiden och att de gjorde av med nästan all ammunition på att skjuta zombiesarna i bröstet istället för i huvudet. Även att de valde att slåss istället för att använda sina vapen. Liksom, hallå?

 

Nåja, zombiesar är alltid trevligt och denna var ändå en utav de bättre zombiefilmerna som gjorts det senaste.


Faceraped


Dress me up

Jag vill ha en ny finklänning. Måste laga blixtlåset i min körsbärsklänning också. Mamma Saga?!!
Känner att jag inte har något att ha på mig när man vill göra sig sådär extra fin. Har hittat några som är fina, men ingen WOW. Jag vill ha en WOW-klänning ju! Den får dock inte kosta en hel förmögenhet :P

Lite hjälp, tack?


Black blood - black tears

 

När Maulin spelade denna för mig så kände jag igen den så jäkla mycket. Tänkte dock inte mer på saken förrän jag nyss lyssnade på lite Eternal Tears of Sorrow och vad inser jag inte då? Jo, Black Tears är nämligen en cover. Måste dock säga att jag nog tycker att Heaven Shall Burns version är bättre.

 

 

 

Dock är även denna en cover. Originalet är nämligen gjort utav inga mindre än Edge of Sanity.

 

 


New desire

Jag har drömt att jag piercat mig en massa gånger den senaste månaden och varje gång är det samma sort. Jag har tidigare sagt att jag inte ska ha fler piercingar i ansiktet, men jag är fan i mig sugen på dessa!

Tror ni det skulle kunna passa mig, eller ska jag hålla fast vid vad jag sagt och skita i det helt? :P




Addicted



Idag har jag varit en sväng på stan. Var inne i en utav mina favoritaffärer (vad det gäller inredning) och shit, jag vill ha allt där inne! Fick dock bara med mig en plåtburk och en körsbärsspray därifrån. Man kan ju inte göra slut på alla pengar på en gång ;)
Köpte även ny hårtoning (en mörkare nyans, Apple Green), foundation, primer, sköna sulor till arbetsskorna, plåtburkar från Lagerhaus, billiga hörlurar att ha på jobbet, kakeldekor och ja, det var nog allt :)

Nästa gång jag besöker "min affär" får detta gärna följa med hem:



Plåtburkarna med filmstjärnor skulle göra sig bra i mitt vardagsrum och de söta tjejgrejerna ska givetvis in i köket ;)


Zon 261

2012 kommer det en svensk zombiefilm!

Ni kan sluta jubla nu! Det är nämligen en tråkig twist i det hela. Landskrona har, som ni säkert vet, många SD-sympatisörer. I denna film, som utspelar sig år 2013, är det bråk mellan "svennar" och "blattar", men när zombiesarna anfaller får de överlevande gå ihop för att tillsammans kunna överleva. De får då välja vilka som är de riktiga fienderna och bla, bla, bla...

När det äntligen kommer en svensk zombiefilm så ska de förstöra det med en massa vänsterpropaganda? Nej, fy fan! Tacka vet jag Norge och Död Snö :P



Kyle XY

Nu är det inte långt kvar tills det är helg för mig. Ska hem och kolla på Kyle XY, ta en lååång sovmorgon och sedan åka ner på stan och handla lite. Ska köpa ny (mörkare) toning, lite smink och se om Lagerhaus fått in mina brukar jag vill ha ^^


 

Kyle är ju bara för söt! De första avsnitten är dessutom riktigt roliga ^^


Körsbärspåslakan

 

Funderar på om man kanske ska köpa dessa påslakan. Kan bli fint och somrigt ^^


Zombiekurs i Sundbyberg

 

Det är bra med vänner som vet vad man gillar, fast synd bara att detta är i Sundbyberg.

Om någon har turen att bo i närheten utav "Zombieberg" och är intresserad utav detta så kan ni anmäla er här.

Zombie mode

Idag är jag verkligen mer död än levande. Sur är jag också. Hade tänkt hälsa på min gamla bana innan vi började idag, men fick vänta på Lernia istället och kom nästan försent på kuppen. Ja, ja, får se om jag går dit imorgon istället. Ledig på fredag också :)


IKEA tomorrow

Jaha, då var det dags att jobba igen! Känns som att man inte gör annat än att jobba, äta och sova. Var tvungen att handla och laga mat innan jobbet idag och vips så hade det gått tre timmar. Imorgon ska jag till IKEA med Saga, så då gör jag något roligare i alla fall. Ska nog köpa en blomma, lite ljus och glödlampor.

Ghoultown - Under the Phantom Moon


Sometimes life is more than pain

Nåja, jag överlevde kvällen, fast jag känner mig rätt så död just nu. Kände idag att jag verkligen inte är gjord för att jobba kväll. Var orolig hela förmiddagen och gick i princip bara och väntade på att jag skulle jobba. Sen var jag dödstrött redan runt 22. Bläh!
Måste dock erkänna att det inte var lika hemskt som jag trodde. Många av de gamla människorna har slutat och jag fick själv välja vem jag ville gå lärling med. Dock kan jag nästan gå själv redan, så deras PL är happy happy! Hans ögon verkligen sken upp när jag sa att jag jobbat där i fem år innan :P

Fick även en smaskig överraskning när jag tog ett kontoutdrag på vägen hem. Jag hade räknat med att få ca. femton lax, men jag fick nästan det dubbla! De måste dock räcka i två månader, men så får jag ju ca. tio lax från Försäkringskassan också. Ni anar inte hur jäkla underbart det känns! :D



Dumma

Jag är arg. Arg och ledsen. När jag skrev nytt kontrakt med Lernia så gick jag med på att jobba kväll bara för att vara kvar på min bana. 5 minuter innan vi börjar idag ringer de och säger att jag ska vara på DÖRR. Jag som hatar den banan! Har ringt och skällt på dem så vi får se hur det blir. Jag vill fan inte jobba kväll. Mår inget bra då.


Your faith is a joke

Ah, han är ju bara för bra! Sen att allt han säger är sant också...



Misery Bear: Dawn of the Ted

Hihi söta små nallar goes blodtörstiga zombies :D



Paul

 


The Walking Dead säsong 2

Även att första säsongen var väldigt ojämn, så ser jag ändå fram emot andra säsongen och vet ni vad? Jag har goda nyheter! Det verkar som att de nya avsnitten kommer börja sändas i USA i juli istället för oktober som det var sagt från början.

“It was a decision from AMC that they wanted to position us in July… They want to attract as many eyeballs as possible, away from the heavy competition of the September, November [or] January start. I believe they’re going to put Walking Dead in July as well.”

- Bryan Cranston



Crematory - Caroline


The Number of the Beast

 

Det märks dock att jag inte varit aktiv två utav mina snart fyra år där. Hade det senaste halvårets spelade musik varit med hade t.ex. Mercenary legat etta med typ 1 miljon spelningar ;)

Och 666 artister är inte särskilt mycket, speciellt inte när det ligger ca. 200 GB musik på min gamla dator. Måste verkligen försöka rädda den så småningom!

 

BrightDarkness


Persons Unknown

Kollar på den första och enda säsongen utav Persons Unknown. Har bara sett två avsnitt ännu, men den verkar bra. Konstigt bara att den lades ner.



Tjock, tjockare, tjockast

bild237 (MMS)

Varför bara nöja sig med EN kaka när man kan få tre? ;) Brownies, tigerkaka och negerbollar. Nom nom nom!


Social Distortion - Alone and Forsaken

Så jäkla bra så det gör ont i hjärtat. Den får mig att tänka på sommaren i Jönköping...



The Walking Dead-maraton

Jag ska strax åka till Maulin i Frölunda. Vi ska kolla på alla avsnitt utav The Walking Dead, käka brownies och bara slappa. Gött det, för satan i gatan vilken träningsvärk jag har idag, haha :D
Nice att jag äntligen ska få se serien jag snackat om i typ ett år också! Men den som väntar på något gott...


 


Aron Flam

Aaah, så jäkla bra va! :D



Öööh

Jag... är... trött... i... hela... kroppen...

Nu ska jag lägga mig och dö ett tag, men bara så ni vet: Fy helvete vad roligt det var! :D

MMA

Ska strax iväg och provträna mma. Spännande, spännande!!! Tror dock att jag kommer vara mer död än levande när det är över, haha :D




Megamind

 

Nu blir det till att kolla på Megamind. En mjukstart, för sedan blir det städning.


Another cup of tea

Gissa vem som fastnade vid datorn igen? Haha inte mitt fel att den där jäkla serien är så bra! :D Har dock sett alla avsnitt nu och jag längtar tills säsong 3 kommer. Får roa mig med annat bra som ligger på lilla Zombie så länge ^^

Hur som helst, angående de där muggarna. Fick tips från en tjej om några andra. De är inte riktigt lika fina som de jag kollade på först, men de är ändå snygga. Dock betydligt dyrare och jag gillar öron. Hm...


 

"Den kände tatueraren och airbrushkonstnären Alexander Hasnaoui har designat mönstret till Pernille Veas berömda termokoppar."





Fyrkantiga ögon

Lite dålig uppdatering idag ja. Har suttit och tittat på Misfits nästan hela dagen. Den serien är beroendeframkallande kan jag lova! Masterchef USA på tv just nu, sen kanske jag måste slita mig från skärmarna ett litet tag :P

I'll be back!

Världens bästa mugg?

Jag har nyligen gjort mig av med nästan alla muggar jag hade. De var nämligen hur fula som helst och jag använder sällan muggar. Dock vill jag ha ny så småningom. Några riktigt fina! Hittade dessa som är hur nice som helst, men texten på sabbar ju helt :/



Social Distortion - Hard Times and Nursery Rhymes

 

Sitter just nu och lyssnar på Social Distortions nya album. Första genomlyssningen, så någon recension blir det inte. Jag kan dock säga att det jag hört hittills är riktigt bra. Ett rätt lugnt album och Mike Ness sjunger som en gud

 

Dessutom, det första spåret heter Road Zombie. Can't go wrong there ;)


Mankind is just a whore, always wanting more

 

Jag är riktigt sugen på att beställa lite grejer från USA så småningom. Någon som är intresserad att att beställa ihop med mig i sånt fall? Sourpuss lockar allra mest, sedan howcool ^^


Beslutsångest

Fick en massa serier, filmer och musik på datorn igår. Har dock lite beslutsångest för vad jag ska titta på just nu. Det finns för mycket att välja på helt enkelt, haha.
Funderar dock på att börja kolla på någon serie, men vilken? Misfits, The Walking Dead eller Sons of Anarchy?



Tror det blir Misfits. En grymt bra brittisk serie som ni måste kolla upp ifall ni inte sett den ^^

Vegetarian zombie


What a nice day for a resurrection

bild237 (MMS)

Jäklar vilken bra start på dagen! Först ringer pappa och säger att han ska till Kungälv, så åker med honom dit som sällskap (han bor utanför Åtvidaberg, Småland, så vi träffas inte så ofta). Sen ringer Lernia och säger att de har jobb åt mig. Ska börja nästa måndag, på samma bana, fast på kvällen. Föredrar ju av jobba dag, men det är JOBB och jag tjänar mer på det. Får pappa till att skjutsa mig så jag kan skriva kontrakt och sen bjuder han på thaibuffe. En grymt bra dag! :D


I'm going through changes

Det händer lite saker privat just nu, förhoppningsvis bra förändringar, men jag håller det för mig själv tills vidare.

Förändring ska ske här på bloggen också! Eller, lite nya saker i alla fall. Jag har några nya kategorier på g. Känns dock som att jag kanske borde ta bort några innan? Jag har en massa kategorier som det är, men det är inte lätt att ha många intressen :P

Kategorin som kommer komma upp oavsett är Collecting Hearts. Kommer där ta upp och visa olika saker som jag samlar på. Nej, inga frimärken här inte :P



Arkeologi på väg

bild236 (MMS)

Fina kort i giftshopen på Stadsmuseet där jag har spenderat eftermiddagen på möte med föreningen Arkeologi på väg. Jag, Saga och en massa tanter. Det var dock riktigt spännande, Mari ska nämligen skriva en bok om köksredskap och mat från Vikingatiden och då vill hon ha hjälp med att testa lite recept och sånt. Bland annat helstekt vildsvin, gravad lax och annat göttigt. Kan bli riktigt nice! ^^


Green Monster - Be My Baby


Dance to the music I hear inside my head

Om ni är intresserade av att veta vad jag lyssnar på, mer än de youtubeklipp som jag slänger upp här, så kan ni ju alltid kolla in min profil på lastfm, eller varför inte min "Step into My Coffin"-playlist (som innehåller de låtar jag lyssnar på för tillfället) på Spotify?

Jag har dock inte varit aktiv på nästan ett år, men med ny dator så blir det nog ändring på det snart :)


Zombie Santa


Denna söta zombietomte tillverkade jag när jag var hos pappa vid Jul. Ingen seriös grej, så resultatet blev väl därefter, men fan, är han inte söt? :D

Smider planer

Gah, jag har en idé! Jag tänker inte berätta vad det är just nu, ifall att det inte blir något av det, men åååh! Kanske kan mina drömmar ändå föra mig sig något gott? :D

Mums, våfflor ^^

bild235 (MMS)

Våfflor och Harry Potter på norska blir det till, lovely ;)


Julklappar 2010

Jag vet, jag är segare än sirap, men så är det. Det är bara att acceptera ;)
Här kan ni i alla fall få se vad jag fick i julklapp. Ser eller förstår ni inte vad det är så synd, jag orkar inte förklara, haha. Fick lite mer saker, men orkade inte fota dem. Hm, vad lat jag låter :P


 

 


Zombie Stoppers

Detta är helt klart en bil i min smak ;D



As long as there is life there is hope for an end

Nej, så illa som rubriken är det inte, jag är bara jäkligt trött och irriterad. Fick min älskade dator idag och jag gav den namnet Zombie ;) Allt funkade finfint i början, sedan skulle jag starta om datorn igen eftersom jag installerat lite grejer och efter det dog mitt Internet. Jag har varit uppkopplad hela tiden, men ändå ville det sig inte. Nu kommer jag in, men det går lååångsaaamt. Hoppas fan det fungerar som det ska imorgon, jag orkar inte med mer strul. Aja, roligare inlägg är i alla fall på gång :)


Man blir som man umgås?

bild233 (MMS)

Fenriz har fått dille på sallad och Valkyria löper. Jag har ätit sallad nästan hela veckan och tjockisen försöker nästan stjäla mina salladsblad från tallriken. Tappade lite och han högg det direkt, morrade åt Valkis och åt som om han var besatt. Haha är det normalt att katter gillar sallad så mycket? Sen Valkyria... Man kanske ska testa hennes stil? Lägga sig på golvet och åla med röven i vädret, eller kanske ställa sig i fönstret och skrika och hoppas att någon utanför nappar? Hahaha ;D


Frölunda Zombies

I natt skulle jag spela in en dokumentärfilm i Frölunda om zombiesar som blev illa behandlade. När folk dog så dog de inte längre på riktigt. Kroppen började förmultna och de kunde inte längre fungera normalt, de hade ett starkt behov av att äta kött, men de hade fortfarande tankar och känslor och vissa av dem kunde till och med prata. Myndigheterna ville inte att de skulle bli särbehandlade, så istället för att låsa in dem någonstans placerade de ut dem i samhället. I Frölunda började det dock gå illa. De dagliga köttleveranserna hade uteblivit och zombiesarna började bli aggressiva. Väl på plats kände jag av en fientlig och otrygg stämning och det dröjde inte länge innan det hela spårade ut och blev våldsamt. Människor började trakasseras, bli nedslagna, mördade och till och med uppätna. Till slut handlade det om överlevnad. Jag klarade mig dock fint tills jag såg en kille som jag trodde var vid liv, men som inte var det. Han var riktigt snygg och han hade svart och grönt hår, så jag sa till honom att "Vi är ju som gjorda för varandra, höhö". Han tittar på mig och ler, samtidigt som han plockar upp en kofot. Han säger något osammanhängande och jag inser att fan, han är ju DÖD! Mina ord har tydligen fått honom att tro att vi faktiskt är gjorda för varandra och därför måste han nu döda mig, så att vi kan vara tillsammans på riktigt. Levande och döda får nämligen inte umgås och det vill de heller inte. Hur som helst börjar har svinga kofoten mot mig, knuffa mig nedför trappor osv osv. Jag tror att han ska lyckas när PANG! En ambulans dyker upp från ingenstans och kör ihjäl honom (så att han dör på riktigt). Ambulansförarna hjälper mig upp på vinden (?!) där de bjuder mig på te och smörgåsar. Sen var äventyret slut, haha ;)


And the show goes on

bild237 (MMS)

Listor är det enda som får mig att göra saker när jag inte mår bra. Har som mål att göra minst 1-2 saker på listan varje dag och idag gjorde jag 3. Vissa saker är större än andra, men ändå. Huvudsaken är att saker och ting blir gjorda :) Förresten, det jag lever för just nu: ny dator är på väg hem till mig! Den kommer förhoppningsvis nästa vecka. Min t-shirt som jag vann i Mercenarytävlingen bör komma snart också. I can't wait!


Dropkick Murphys - Walk Away


Som hittat

bild236 (MMS)

Köpte dessa grejer härom dagen. Hela 2:- gick det på. Ett helt ok pris tycker jag ;)


No dick in the box

Sitter och tittar på A Shot at Love with Tila Tequila i brist på något vettigt. Hon sa nyss något väldigt komiskt, nämligen att med en butchflata får hon det bästa från två världar. Hmm, really? En tjej som ser ut som en kille? Är inte det lite som att få ett fint paket med en tom kartong i? :P


The show must keep on going

Jag är helt tömd på energi, orklös. Hade nog kunnat sova hela dagen, men hur mycket jag än sover så känner jag mig aldrig utvilad. Körde zumba med syrran igår och tänkte att lite träning kanske skulle hjälpa, men inte då. Har en massa grejer jag skulle behöva göra här hemma, men jag orkar knappt lyfta glaset för att dricka ens, så illa är det. Sen är huvudet tungt som bly. Gah, jag hatar att må så här! Allt är Lernias fel, de stal min livsglädje...


Gogol Bordello - My Companjera


Nytt år - nytt hår



                  

Japp, svart och grönt blev det, och nej, jag hejar inte på GAIS ;P
Vet inte om jag gillar det ännu. Dock tror jag att det blir en mörkare grön nästa gång.


Re-Cycle

bild237 (MMS)

Filmkväll är dagens tema. Såg nyss Re-Cycle och den var intressant. Dock bör den inte ses utav någon som gjort abort. Jag kan ju säga att jag är glad över att jag aldrig behövt göra en, särskilt efter att ha sett denna :P Nu väntar The Wrestler och så får vi se vad det blir sen.


Gammal och trött

Konstant trött, det är jag det. Somnade i soffan förut och vaknade nyss. Skulle egentligen gått ut med Petra idag, men det var nog tur att jag stannade hemma. Ska kolla på film nu, sen ska jag nog lägga mig efter det. Ni som vill se bild på mitt hår förresten, jag kan nog fixa det på måndag. Så ge inte upp, det är på väg ;)


Can I haz cheezburger?

bild236 (MMS)

Jag känner mig så jäkla onyttig. Har ätit en massa skit den senaste månaden och inte blev det bättre idag. Hemmagjorda hamburgare med massa sallad, tomat, lök, ost och salsa. Mums! Snart är det dock dags att ta tag i både träning och kost. Då blir det bye bye till sådana här fettbomber.


Black Death

Jag har sett en del bra filmer på sistone; The Countess, Rec 2 och nyss Black Death.

The Countess var verkligen ingen rysare/drama, bara drama, men jag gillade den ändå. Den var annorlunda och de sa en hel del tankvärt faktiskt. Den gav denna blodiga legend, Erzsébet (Elizabeth) Báthory, ett humant ansikte ^^

Rec 2 var riktigt nice. Den fick mig att asgarva och även mitt hjärta att bulta lite hårdare där mot slutet. That's the way I like it!

Black Death erbjöd trevliga slaktscener och jag gillade den lilla twisten på slutet. Dock hackade filmen massor (såg den på on demand), så det drog dessvärre ner helhetsintrycket.





Jag har några filmer kvar på "måste se-listan" och högst upp står No Do: The Beckoning och La Horde.  Även serien The Walking Dead måste jag få tag i.
Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan jag får se dem ^^


Champagne

bild237 (MMS)

Igår dracks det skumpa med jordgubbar i, det lyssnades på Dropkick på hög volym och så blekte jag mitt hår. Idag är jag med andra ord segare än sirap och mitt hår är pippigult/brandgult. Yeah, hot stuff! Snart ska dock det svarta i och sen toningen. Spännande! ^^


Groda

bild176 (MMS)

Här smaskas det grodbakelse för fulla muggar! Det är ju inte varje dag mamma Saga fyller år :D


Rec 2

bild129 (MMS)

Äntligen ska jag se den! Var på Media Markt idag och lämnade tillbaka kameran jag fick utav pappa (fick ju två stycken). Köpte gas och äpplesmak till min sodastreamer och Rec 2. Tjejen i kassan måste dock ha slagit in fel pris på gasen, så trots allt jag handlade idag gick jag ändå 300 kronor plus :D Nu blir det bubbel och film. Tjipp!


Reafynd

bild123 (MMS)

Kökshanddukarna jag köpte igår och dagens fynd från Ikea. Fina glasskålar (15:- ) och en orkidé som jag ska göra hårblommor utav. Det kommer bli skitsnyggt i min nya hårfärg som jag ska fixa imorgon ;)


Ikea

bild041 (MMS)

Är på Ikea tillsammans med Petra. Vi käkar köttbullar, pensionärstyle ;) Petra har dessutom haft en föreläsning om Kungsbackabor och att jag ska hålla mig borta från dem, haha.


The Grizzly Man Diary

Sitter och kollar på The Grizzly Man Diary. Intressant och sorgligt. Datorn har helt gett upp nu verkar det som. MÅSTE fan skaffa en ny på något sätt... Ska strax ner på stan en runda. Besöka Lagerhaus och se ifall de fått in mina kökshanddukar och burkar ^^


Tough Love




Ingen bra dag idag. Ingen bra dag alls. Trött, orklös och halvdeppig. Ska nog dra täcket över huvudet och sova tidigt ikväll. Kanske kolla film först.

Hm, film får det nog bli. Synd bara att det är helt värdelöst att titta ensam...

*kramsjuk*


Gone fishing

bild039 (MMS)

Jag är ute och promenerar och funderar...


GSP vs. Koscheck




Jag har spenderat min kväll med att kolla på TV4 Sport. De har nämligen visat UFC Live - George St Pierre vs. Josh Koscheck. Givetvis är jag ett GSP-fan ;)


Dagens shopping

Puh! Då var man hemma igen. Det var trevligt i Norge, men det är alltid skönt att komma hem igen. Hem till kissekorrarna ^^

Shoppade som sagt litegrann idag. En massa accessoarer (hatt, bandanas, örhängen, leopardhalsduk, nyckelring, hårblommor) från en affär som hette Zarcillo och en söt liten burk från Söstrarna Grene. Det bästa utav allt var att det var hur billigt som helst. Me like!




   
 


Nordby

bild125 (MMS)

Vi har nyss varit på Nordby köpcentrum. Hittade detta fina café, fast vi åt inte där. Har dock handlat lite fina grejer i några andra affärer som jag ska visa när jag kommer hem :) (Det var fränare än vad det ser ut som på bilden)


Juan of the Dead

Kubas första zombiefilm håller just nu på att spelas in i Havana. Alejandro Brugues står för regin och Alexis Diaz de Villegas har huvudrollen i filmen vars budget endast är 2.3 miljoner dollar. 
Juan of the Dead beräknas att nå biograferna detta år.

Filmen handlar om Juan, en fyrtioårig slacker. När en zombieepidemi bryter ut bestämmer han sig för att tjäna lätta pengar på att döda folks smittade släktingar. Dock dyker det upp en massa problem och till slut handlar det istället om överlevnad. 

På cnn.com kan man läsa en intervju med Brugues, som beskriver filmen som en zombiekomedi, och som väldigt kubansk.



Kick Ass

Såg Kick Ass igår. Har velat se den hur länge som helst och fan vad bra den var! Riktigt rolig och underhållande. Såg nyss Kommissarie Späck och nu väntar Knight and Day och Salt. Verkligen inte några filmer som jag vanligtvis skulle kolla på, men man tar seden dit man kommer ;)



What a night


Gott nytt år!


RSS 2.0