Om några dagar...

...får jag mina pengar och då kan jag äntligen leva lite halvt normalt igen. Ska köpa lite saker till hemmet då och lite "nödvändiga" saker som hårfärg, shampo och balsam. Kanske köpa på sig en massa kattmat och kattsand, så man har ett tag. Förhoppningsvis en biljett till West Coast Riot också ^^

Tänkte ta en liten sväng till IKEA. Köpa ljus och en fin ljushållare (som var på rea sist jag var där). Kolla om de har något av det prickiga tyget kvar också. Någon som vill åka dit en sväng nästa vecka? :)


Ampeljakt

Eftersom mina katter hela tiden käkar upp mina blommor har jag funderat på att köpa amplar så att jag ändå kan ha några stycken. En svart i vardagsrummet och en vit/beige i köket. Har dock bara hittat dessa:



Hittade fina prickiga, men färgerna var fel, så de skulle inte passa.
Vart kan man hitta snygga amplar? Blomsterlandet?

Pretty in pink

Idag fick jag hem en bonuscheck på 50:- från H&M. Alltid lika välkommet :D
Funderar lite på vad jag ska köpa för den. Något från deras Pretty in pink tror jag faktiskt. Var och tittade på de sakerna sist jag shoppade (då för mina presentkort från gratisbio.se), men hade inte råd.


Everything happens for a reason


De Masticatione Mortuorum


"Our Common People attempt to avert the danger of chewing by placing under the chins of the dead a portion of recently excavated earth, lest they perhaps open their mouths and chew on the attached bands. Others, who do not consider this a sufficiently safe measure, before the mouth of the dead is closed, also place a stone and a coin in the mouth, so that in the event that it begins to chew within the grave, it would find the stone and coin and would abstain from chewing."

Detta är ett utdrag från ett gammalt manuskript som skrevs utav Philip Rohr 1679. Det handlar om rädslan för att de döda ska vakna till liv och festa på de levandes kött. Låter inte det lite bekant? Redan för 330 år sedan var vi beredda på att slåss mot de levande döda.
De Masticatione Mortuorum
, som är latin för "On the Chewing Dead" publicerades nyligen i National Geographic. De försöker mest jämföra detta med vampyrer, men både du och jag vet vad det verkliga hotet är.


A colorful date

 

8:e april :D


The zombie combat manual

 

Den ultimata överlevnadsguiden? Jag måste införskaffa denna boken, för om jag förstått det hela rätt innehåller den allt man behöver veta för att överleva när de döda åter vandrar på jorden. Jag tänker överleva, tänker du?


 

Författaren till boken är även grundaren av The Zombie Combat Club. Deras mål är att utbilda allmänheten i strid mot zombies, med och utan vapen. Jag är med andra ord inte ensam med mina tankar om en kommande zombieattack.

 

 


Vintage Stories

KappAhls Vintage Stories kommer snart till butikerna. Inte mycket som föll mig i smaken, men detta skulle jag inte tacka nej till ^^


Heavy metal Satan fingers


Stal denna från Petrats FB. Så jäkla klockren! xD

The Long Tall Texans - Bloody


Nystädat kök & sprängda ägg

Köket var skinande rent (Tack för hjälpen mamma Tage!) och det skulle firas med en äggmacka. Jag kokade upp vattnet och la i äggen. Ringde sedan min syster och grejade lite med datorn när jag hör en hög SMÄLL ifrån köket och ser Fenriz springa ut därifrån som ett skållat troll. Min första tanke var, "vad tusan har kattskrället hittat på för otyg nu då". Kommer ut i hallen och känner att det luktar bränt. Slänger ett snabbt öga på spisen och ser till min förskräckelse äggbitar på spis, kakel och golv. Fan, jag hade helt glömt bort äggen, så de hade först blivit överkokta, sedan stekta när vattnet försvunnit och till slut sprängdes de. Jävligt bra sätt att fira att man har ett nystädat kök va? :P

Aja, jag fick ta en svängom med trasa och mopp igen, så nu är det tjusigt igen. Någon som vill komma hem på middag någon dag? Fru Petralainen kanske? :)

Dalmatinervalpar

Lite sent, men här är några bilder från i onsdags. Jag, Älän och Petra drog ju till 7 Sins och tittade på braiga band. Gratis är godast!

Reiko made us do it!

 

Tjejer, toalett, smink. En evig kärlekshistoria?

 

Petra hade ny läppenna och jag ser ut som en 12-åring xD


Så tjusig hon bidde i min fina rosett ^^


The Don Darlings. Mycket, mycket bra :D


Någon hade tappat sin gaffel :(


Mongoljuset och mongosarna utanför toaletterna.


Alex Face. Helt ok, men inte mer än så.


Haha jag är en hamster? :D

Det blev tydligen inga bilder på Million Daggers. Måste dock erkänna att de var riktigt bra. De var ju förband till Mad Sin, men jag antar att man kanske inte gav dem någon riktigt chans eftersom man bara väntade på att Mad Sin skulle börja spela då. Hur som helst, en riktigt bra och nykter kväll. Tack brudar :)

Jag har inte dött

...jag har bara inget Internet. Är förhoppningsvis tillbaka med en massa onödiga blogginlägg nästa vecka ;)

Har haft fullt upp i veckan och i helgen blir det SPELNINGAR! Long Tall Texans på fredag och The Go Getters på lördag. Hell yeah!

Gratis 7 Sins



På onsdag är det 7 Sins och de har varken inträde eller garderob. Det är även tre band som spelar, så jag ska nog dit en sväng :)



Den 24 mars så arrangerar undertecknad GT Guldgalan på Storan. Mellan 19-21 så ska det delas ut priser till de skarpaste knivarna i reklambranschlådan. För att komma in på detta så behövs en inbjudan av annan sort än Facebook.

MEN... klockan 21 så öppnar vi för allmänheten och då står The Don Darlings på scen. Vid 21.30 så går Alex Face på och 22.30 Million Daggers. Och detta alldeles gratis för er. Ni behöver inte ens betala garderob. Så äntligen kan jag ge er det som det har gnällts om så länge. Bra band till gratis inträde., så välkommen Mats! Och alla andra.

I dj-båset står fru Rådman och den eminenta Hank. Så allt är som vanligt. Men gratis.

Barnvakt

Är barnvakt åt min systerson just nu. Vi har nyss lyssnat på lite musik, hans val. Konstig smak har ungen! Han gillar det mesta från Melodifestivalen, Michael Jackson och så Epica, After Forever och Evanescence, haha. Aja, så länge han håller sig borta från hiphop och sånt skräp så :)

Just nu spelar han fotboll på sitt PS2 och jag slösurfar lite och spelar på hans Nintendo DS emellanåt. En lugn dag med andra ord. Resten av veckan blir nog inte lika lugn. Tvättning, storstädning och lite möten står på schemat. Kanske spelning(ar) till helgen också :D

Cherry chocolate



Måste smaka denna ^^

Incest, incest, familjefest!

Jag tror fan i mig att Valkyria är på tjocken. Hon har blivit så jäkla tjock om magen de senaste veckorna. Fy fan! Tyckte att jag var snabb nog att dela på dem och kastrera Fenriz när hon började löpa, men jag hade tydligen fel. Så jävla typiskt mitt liv att sådant händer. Måste allt jämt jävlas?!

Vet inte vad jag ska göra heller. Abort har jag inte råd med, så hon kommer ju få föda dem. Jag har inte råd med att låta ungarna somna in hos veterinären heller och jag kan ju inte slå ihjäl dem. Vad fan ska man göra? Man kan ju inte behålla inavlade ungar.

Vill bara lägga mig ner och dö ett tag nu...

Zombie horde totally looks like Twilight fangirl horde

 

Haha, www.totallylookslike.com


Morotsrulltårta

På tal om mat... Mamma bjöd på denna morotsrulltårta när hon var här förra helgen. Den var hur jäkla god och saftig som helst och självklart fick jag receptet ;)





1 rulltårta

2 ägg
2 dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 msk kanel
1 krm salt
1 msk rivet apelsinskal
1 msk smör- & rapsolja
1 finriven morot, ca 100 g

Fyllning:
50 g mjukt smör
200 g naturell färskost
3 dl florsocker
1 apelsin

Ugn: 225°

Gör så här:
1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kanel, salt och apelsinskal i en skål och rör ner i äggsmeten. Tillsätt smör- & rapsolja och riven morot.
2. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 7 minuter.
3. Strö strösocker på ett smörpapper och vänd upp kakan på papperet. Ta försiktigt loss papperet.
4. Fyllning: Blanda mjukt smör, färskost, florsocker och rivet apelsinskal och bred över kakan. Rulla ihop från långsidan. Linda in kakan i smörpapper och förvara i kylen fram till servering.

Nattamat

Dåligt, men så jäkla gott va! Petra ringde mig nyss och började prata om mat och då kom jag på att jag bara ätit kvarg idag. Öppnade då kylen och hittade allt jag behövde för en smaskig äggmacka :D


Fredagspyssel

Idag har jag pysslat med mina smyckessaker för första gången på riktigt länge. Det blev några halsband och örhängen, men jag lyckades bara fixa två kassa foton på dessa:


Halsbandet med ankaret på kostar 60:- och örhängena med stjärnor 40:-
Båda är sålda, men jag kan göra likadana örhängen med ljusrosa, genomskinliga eller gråa stjärnor.
Skriv en kommentar i detta inlägg om ni är intresserade utav något :)


Sweet dreams are made of these

 

Fredagsklädsel in the magical dream world of Nocturnia! Överdelen är så djävulskt snygg! ^^


It’s that time of the year again!

Zombie Jesus Day närmar sig med stormsteg. Let's celebrate!

 


Tokyo Milk


Tokyo Milk har körsbäriga saker som jag vill ha ^^

Cherry twist

Just det! Fick ju dessa godingar, som jag och Saga beställt för ett tag sedan, idag. Massa bra och de doftar ljuvligt ^^



BAGtastic

När vi var på stan idag så hittade jag en maaassa saker jag vill ha, bland annat dessa väskor. Så jäkla fina! Den med ankaret på är nog nästan favoriten, sedan den med körsbären. Fast jag tar gärna alla tre ^^


Presentcheck

Hittade en presentcheck som jag fått från Gratisbio.se idag, så när jag, Petra och Saga var på stan blev det lite shopping. Billig sådan :)


Cherries for life

Jag ska nog tatuera in körsbär på handlederna. Vanliga körsbär på höger och dödskallekörsbär på vänster :D
Vänster kommer bli min "elaka sida" och höger min "snälla" när det gäller tatueringar. Kom inte på det förrän nu, men ja, vänster sida är ju ondskans lekplats ;) haha




Ska höra med en superduktig tjej i Borås ifall hon kan fixa dem åt mig för en billig penning :)

Zombie water fountain

Xzombie69X recenserar skojiga och onödiga prylar. Me like! Denna zombiefontän ser riktigt frän ut ^^


Tiger Army - Hechizo De Amor



De har ju även gjort en engelsk version på denna, men jag tycker inte att den är lika bra.
Vilken tycker ni är bäst?



Butterflies



Hur kan en sådan underbar känsla få en så fruktansvärt illamående?


Dagens outfit



Modebloggare, släng er i väggen! Heta Greta sopar banan med er allihopa ;D


Another me

Idag hade jag och Saga en liten spa-dag. Jag fixade hennes naglar och så plockade vi varandras ögonbryn (lättare så och inte lika tråkigt). Sedan ville Saga sminka mig så som hon brukar sminka sig, vit ögonskugga och rosa läppglans. Haha shit vad annorlunda jag såg ut. Känner knappt igen mig själv :P
 


Shuffle and go

Jag kan inte sova, så stal denna lista från Petras blogg. Kul tidsfördriv :P

  • Är du kvinna eller man? – When She Begins
  • Beskriv dig själv – Black Black Night
  • Vad tycker du om dig själv? – Reach for the Sky
  • Beskriv var du bor för tillfället – Forbidden Zone
  • Om du kunde åka någonstans, vart skulle du åka? – Living Hell
  • Favoritfärdmedel – Hot Rod Kitten
  • Din bästa vän är – Sorgens Kammer
  • Din favoritfärg är – Shadow
  • Hur är vädret? – Under Korpens Vinger
  • Favorittid på dagen – ...of Ruins and a Red Nightfall
  • Om ditt liv var en tv-serie vad skulle den då heta? – Black Wedding
  • Vad är livet för dig? – Open Ground
  • Det bästa rådet du kan ge? – Dead Girls Don't Cry
  • Om du fick byta namn, vad skulle du heta då? – Maniac
  • Favoritmat – Killer Bananas
  • Dagens tanke – We've all seen Better Days
  • Hur skulle du vilja dö? – Descending Angel
  • Din själs nuvarande tillstånd – I'm just a Dog
  • Felen du kan leva med – Wanderlust
  • Ditt motto – Outlaw Heart

Nästan lite otäckt hur bra svar man fick va? o.O

Killer sunday

 

Slöa, tycka synd om sig själv och kolla på Kill Bill I & II. Bra söndag det ^^


Opera isn't for everyone

När Nightwish blev riktigt stora fick alla tjejer helt plötsligt för sig att de kunde sjunga opera. Vissa var naturbegåvningar och är idag skickliga sångerskor. Sedan finns det sådana som henne här...


Hon kan inte texten, hennes engelska uttal är skamligt, hon verkar helt tondöv och melodi verkar hon aldrig hört talas om. Många verkar inte fatta vilken teknik det krävs för att kunna sjunga, så de skriker istället?

Ska man skratta eller gråta?

När jag spelade upp detta klipp som blev min katt Valkyria heeelt tokig! Började skrika och sprang fram till datorn och skällde på den. Mina katter är ju vana vid min vackra stämma, så jag förstår att de blev rädda när de hörde henne ;)

In need of

 

Min stackars hals. Dumma hosta :( Varför har vi inte hostmedicin och halstabletter med körsbärssmak i Sverige för?


Tristania - The Modern End

Let's celebrate the modern end
Let the world begin again

Celebrate the renaissance man



Macho vs Gay

 

Oh my Gore! I'm GAY!!! o.O


Buck Angel

Sarah berättade för mig i tisdags om ett program hon hade sett på tv. Det handlade om en person vid namn Buck Angel. Det är tydligen en tjej som vill bli en kille, men när man ser honom/henne kan man aaaldrig tro att det är en tjej! H*n ser ut som en riktig macho bikerkille, men han har inte råd att operera sig "down there", så han spelar in porrfilm för att tjäna ihop pengarna. Jag missade som sagt det programmet, men jag kan tänka mig att det känns riktigt fel att se honom/henne bli påsatt av en massa killar :S


Det är ingen lögn, jag lovar. Kolla här så får ni se!

Dojdojdoj



Finaste hårblomman någonsin? MÅSTE ha! :D

Wantsie wantsie

Me lovesie this dress and me wantsie!
Det är egentligen en kjol och en topp, men tack vare mina grymma paint-skills märker man ju inte det ;D



The end of the world


Jag är helt säker på att Jorden snart kommer gå under. Eller, Jorden kanske klarar sig, men mänskligheten kommer nog dö ut inom en snar framtid.
Jag drömmer konstant om vulkanutbrott, krig och zombies! Petra är likadan, igår satt vi och tittade på "överlevnadskit" och pratade om att gå en överlevnadskurs i sommar. Vi kommer fan i mig snart börja hamstra konserver och vatten. Vi pratade till och med om att ta jägarlicens så att man kan ha ett vapen hemma, haha.

Växthuseffekten och Aliens i all ära, men personligen tror jag att det är zombies som kommer utplåna oss! Jag hoppas det i alla fall! Jag har en besatthet utav zombies, men jag är egentligen livrädd för dem. Då kanske ni undrar varför jag då hoppas på zombies? Jo, blir det till exempel Moder Jord som tar död på oss så finns det ju inte så mycket man kan göra mer än att springa och hoppas att det finns något ställe som är säkert. Mot zombiesar har man ju i alla fall en chans att slåss! Beväpna sig och gå ut och leka zombiejägers :D

Vad tror ni? Vad kommer bli vårat fall?


Vad kommer bli människans undergång?

 

View Results
Create a Poll


Rockin' Kats

Mamma kommer på besök i helgen. Typiskt att det alltid händer roliga saker då, men funderar på att gå ut en sväng på lördag i alla fall. Åka till syrran en sväng ikväll också och sedan imorgon blir det ju en heldag med mami på stan och sedan middag på kvällen. Det borde ju inte göra så mycket om jag drar ut en sväng lite senare imorgon då. Eller hur? (A)

Det är nämligen premiär för en ny klubb på Kontiki. Fick en inbjudan för rätt länge sedan, men tackade då nej. Men som sagt, drar kanske dit en sväng med Elin i alla fall :) Har sett Million Daggers innan och det var ingen wow-upplevelse, så det gör mig inte så mycket om jag missar dem.



Okaj, då va det dags att köra igång Klub Rockin' Kats på Kontiki. Ikväll är det premiär för klubben som under våren kommer bjuda på en go blandning av rockabilly, surf, country, psychobilly och punk. Öl kommer alltså blandas med finfin musik, det blir inte bättre än så. Andra lördagen i varje månad!


Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Såg denna hemma hos Petra igår och fan vad jag skrattade! Den var ju skitrolig :D Bättre än både ettan och tvåan måste jag ju nästan säga. Jag var i och för sig jäkligt trött när jag såg den, men ändå, haha.

 

 


Survival of the dead

 

I år kommer George A. Romeros nya zombiefilm, Survival of the Dead. Hans senaste Land of the Dead och Diary of the Dead var ju inte något att hurra över direkt, men jag ser ändå fram emot denna. Somnade mitt under Diary of the Dead om jag inte minns fel, så jag får kanske se den en gång till innan jag uttalar mig om den egentligen.

 

Oh My Gore gjorde en intervju med Romero på Filmfestivalen i Venedig. Intressant läsning för dem som vill veta mer om Romeros zombiefilm-framtid.

"For some reason, the publishing world and gaming world and the movie world, they're insisting this is the year of the zombie. I don't get it. I think people are just grabbing onto that, going ‘Let's do a zombie thing.' It's become a popular character, mostly because of video games."

Mortemia - The One I Once Was


Zombie wall

 

Denna schyssta väggdekal skulle jag verkligen inte säga nej till! GE MIG!!! :D


Bortskämd lillasyster

Idag fick jag presenter från London utav syrran. En svart tyllkjol, hårvax och chokladdoppade Oreokakor :D

 


Mätt i hela magen

Det blev inget besök på Egg and Milk idag. Tråkigt då jag sett fram emot det, men det blev Jensen's Bøfhus istället och det är ju knappast fy skam. Syrran bjöd på Pork Steak, dvs fläskfilé med med smörstekt potatis, rostade grönsaker och bearnaisesås. Vi delade även på min absoluta favoritdessert, Queens Delight. Nom nom nom, det la sig som bomull runt hjärtat ;D


Tråk, tråk, tråk...


Kolla varifrån!

 

Tråk, tråk, tråk! Sitter på Sahlgrenska och väntar. Syrran opereras just nu. Sköterskorna är dock supertrevliga här. De har gett mig en massa tidningar och choklad :-) Har väl ca en timme att slå ihjäl nu, sedan, när systeryster vaknat och är pigg, så ska vi till Egg and Milk och äta. Yey! :-D Ska med henne hem en sväng sedan också. Hon köpte en present åt mig när hon var i London nyligen som jag ska få ^^

 


Hospital

 

Nu bär det av mot Sahlgrenska. Jag ska hålla syrran i handen. Håll tummarna för att allt går bra nu!


Lindt Cherry

Testade en (för mig) ny körsbärschoklad från Lindt igår. Den var ok. Chokladen var god, men själva körsbärsfyllningen var lite för söt och rinnande. Det blev liksom för mycket av det goda :P

 

Det blir nog inget jag köper igen. Håller mig hellre till den gamla goda sorten ;)


Full rulle

Idag har jag haft fullt upp. Har åkt med Saga till Ö&B, Rusta och en massa andra ställen. Åkte sedan hem och duschade, klädde om och träffade Sarah på stan. Shoppade lite grejer, en leopardkjol, två bandanas (leopard och körsbär) och så ett halsband och örhängen med ankare. Värsta fynden ^^


Copycat


Unt ze winner iz...

För er som inte var med igår och som undrar vad jag valde.

 

Det blev alternativ B, med några få ändringar :)


Os Catalépticos - Barbecue Girl


Feed me

 

*hungrig som en varg*


Horrorscope

 

Jaha, vem då kan man ju undra. Den enda jag vill gå på date med just nu är någon man inte kan träffa bara så där. Men aja, jag får väl åka upp och kidnappa honom eller nåt då :P


Orka

Jag orkar inte skriva något egentligen. Det var en rolig kväll, men jobbig också. Killar är jobbiga, alkohol är överskattat och jag känner mig gammal. Var det bättre förr? Det beror säkert på vad man jämför med. Medeltiden var ju knappast något att hurra över :P

Näh, over and out!

All good things come to an end

Det blev som jag fruktade. Storans nerläggning betyder även slutet för 7 Sins. Så jävla typiskt att det alltid blir så när man hittat ett ställe man gillar :( Aja, får bara hoppas att de kan hitta en ny lokal, även om det ser mörkt ut.

Många av er har säkert hört och läst om Storans nedläggning. Att en av Göteborgs finaste och bästa lokaler tvingas slå igen är ytterst beklagligt. Detta då SAMI inte längre har råd att bedriva verksamheten pga Higabs ockerhyra. Det är med stor sorg i hjärtat som jag efter fem år av arrangemang i huset nu får avsluta samarbetet med Storan.

Då jag upplever att det är brist på passande lokaler för 7 Sins så kommer jag till sommaren att lägga ner klubben. Kanske dyker den upp någon annanstans i framtiden men som det ser ut nu kommer 23 april alternativt 28 maj att bli sista tillfället för 7 Sins.

Mer info om de sista gångerna av klubben kommer inom kort.

Cheers,

Jenny

Satanic Stomp

Åh, jag vill bara lägga mig ner och dö!!! Jag vill så jäkla gärna till Tyskland i april. Banden som spelar på Satanic Stomp i år är ju bara... gah!
Batmobile, Dead Kings, Nekromantix, Banane Metalik... *dör en smula*

Saturday, April 3rd 2010
Batmobile
Dead Kings
Ricochets
Three Bad Jacks
Caravans
Meantraitors
Monster Klub
Sir Psyko & his Monsters

Sunday, April 4th 2010
Nekromantix
Frenzy
Nigel Lewis & the Zorchmen
Restless
Banane Metalik
Scam
Bloodsucking Zombies From Outer Space
Brioles


Pride and Prejudice and Zombies

Har länge velat läsa denna boken och nu måste jag skynda mig innan filmen kommer ut. Den finns ju till och med på svenska (Stolthet och fördom och zombier).
100:- på Adlibris, som hittat!



Zombies, uppätna hjärnor och klassisk romantik i brittisk 1800-talsidyll i denna omgjorda experimentella version av Jane Austins klassiska verk Stolthet och fördom.

Seth Grahame-Smith (författare till bland annat The big book of porn och Pardon My President: Ready-to-Mail Apologies for Eight Years of George W. Bush.) har inlett ett lysande samarbete med Jane Austen där konventioner och koketteri blandas med Katanasvärd, krossade skallar och zombiebebisar.

Handling: En mystisk farsot drabbar den lugna lilla orten Meryton och de döda börjar återvända ifrån sina gravar. De ninjatränade döttrarna Bennet, med den hetlevrade Lizzy i spetsen, är fast beslutna att utrota de blodtörstande zombierna. Hon distraheras dock av den arrogante mr Darcys ankomst till byn Kärlek, hjärtesorg, svärdskamp och tusen ruttnande lik paketerat i en av våra mest älskade klassiker. Stolthet och Fördom och Zombies ger dig allt i överflöd.




Filmen håller just nu på att spelas in med Natalie Portman i huvudrollen som Elizabeth Bennet. Hittade detta youtube-klipp som är fake, men som ändå kan ge er en bild av hur det hela kommer bli ^^



SVT-afton


Bonna Cruisers

Imorgon ska jag på fest på Bonna Cruisers Härryda. Aldrig varit där innan, men det blir säkert skoj! Jag ska dit med trevligt folk och det är ju A och O :D

Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Väljer mellan fyra outfits. Vilken tycker ni är snyggast?
Skorna kan behöva ändras (pga vädret), men annars så...



My gift to you

Antalet besökare är fler än någonsin och det blir bara fler för var dag som går. Superskoj att folk hittat hit och att de verkar gilla allt trams jag skriver om :D

Tänkte därför vara lite schysst och ge er Volbeats nya låt A Warrior's Call.

Enjoy!

Black, white & dead

Detta skulle jag inte tacka nej till att ha på mig idag. Zebramönstrat är så snyggt och det röda skärpet... Jag dör!

 


Zombiesars rätt i samhället

'Zombies' have free speech rights too, US court rules.

Läs hela artikeln här.

Tjuvtittat

Haha så jäkla klockrent! ^^

 


Rise Against - Roadside


I kissed a zombie and I liked it?



I Kissed a Vampire and it Sucked
I Kissed a Werewolf And Got Hairballs
I Kissed a Mummy and Now I Need a Tissue
I Kissed an Alien and it was Nothing to Phone Home About
I Kissed a Demon and it was Heavenly
I Kissed a Frankenstein and Went to Pieces
I Kissed a Witch and Now I Feel a Burning Sensation, Doctor.
I Kissed a Headless Horseman And You'll Never Guess WHERE
I Kissed an Angel But It Doesn't Mean What You Think, Okay?
I Kissed a Fairy and If Anyone Says Anything Snarky, I'll Punch 'Em
I Kissed Vincent Price And Oh My God I'm So Confused
I Kissed Another Vampire and I'm Kinda Starting to Feel Cheap

Demons are a girls best friend

Svart & grönt är så jäkla snyggt tillsammans! Dessa smycken/accessoarer är några av mina favoriter för tillfället. Abolut bäst gillar jag örhängena längst ner till höger. Så brutalt snygga!


Toyota vs Zombies

I Toyotas nya reklam är Corolla den ultimata bilen för att överleva när zombiesarna attackerar. Varför kan man då undra. Har den skottsäkra fönsterrutor? Inbyggda automatvapen? Eldkastare? Näh, det är dessvärre en helt vanlig bil. Reklamen är dock rätt frän!



Striped

Så många "vill ha", så få "jag har". Hur som helst, fan vad snygg jag skulle vara i den här klänningen! Finns det någon där ute som känner att den har för mycket pengar så kan jag, snäll som jag är, hjälpa till att spendera dem ;)

 


Nya skivsläpp 2010

I april släpper Mad Sin sitt nya album Burn and Rise

"Burn and Rise gonna have a very anti religious aspect to it, the intro for the opening song "last gang standing!" is played with real churchorgan and got a choir angel singin.
Songs bout psychopaths, real life horror, the everyday life struggle, like dealin with zombies n fuckin asshole squares n their rules, will be also a very big aspect to the album as relationships with disastrous endings and pain and love.
...very mad sin BUT the new thing is that all together this rec will be a pro life album and full of strength to keep on wreckin n rockin till the bitter end..."

"...it ll be a good part of old school psychobilly and punkabilly and even one rockabilly song, but no worries, it ll still be hard, wild n fast enough to wake the dead... the guys rocked like maniax, it sounds wicked...
Burn and Rise will be pure Mad Sin!!!"




I september släpper även Volbeat ett nytt album, Beyond Hell/Above Heaven.

“We have fast, slow and mid-tempo songs. We still blend different styles of punk, rock’n’roll, rockabilly, metal, heavy metal, thrash metal, country – we still keep it very open, it’s just music! I cannot say too much about it right now, but we’re really excited about it and it’s going to be very, very cool. Again we’re going to give people something they haven’t heard before. We always try to do something special and different on each and every album.”

In gore'n'roll we trust

Jag är inte så mycket för t-shirts egentligen, men åh vad jag vill ha denna!
Banane Metalik + Frankensteins monster = ♥


The Real McKenzies - Mainland


Min onsdag

 

Jag avskyr att ligga nerbäddad i soffan när jag har en massa annat som borde göras. Får dåligt samvete och blir så rastlöst. Som tur är finns det i alla fall film. Körde på Argento och Fulci idag.

Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Städa, diska och tvätta står då på schemat.

Bebislängtan


The theatre is closing down

After nearly 17 years in existence Theatre of Tragedy has decided to call it a day and close down.
This has not been an easy decision to make and we have thought about this for a long long time. We finally agreed to this during the production of our latest album "Forever is the world".

Theatre of Tragedy will come to an end on October 2nd 2010, exactly 17 years after we started making music together.
Over the years all of us have strived to combine the Theatre with everyday life but in the end it has proven more and more difficult.
We have come to appreciate our family lives and jobs, which makes it very hard to continue this life of rock'n'roll on the road.

We know that some of you will probably be very disappointed, but we also hope you will continue to listen to our music, which all of you learned to appreciate and love so much.

We want to thank everyone of you for all your support over the past 17 years!
Theatre of Tragedy wouldn't have been possible without you!
Be sure to catch us on the last Theatre of Tragedy shows ever this year! The final gig will take place on October 2nd in Stavanger, where it all began.

Our music will live on... and forever is the world.

Theatre of Tragedy



Jag är inget direkt fan av deras nyaste album, men de har ändå gjort ett utav mina favoritalbum genom tiderna, Velvet Darkness They Fear. Så, requiescat in pace...


Självömkan

Jag fryser! Har haft 5 tröjor på mig idag och legat nerbäddad under två filtar och ändå är jag kall som en istapp. Det är synd om mig!!! Hoppas jag inte är på väg att bli sjuk :(

Envy

Ska kolla på och försöka somna till Envy nu...


Insomnia

Jag kan inte somna. Dumma tankar, dumma drömmar om något som säkert aldrig kommer bli annat än en dröm. Hur jag än försöker tänka på annat så finns de där konstant, 24/7. Antingen kommer det bli det bästa någonsin, eller så blir det den största besvikelsen. Jag vill våga, men hur fan ska det gå till? Hur ska jag få tag i så pass mycket mod när det står så mycket på spel? När det finns så mycket att förlora... Men jo, nu är jag negativ, det finns ju massor att vinna också. Helvetet vad mycket det finns att vinna! Det är därför mina tankar är upptagna konstant. Jag kan verkligen inte släppa det. All I ever wanted...

Ont i hjärtat

Har spenderat större delen av kvällen med att kolla på Animal Planet (bästa tv-kanalen). Favoritprogramet är Animal Cops: Houston. Får dock så ont i hjärtat när jag ser hur fruktansvärt illa vissa djur behandlas. Förstår inte hur man kan sova om nätterna när man t.ex. har en häst ute på tomten som inte får någon mat, eller idioter som tycker att det är fullkomligt normalt att smörja in deras husdjurs sår med motorolja!? Man tappar nästan hoppet om mänskligheten när man ser hur korkade och hjärtlösa vissa människor är.

Att det finns organisationer som SPCA är dock en tröst. Att det faktiskt finns folk där ute som bryr sig och som kämpar för att djuren ska få leva ett normalt och lyckligt liv. Skulle gärna jobba som det, det vore drömmen. Vet dock inte om jag skulle klara av det. Så mycket lidande och jag skulle nog vilja tortera och slå ihjäl idioterna som inte kan behandla djur med respekt och den kärlek och omsorg de behöver. Varför skaffa djur om man inte kan ta hand om dem? Det borde fan krävas "körkort" på att få skaffa husdjur. Barn också för den delen, men den diskussionen orkar jag inte ta just nu :P

Hur som helst, djur står mig varmt om hjärtat. Jag må verka hjärtlös när jag inte bryr mig ett skit ifall "Muggiduggi" i Afrika svälter, men det beror på att människor i mina ögon inte är lika mycket värda som djur (ja, ni läste rätt!). Djur är bland det bästa som finns på denna planet, så fan ta dem som behandlar dem illa. Massavrättning på de asen!


The Astro Zombies - No Other Girl


Söndagsunderhållning

Kollade på Elvis innan jag somnade i natt. En komedi där en massa Elvis-lookalikes dör på roliga sätt. Han som spelar Elvis i filmen är rätt fin att vila ögonen på också ^^


Pearls, bows & dots


Finfin korsett som nu finns på Odium Clothing. Hade gärna köpt den, men 1.389:-??? Ujujuj :/

Code Red

Mountain Dew Code Red - With a rush of cherry flavor.
Söt och körsbärs-sliskig, just the way I like it ;D


RSS 2.0