Recently Watched Movies


Nitpyssel

Fixade med min läderväst idag. Över hundra stycken nitar gick åt o.O
 
 
Är väl inte helt nöjd, men det får duga. Den andra bilden är dock fake. Hann inte få min Bathory-patch, så det är tomt mitt på, tills vidare ;)

Naturalbox

Hittade nyligen en rolig grej, nämligen Naturalbox. En box man kan prenumerera på och få hem en gång i månaden. Både jag och min ena syster har beställt boxar för ett halvår, så nu väntar vi med spänning ^^
 

”Vår idé med Naturalbox är att erbjuda en härlig naturlig box mednaturliga och ekologiska produkter inom hälsa & skönhet. Det roliga med Naturalbox är att våra kunder & fans kommer erhålla naturliga snacks/mellanmål som bars, superfruits, drycker, men även underbara prover på naturliga nyttigheter. Naturligtvis, kommer vi även erbjuda utvalda produkter i orginalstorlek inom ekologisk hudvård och prover med NYHETER från kända ekologiska hudvårdsmärken.”

 

Om man prenumererar på boxen i sex månader kostar den 169 kr/månad. För 12 månaders prenumeration kostar den 149 kr/månad. Om man enbart vill köpa en box kostar den 199 kr.

 

 
Min första box kommer innehålla rengöringsfoam från MÁDARA, Naked Lips - Ekologiskt läppcerat, Aloe Vera Drycken, Nyponpulver, Hårstyling från K Pour Karité, Hårmascara från K Pour Karité, 2 st Get raw - Ekologiska bars, Green & Black - Ekologisk choklad, 70% och prover på ekologisk hudvård och superfruits. Värde 600:-

Värmlands Vikingating

Ujuj... När man har semester så kan man kanske tycka att bloggen borde uppdateras dagligen, men när det är full rulle går ju inte det.
 
Förra veckan spenderades i Värmland, utanför Säffle, på vikingamarknad. En ok marknad, men medeltidstjafset förstör dessvärre lite. Sedan att en liten pojke drunknade på lördagen (men som förhoppningsvis kan klara sig tack vare HLR) drog verkligen ner stämningen. Obehagligt är bara förnamnet när sådana tragedier inträffar...
 
Hur som helst, bäst var i alla fall turen jag tog med vikingaskeppet Glad. Ett av världens snabbaste vikingaskepp och dagen hon sjösattes ramlade korset på kyrktornet (av kyrkan som ligger i närheten) ned. WOTAN MIT UNS! :D
 
 
 
 

Recently Watched Movies


You Know Nothing Jon Snow

 
Fick en kommentar igår om att jag är lik Ygritte i Game of Thrones på denna bild. Kan nog inte riktigt hålla med om det (hårfärgen och pälsen är nog det som är mest gemensamt), men tack ändå.
 
Mitt svar till honom? - "You know nothing Jon Snow" ;)

Fotevikens Vikingamarknad

I helgen var jag nere i Skåne på Fotevikens Vikingamarknad. Jag ville stanna kvar där nere, eller åka tillbaka i tiden. Nutid är skit! Aja, förhoppningsvis blir det vikingamarknad i Värmland om ett par veckor.
 
 
Instagrambilder, så inte världens bästa kanske. Det kan komma fler framöver...

RSS 2.0