Rose & Co Cherry Kiss Hand Soap

 

Denna tvål doftar helt ljuvligt! Det är nästan så att man inte vill använda den ;)


Kommande filmer på bio

Bion i söndags gav mig mersmak. Man kanske borde se en film på födelsedagen istället för att dricka öl? Dessvärre har inte de filmerna jag helst vill se haft premiär ännu. Hm, något tips?


The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Threader

 


Tron: Legacy

 

 


Red Riding Hood

 

 

 

Tror dock att Red Riding Hood kommer vara riiiktigt kass, med tanke på att det är Twilight-regisören som regiserat den. Att de inte skäms! Först förstöra vampyrer och nu varulvar. Fan ta dem om de ger sig på mina zombiesar!


Sova bör man annars dör man

Jag fick nästan 2 timmars sömn i natt. Dagen har med andra ord varit förjävlig och jag är sååå trött just nu. Har nyss ätit och ska krypa ner i soffan nu. Har en känsla av att jag kommer sova på den i natt. Städning och julpyntning får med andra ord vänta tills imorgon.


Jag luktar fesk

Lax för att vara specifik. Har nyss lagat lax och pastapytt för veckans matlådor. Hade helst stannat kvar under filten i soffan, men det var ett måste.

Idag känns som en riktigt jobbig dag. Känner mig rätt förvirrad och oförstående...
Att det är måndag imorgon gör inte saken bättre heller. Ännu en sexdagarsvecka att se fram emot. Men ja, cash is king och jag jobbar ju gärna så mycket jag kan medan jag har ett jobb. Vill verkligen stanna kvar på min bana, dör nog lite om jag inte får mitt kontrakt förlängt.

Harry Potter var i alla fall riktigt bra idag, ville inte att den skulle ta slut. Den var ju inte riktigt som boken, men me likes anyway! Sagan om de tre bröderna var riktigt snyggt gjord, även om det inte riktigt kändes som "Harry Potter-stil". Juni känns dock väldigt långt bort just nu, jag vill inte vänta så länge på del 2 ju!

Utgången igår var helt klart godkänd btw. Mycket skratt och tokigheter och jag kom inte hem förän runt 5 i morse. Dock borde jag ha gått hem typ 2-3 timmar tidigare då jag ändå var halvt död mot slutet. Hamnade i min konstiga öl-koma då jag ser och hör det mesta, men inte riktigt klarar av att kommunicera med omvärlden. Blir lite som en robot :S Oh well, det är lätt att vara efterklok!

Nu ska jag kolla klart på The Big Bang Theory, sen blir det nog sängen.

Dödsrelikerna

bild067 (MMS)

Tjoho! Jag, Saga och de övriga barnen sitter redo. Time for Harry Potter! :D


Jul på Liseberg

bild044 (MMS)

Jul på Liseberg är mysigt, och kallt! Ca -8 grader är det här idag. Vi har druckit glögg, smakat på en massa gott och klappat söta renar. Blåbärsglögg och päronkonjaksmarsipan fick följa med hem.


CDON.COM


Gilla CDON.COM på Facebook och få en rabattkod värd 50:-

Jag gjorde det och tillsammans med den fraktfria veckan som de har nu blev det en billig julklapp till min ena syster ^^


Kakfrukost

bild043 (MMS)

Nyttiga jag startade fredagen med en kaka och cola. Uj uj, får hoppas att sockret kan väcka mig till liv :P


Magnus är min bästaste bästis

I heeeeela TC! Så det så ;D

Jag har slitit i köket halva kvällen. Har bakat kakor, men vet i fan om de blev bra. Är så jäkla trött så jag vet varken in eller ut. Brände min flera gånger på plåten också. Aja, tar med dem till jobbet imorgon så märker jag ju ifall de tar slut eller om jag får ta med dem hem igen :P

Ska strax sova. Borde sovit för länge sedan egentligen, så jag orkar med Liseberg imorgon, men jag fastnade framför Lyxfällan. Shit vilka megapuckon det finns denna värld!

God Ming Benjamin!

DANGER, DANGER


Jag hoppas verkligen att Facebook har fel. Jag blir fan rädd här ju :S

Good Ol' Sailor Vodka



Jag skulle in på Systemet för att köpa Country Lane när jag hittade denna skönhet. Behöver jag berätta att även den hamnade i varukorgen? ;)
Den var dyr, så bäst att den smakar bra också. Ujuj vad full jag ska bli på lördag, haha.
Killen i kassan var förresten hur snygg som helst. Man kanske skulle bli alkis så man får se lite mer utav honom?

I am the architect of lies


Åh, denna vill jag ha! Dock håller jag fast vid det jag skrev igår, det får räcka med shopping för ett tag nu, men efter Jul, då kanske ^^

Nedräkningen kan börja

Idag är det en månad kvar till Julafton och på söndag är det Första Advent.
Jisses vad fort tiden går :)


Confessions of a Shopaholic


Saga beställde lite grejer i söndags och då kunde jag bara inte låta bli att klicka hem dessa saker. Det har varit lite väl mycket shopping på sistone, men nu får det vara bra. Inga mer leopardkläder i alla fall, satan vad mycket sånt det blivit på sistone!

Imorgon kommer lönen in på kontot och jag får typ dubbelt så mycket som jag brukar få. Sweet! Dock kommer en stor peng gå till julklappar. Ska nog shoppa dem nästa helg :)

Aaah! Zombies!!

 

(Det verkar som att denna film kommer släppas i Sverige under namnet Wasting Away.)


So now you speak to me in perfect silence

Helt plötsligt har alla skaffat sig flick-/pojkvänner och vet ni vad, jag har ett meddelande till er: Dra åt pipsvängen!



Skullcandy

 

Jag funderar lite på att köpa såna där "hamburgerbröd" till hörlurar. Vanliga in-ear är så obekväma och går sönder alldeles för fort. Såg att Karin hade stora och det såg inte ett dugg fult ut (som jag tyckte förr). Dessutom finns det ju en hel del snygga modeller just nu :)

 

Så vad tror ni? Bra eller anus?


Den 18:e december

Då blir jag hela 25 år gammal! Läskigt värre, men det ska ändå firas. Tårta och kakor med systrarna blir det antagligen på dagen och jag funderar på att kanske gå ut och ta en öl på kvällen. Ni som vill med på antingen fika eller öl (eller bådeoch) kan ju höra av sig till mig, så jag vet :) Presenter är inte nödvändiga, vill bara ha sällskap!

Det jobbiga är att det är övertid den dagen, men jag hoppas att jag slipper undan. Liksom, när man lyckats pricka in sin 25årsdag på en lördag så kan de ju fan inte tvinga en att jobba?!


Expectations vs. Reality


Burlesque



Ali (Christina Aguilera) is a small-town girl with a big voice who escapes hardship and an uncertain future to follow her dreams to LA. After stumbling upon The Burlesque Lounge, a majestic but ailing theater that is home to an inspired musical revue, Ali lands a job as a cocktail waitress from Tess (Cher), the club’s proprietor and headliner. Burlesque’s outrageous costumes and bold choreography enrapture the young ingenue, who vows to perform there one day.

Soon enough, Ali builds a friendship with a featured dancer (Julianne Hough), finds an enemy in a troubled, jealous performer (Kristen Bell), and garners the affection of Jack (Cam Gigandet), a bartender and fellow musician. With the help of a sharp-witted stage manager (Stanley Tucci) and gender-bending host (Alan Cumming), Ali makes her way from the bar to the stage. Her spectacular voice restores The Burlesque Lounge to its former glory, though not before a charismatic entrepreneur (Eric Dane) arrives with an enticing proposal.

 

Denna film kan bli intressant, dock finns det en stor risk för att den är helt värdelös, men det återstår ju att se. Right? ;)

 

 



En tidig julklapp

 

Fick jag idag utav Saga. Tackar och bockar (eller niger?) ^^


A darker shade of black

Sexdagarsveckor tar verkligen kål på en! Hade filmkväll med Saga igår. Vi åt tacos och tittade på Harry Potter och sen somnade jag som en stock efter tio. Sov däremot inget bra och Bellan tog upp halva sängen. Jäkla hund! Tur att hon är världens sötaste :)

Den har dagen har spenderats i en massa affärer och i soffan. Var med och kollade på saker på Plantagen, Blomsterlandet, Biltema och några affärer i otäcka Angered. Nästa helg ska det inhandlas grejer för att arrangera adventsljusstakar. En svart och silver i vardagsrummet och en röd och vit till köket är det tänkt.

Nästa helg händer det en massa skojsigt och det är antagligen det som kommer få mig att orka med ännu en arbetsvecka. Här är lite smakprov på vad jag har att se fram emot. Det kommer bli en fullspäckad helg! :D



Snön ligger vit på taken

bild039 (MMS)

Endast Malin är vaken? Vad härligt det är att vakna vid 2-3 och inte kunna somna om! Jäkla tur att man ska jobba idag också då! Urk, helt vitt och fint är det ute iaf och det är knappast varje dag man kan kolla på tv och äta frukost innan jobbet.


Mercenary - Public Failure Number One


Bakom Magin

 

Bakom kulisserna på Harry Potter och Dödsrelikerna ikväll klockan 20.00 på Kanal 5.

Det får man inte missa! ^^


Bazinga

Den här dagen känns så jäkla bra! Jag har fått gratis choklad, presentcheckar (värde 200:-), pengarna tillbaka för julbordet med jobbet (340:-, Volvo betalar), erbjudanden om hångel, ligg och sovsällskap, samt blivit överröst med komplimanger. Även om dagen kändes oändlig så har den ta mig tusan varit helt underbar! :D

Nu är jag kanske tjatig, men jag kunde nog inte ha fått bättre arbetskamrater! Jag skrattar mig genom dagarna och hur trött eller ledsen jag än är går jag runt där med ett leende på läpparna. Den 27:e kommer bli awsome!!!

Lindt ♥

bild036 (MMS)

Kolla in vad jag nyss fick i brevlådan då, GRATIS! Nom nom nom! Tack Lindt :D


Assisted suicide


Chocolate chip cookies




Chocolate chip cookies

Ingredienser

3 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 st ägg
4,5 dl farinsocker
0,75 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
200 g mjukt smör
6,5 dl havregryn
0,5 dl mjölk
300g mörk choklad, grovt hackad


Tillagning


Dessa kakor är väldigt stora i förhållande till vanliga kakor. Receptet kommer ursprungligen från Amerika.

1. Sätt ugnen på 200°. Blanda mjöl, bikarbonat och salt.
2. Vispa äggen lätt. Blanda därefter i farinsocker, strösocker och vaniljsocker. Vispa med elvisp. Rör ner smör.
3. Häll i havregryn och rör om ordentligt. Tillsätt mjölblandningen och eventuellt mjölk om degen verkar torr. Arbeta ihop degen.
4. Blanda ner den grovt hackade chokladen.
5. Klicka ut kakor av degen med hjälp av 2 skedar på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen 12-15 min. Låt svalna på plåten.





Jag ska baka tre omgångar kakor efter löning. Ska göra en enligt receptet, en med Smarties och en med Center. Tror det kommer bli supersmaskigt ^^

The only sin is to die without having truly lived



Jag har syndat! Det var dock värt det och jag lovade ju mig själv att boka tatueringstid ifall att jag fick förlängt kontrakt på jobbet. Kände dock att jag vill spara lite pengar innan jag gör det, så köpte lite saker jag behövde istället. Hade en massa rabatter, så kalaset blev inte särskilt dyrt heller :)

Btw, leopardkappan var värd varenda krona! Den är supersnygg och den sitter helt perfekt på ♥

Allt förutom en god morgon

Senad är sjuk idag, så jag var tungen att gå upp vid 4 och ta bussen. Urk! Skulle blogga igår, men så dog datorn. Tänkte låta den ladda lite, men medan den gjorde det så däckade jag i soffan, haha. Aja, ikväll så, då måste jag greja lite :)


Gomorron, gomorron, gomorron


A light in the dark

Söndag igen och ännu en arbetsvecka stundar, en lång sådan också, hela sex dagar. Därför måste jag påminna mig själv om roliga saker jag har att se fram emot :)

- Besök på Jul på Liseberg
- Harry Potter på bio
- Julpyssel med Saga
- Utgång med jobbet
- Julklappsshopping
- Julklappsinslagning
- Pierca mig ;)
- Julbak
- Fylla 25

Säkert lite andra grejer också, men mer kommer jag inte på för tillfället!

Walk in closet

 

Detta vore ju drömmen, men man kan ju inte få allt här i världen! Bättre att börja med lite och sedan jobba sig upp :)

 

Jag var ju som sagt på Ikea med Karin igår och jag fick allt lite idéer. Har en klädkammare och en inbyggd garderob i min lägenhet där jag kan "förvara saker", that's it! Klädkammaren är dessutom fylld med bråte, så mycket plats för mina kläder har jag inte. Har dock kommit på att det är dags att rensa upp i klädkammaren, slänga upp grejerna på vinden istället och göra om det till en mini-walk in closet.

 

Har en bokhylla i vardagsrummet som jag ska ställa in där och som jag kan ha mina skor i + några lådor där jag kan förvara smågrejer. Vore så nice att ha mina skor fint uppställda där mina katter inte kommer åt dem. Vågar inte ens räkna hur många par Fenriz har bitit sönder :(

 

Känner mig riktigt peppad att fixa detta, men det är ju så tråkigt att greja ensam och nu är helgen slut också. Brukar vara mer död än levande på vardagskvällarna, men nästa helg kanske jag kan börja greja lite med det.


Hemligt uppdrag, dojdoj och sötsaker

Imorse åkte jag iväg på ett hemligt uppdrag för min systers räkning. Allt gick prima och efteråt beökte jag Petra en sväng. Länge sedan sist, så satt där och var allmänt mongo. Hämtade sedan paket på posten och gick hem och smaskade på godsakerna som min syster skickat med - chocolate chip cookies ^^ De var supergoda! Stora och lite sega, som engelska kakor. Mumma! Ska få receptet i veckan så sen ska det bli baka av :D



Black, leo or casual zombie?

Ska ju ut med jobbet den 27:e och eftersom mitt liv är så jäkla tråkigt är det det enda jag har att se fram emot på ett tag. Funderar därför redan nu på vad jag ska ha på mig och just nu har jag tre förslag. Vilket tror ni blir bäst? Jag tror jag lutar mest mot det svarta.


 

 


Laughing I dream this nightmare eternal

Har varit iväg en sväng på Ikea med världens bästa Karin. Det var skoj att bara gå runt och få lite inspiration och sällskap. Ska bli nice sen när Karin och jag blir grannar på riktigt :)

Livet är som vanligt, så kvällen blir lugn, riktigt lugn. Cola, glass och film. Tjockis like!
Vet dock inte vilken film jag ska välja. Sex & the City, Draktränaren eller Underbar och älskad av alla. Hm, får se vad det blir. Kanske slår på stort och ser hela två stycken ^^



I'm sleeping my day away



MYS, MYS, MYS!!! Up yours jäkla väckarklocka, idag är det lördag :D


Priceless


Mad Sin - Am I Human?


Vitlöksmarinerad katt med stekt ris

Nästan varje dag när jag kommer hem från jobbet så hittar jag toalettpapper i hela lägenheten. Valkyria har nämligen detta som favorithobby och eftersom jag är så trött på morgnarna glömmer jag alltid att lägga undan rullen.
Jag håller fan i mig på att bli tokig på henne, hur tusan ska jag få henne att sluta? Jag ger snart bort henne till kinarestaurangen :P



Död, dödare, dödast



Detta summerar dagen rätt bra! Lik, zombiesar och pojkar från mitt förflutna har trängts i mina tankar idag. Med andra ord - väldigt mycket död. Har känt mig som en zombie hela dagen och efter lunch gick jag till och med och ropade efter "Breaaaaak" ;)

Sitter just nu och knarkar glass i hopp om att hålla mig vaken så att jag kan kolla på Family Guy vid åtta :)


Sucker Punch


"A young girl is institutionalized by her wicked stepfather. Retreating to an alternative reality as a coping strategy, she envisions a plan which will help her escape from the facility."


Det ska bli spännande att se om denna film är något att ha. Den verkar ju lite frän, men det är Zack Snyder som regiserat den och mja, han känns så ojämn. Jag gillade (tro det eller ej) remaken på Dawn of the Dead, 300 var fruktansvärt dålig och Watchmen började riktigt bra (var dock skittrött när jag såg den så vet inte om slutet är dåligt eller om det bara var jag som var trött).
Hon som spelar Baby Doll är dock jäkligt snygg och det är massor med brudar med, så många killar kommer nog gilla Sucker Punch i alla fall ;)



These Boots are Made for Walking



Åhå, jag saknar ord! Wantsie, wantsie, wantsie!!!


The Creepshow - Zombies Ate Her Brain


Times without changes

Tycker allt att det är dags för lite ändring här hemma nu! Har en hel del funderingar och planer på gång. Vissa små, andra betydligt större. Att jag får jobba kvar ett bra tag till är dock en förutsättning för de större sakerna.




Till vardagsrummet vill jag köpa tavlor/posters. Hade tänkt mig inramade skräckfilmsposters, men kan inte riktigt bestämma mig för om temat ska vara zombie eller äldre filmer (Frankenstein, Dracula, The Mummy osv). Något annat på väggarna vill jag också ha, typ en "reklamspegel" eller plåtskylt med något snyggt på.
Svarta Billy-bokhyllor är ett måste, tre stycken, och de ska fyllas med DVD-filmer och CD-skivor. En större blomma vore nice att slänga in i ett hörn också (om katterna kan hålla sig borta från den).
Om jag har råd i framtiden så vill jag även byta ut mitt golv. Hatar hur det ser ut nu och det påminner mig bara om saker jag helst utav allt vill glömma.

Med andra ord kommer mitt vardagsrum bli väldigt maskulint, but me like ;)




Köket däremot kommer bli heeelt tvärtom - tjejigare än tjejigast! Funderar starkt på att måla väggarna i en ljust turkos färg. Har just nu beiga tapeter och även om de funkar så är de inte riktigt min stil. Att måla om är dock en rätt stor grej för mig, så det är inget jag kommer göra i första taget. Söta burkar och annat småkraffs vill jag dock ha i mängder och en fin körsbärstavla skulle sitta som handen i handsken :D


Världens bästa huvudkudde

bild038 (MMS)

Jag är så jäkla seg idag. Ska slöa lite till, sen måste jag ta mig tusan STÄDA!


Carved in stone and mixed with blood



Ett litet smakprov på vad som komma skall. Många timmar och många pengar kommer det ta, men det kommer det vara värt i slutändan :)


Dress up



Yes please (A)


Lördagsgodis



Pepparkakor + ädelost = smaskigt värre.
Man skulle ha haft lite glögg till så hade det blivit ännu bättre, men jag får nöja mig med te.


Requiem Aeternam




Har tänt ljus i hela lägenheten nu. Har tänkt en hel del på nära och kära som har lämnat oss och jag hoppas nu att de funnit ro (fast jag tror på reinkarnation, så egentligen hoppas jag väl att de har det bra i sina nya liv).



Coney Island



Coney Island
 är en halvö i södra Brooklyn i New York, USA.

Coney Island är mest känt för sitt nöjesfält som har öppet från ungefär april till september, något beroende på väder och vind. Mest känd av de 35 åkattraktionerna är The Cyclone som byggdes redan 1927. Den har på grund av sin framgång sedan dess blivit en av de mest kopierade nöjesfältsattraktionerna i världen.


Dock har ön mer att erbjuda än bara ett nöjesfält; akvarium, go-kartbana och det jag mest utav allt vill dit för - en Freakshow!



Warm Bodies



"Instead of guts and violence, Warm Bodies emphasizes raw emotion and hope.  As an alternative of watching a downward spiral into zombie-ism, Marion focuses on an ascending battle to regain a previous existence.  The hero of Warm Bodies, R, is a zombie in the lesser stages of decay, who still has the stirrings of feelings, memories, and life buried in him somewhere just beyond his grasp.  It is by getting to know R that the novel begins.


R is R because his name has been lost… somewhere between death and undeath, most facts like names have simply slipped away.  Memories, feelings, and vocabulary are also among the casualties.  They appear in tiny, fleeting glimpses from time to time, serving as reminders of life before death that leave R feeling frustrated.  R is rather verbose for his species, and when speaking can muster a several-word sentence in addition to his grunts and groans the rest of his peers are able to manage.  However, the reader is given access to R’s mind, where he is much more eloquent and his ideas don’t have to be vocalized.             


After explaining day-to-day activities, for they can hardly be called “life” if you are undead, R provides his version of some concepts that provide structure in zombie society.  Marriage, school, church, and home still exist in their culture, but have mutated, mirroring the transformation of the zombies themselves.  Families and relationships in R’s world have taken on different forms, but serve to create an illusion of structure and routine with which to pass the time."

Familjen Robinson



Denna supersöta film visas just nu på Kanal 5.
Har ni inget bättre för er så tycker jag allt att ni ska titta på den ^^


Last night

Hade riktigt skoj igår faktiskt! Det var ju ett tag sedan sist jag träffade Gustav och så var några andra jag inte sett på länge på Rockbaren igår, så det blev mycket kramar och skratt. Såg även en skitrolig sak, men skriver inte vad här, så elak är jag inte. Dock gjorde det min kväll lite *flinar ondskefullt* haha ;)

Det blev tidig hemgång, både jag och Gus börjar ju bli gamla, men det var bra så. Fick komma ut lite, dricka billig öl och ändå komma i säng någorlunda så man inte sov bort hela lördagen :)

Premiär för en ny kategori blir det idag också, så håll utkik! ^^

WINTER



"Winter! The hatred rises in the cold.
The way it sharpens all my senses
Will enable me to fill the void."



Ja, alltså, jag har köpt en ny vinterjacka ifall ni inte förstod det ;) Skulle ha köpt fula braattha-skor också, men de var slut. De finns på ett annat ställe också, men köper jag dem där finns det risk för att andra saker slinker ner också o.O


Cider & öl

Sitter hemma och myser med lite cider. Ska möta upp Gustav senare och öla lite. Vi ska antagligen en sväng till Rockbaren. Gillar inte stället längre, men det är ok musik, någorlunda billig öl och ikväll jobbar min jobbarkompis Morri där som vakt, så det blir nog helt ok :)



Arch Enemy & Mikkel Sandager - Burning Angel

Ah, fy fan vad bra! Mikkel FTW!



Mikkel Sandager ♥



Min blivande man. Dock vet han inte om detta ännu och han har flickvän och barn, men för att citera Älän: "Jag är inte svartsjuk!" ;D

Han är inte den snyggaste hästen i stallet, men han sjunger som en GUD! ♥


Bittersweet

Fick förlängt kontrakt idag. Två veckor. Fan vad dåligt!
Missförstå mig rätt nu. Jag är superglad över att jag får vara kvar ett tag till, men två veckor? Alla andra på jobbet fick en månad, så fan vad surt det känns. Antagligen fick jag kortare för att jag kom dit sist, men ändå.
Dessutom snackas det om att Volvo ska ta in fler visstidsanställda utifrån. Hur puckad får man bli? De har bemanning på banorna som kan jobbet och så ska de ta in nya som de måste lära upp från noll? Anställ oss FFS!!!

När Knäckehäxan handlar

Blir resultatet så här:




*skäms*


Pimp my kitchen



Åååh, dessa grejer vill jag ha. Nu på en gång! :D

I nuläget har jag en massa rött och prickigt i mitt kök. Superfint, men jag skulle nog vilja ha in lite mer färg. Funderar därför på att införskaffa några saker i turkost/mintgrönt. T.ex. kakeldekor, burkar etc. Kan inte det bli fint? :)


Stronghold

En ny zombiefilm är på gång och den är lite annorlunda. "Stronghold" är baserad på en bok utav Paul Finch och utspelar sig under Medeltiden. En riktigt frän idé och det ska bli spännande att se resultatet :)



Leopard




H&M har fått in en massa leopardkläder. Billiga är de också!
Så passa på att hamstra nu medan det är poppis :P


Jul hos H&M



Fina julgrejer finns nu på H&M Home. Jag vill verkligen ha löparen och förklädet ^^


Min nya favoritchoklad



Marabou Sensation Cookies & Cream - Oj oj oj vad god den är!

Ska nog belöna mig med en sådan i helgen :)


W.A.S.P. - Take Me Up


Just det

Mitt Internet fungerar äntligen! :D
Saga fixade det åt mig idag. Heeelt underbart! Tack, tack, tack!

Jul-längtan



Jag vet att jag är tidigt ute, men jag har sådan jäkla lust att julpynta en massa i år. Har kollat in söta prydnader som jag vill ha, men måste påminna mig själv om att inte spendera för mycket pengar :P
Julstjärnor ska i alla fall införskaffas och adventsljusstaken ska "monteras ihop" i år.

Köpte stearingljus som doftar pepparkaka på IKEA förra veckan btw, de är helt underbara och risken finns att jag använder upp alla långt innan Jul.



RSS 2.0