Snart sticker jag

Ska strax åka till Saga, för imorgon bär det av till Hornbore Ting. Ska sälja lite smycken där och hjälpa Saga och Jonas med att vakta tält och liknande. Det ska bli skoj, leva som en riktig viking ;)

www.hornboreting.se

Kommer hem igen på söndag!


www.gratisbio.se

Blev nyss medlem på www.gratisbio.se. Vet flera stycken som fått presentkort från dem, så jag tänkte se hur det går. Presentkort skulle ju inte sitta helt fel liksom :)

Bli medlem ni också vettja!

Spelas just nu


Ännu mer tatuerings-snack

Min kompis Saga berättade för mig om en tysk, vid namn Kaj, som tatuerar för hand (dvs utan maskin). Tror han brukar vara på vikingamarknader och liknande. Hur som helst ska han flytta till Köpenhamn och jag är sååå sugen på att åka dit och tatuera något. Vad vet jag inte, men gärna något med fornnordisk-design, runor eller liknande. Letar just nu efter motiv/inspiration, men hittar fan inget. Aja, kanske bäst att inte veta alltför mycket just nu, lite av charmen med tatueringar är ju just att komma på vad man vill ha ^^

Här kan ni besöka Kaj's hemsida och kolla på lite av det han gjort hittills.

Sedan har en av mina idoler, Bjørn "Narrenschiff" Holter, sångare i bland annat Illnath och Philomel's Epitaph, börjat tatuera. Han har gått på Falmouth College of Arts i England innan och han är grymt duktig! Studion han håller till på ligger i/i närheten av Oslo också, så ett besök hos honom är ett måste!
Vill ju ha en half sleeve, så kommer jag på vad jag vill ha för motiv inom en snar framtid kommer jag antagligen låta honom göra den :)Bjørns galleri kan ni se här.

Tattoo your soul and rock'n'roll

Jag vill så gärna tatuera mig och det snart! Jag har äntligen kommit på vad och vart också, så just nu håller jag på att avlida eftersom jag inte vet om jag har råd :(

Först hade jag tänkt göra en i nacken...
Har länge velat ha texten "Alis Volat Propriis" (= hon flyger med egna vingar) intatuerat, men inte vetat hur. Dock hade jag en dröm för ett tag sedan då jag hade denna tatuering:

Texten i någon snirklig stil och under den en smutsig och blodig fjäder som singlar ner till marken. Kanske även några bloddroppar under den (inte någon emo-pöl :P). I gråskala med inslag av rött.

Fixade lite i PS, men eftersom jag är så kass på sådant, lyckades jag bara få fram fjädern jag vill ha. Kanske kan beskriva lite hur jag tänkt mig det iaf.


Sedan vill jag ha två stycken på fötterna. Har tänkt mig teatermasker, en för komedi och en för tragedi.

Runt den leende masken vill jag ha blommande rosor och kanske körsbär, en hästsko eller något liknande. Vill även få med Dagaz-runan i ett hörn.

Runt den gråtande masken vill jag ha vissnande rosor med stora taggar på. Kanske ett litet spindelväv, en dödskalle eller något sådant också. Hagalaz-runan vill jag även få in någonstans.

Det blir old school-stil, fast jag vill ha även dessa i gråskala med inslag av dova färger.
Har bett en kompis rita upp förslag på dessa, så jag lägger upp dem här så snart han är färdig med dem :)


Shopping!!!

Har shoppat alldeles för mycket på sistone. Fick nyligen hem ett paket från Halens och igår var jag och Maulin och shoppade lite på Cubus-rean. Måste verkligen sätta stopp för detta nu...


 
Skinnbälte från Halens.

 
Världens snyggaste bikini! Skön är den också :D Även den är köpt från Halens.

 
Klänning från Halens. Min är svart. Egentligen är den lite för vanlig och tråkig för min smak, men det kan vara skönt att ha lite basplagg i garderoben också.


Fynd från gårdagens shoppingrunda. Leggings, paraply och halsdukar från Cubus-rean. MAC-produkter köpta på Åhléns City. Halsband och örhängen köpta på Maxi Ica Stormarknad (haha).


Sminkväskans must-have

Dessa sminkprodukter skulle jag aldrig klara mig utan!1. Läppenna, Cherry, från MAC
2. DiorShow Waterproof Mascara, Black 90 (jet black), från Dior
3. Studio Fix Powder plus Foundation, NC15, från MAC
4. Studio Finish SPF 35 Concealer. NC15, från MAC
5. Wonder Blush, Cleopatra, från Make Up Store
6. Ögonskugga, Beauty Marked, från MAC
7. Wonder Nail Wide Brush, 643 Chelsea Red, från Isadora
8. Millebaci, 7, från  Nouba

Bloodstained Endurance

Bandet Trail of Tears släppte för ett tag sedan ett nytt album.
Första gången jag lyssnade igenom den tyckte jag att det var lite utav en besvikelse, men den växte enormt efter några lyssningar. Jag älskar Ronny Thorsens texter och Cathrine Paulsens röst är en utav de bästa i genren.

Riktigt jäkla bra är det!

01 - The Feverish Alliance
02 - Once Kissed by the Serpent (Twice Bitten by Truth)
03 - Bloodstained Endurance
04 - Triumphant Gleam
05 - In the Valley of Ashes
06 - A Storm at Will
07 - Take Aim. Reclaim. Prevail
08 - The Desperation Corridors
09 - Farewell to Sanity
10 - Dead End Gaze
11 - Faith Comes Knocking


Du kan lyssna på albumet här

Paket!

Idag fick jag hem mitt paket från, håll i er nu, Ellos! Billigt och bra.Ett par stövlar som påminner liiite om kängor. Gött i och med att det är dragkedja på insidan ^^Kjol som de flesta nog äger en liknande av :P...och så ett halsband. Ska dock plocka bort kedjorna som bara hänger ned på högra sidan.

Chopping Block

Chopping Block är så jävla bäst!

Chopping Block är så jävla bäst!    www.choppingblock.org

Ni hittar fler skrattsalvor på www.choppingblock.org

RSS 2.0