Filmfynd

Andras olycka kan bli ens egen lycka? Ja, billiga filmer i alla fall ;)Metalocalypse

Jag brukar kolla på ett avsnitt eller två (eller tre) utav en serie när jag kommer hem från jobbet på nätterna. Förra veckan kollade jag på säsong 22 utav The Simpsons och den här veckan ska jag börja på första säsongen utav Metalocalypse. Har bara sett några avsnitt från just säsong 1 innan, men det var så länge sedan så jag tar det helt från början.
Underhållande och avsnitten är lagom långa (11-12 min).
Leaves' Eyes - Étaín

Leaves' Eyes nya album är faktiskt helt ok. Jag är fortfarande inget fan utav varken dem eller Liv Kristine, men tack vare andra sångerskor och fina melodier är "Meredead" tusen gånger bättre än deras alum "Njord".Zombieland (2009)

Filmen fokuserar på två män som funnit en väg att överleva i en värld övertagen av zombies.
Columbus är en riktig fegis – men om du är rädd att bli uppäten av zombies så kan rädslan hålla dig vid liv. Tallahassee är en automatvapenviftande, zombiedräpande hårding vars enda mål är att få tag i Jordens sista Twinkie.
När de sluter sig samman med Wichita och Little Rock, som också funnit sina unika sätt att överleva zombievansinnet, måste de bestämma sig för vad som är värst - att lita på varandra eller att bli offer för zombies. 

En komedi med en massa blod och zombies. Mer orkar jag inte skriva och behöver jag ens det? Nej, få vettiga människor har väl missat denna filmen och det är utav en anledning.

 

Betyg: 9/10


Happy Zmombies Day


Schnyggve

img_1098 (MMS)

Bara så ni vet: Fan vad snygg jag var igår! ;)


Och Malin hon är tlött

img_9838 (MMS)

Gah, jag är helt slut. Maulin blev askalas så fick åka hem med henne redan efter 23. Kom hem till henne för ca en timme sedan och nu sover hon äntligen. Ska kolla på South Park och käka lite nu jag.


Step 1

 

Så här ser min arm ut för tillfället.

Det är ca. 1 timmes jobb kvar och sedan (typ i höst) blir det att göra insidan utav armen och bygga ihop ^^


Ultimate Dog Tease

Hihihi ^^Waiting

img_0334 (MMS)

Jag väntar och väntar. Ska bli spännande att se vad han har ritat upp ^^


Om några timmar...

Är det min tur att sitta i stolen och njuta/plågas! :DCthulhu Theme Song

Fan, sedan jag såg Cuthulu-avsnitten med South Park så har jag sjungit på den här låten! Fast lite söt är den ju ändå ;)

Sen efter ett tag börjar jag sjunga på denna, jag som inte ens gillar den filmen :PYou can be a winner too

Tänkte bara berätta att jag inom kort kommer lägga upp två tävlingar här på bloggen. Jag ska inte avslöja exakt vad det är, men filmälskare bör hålla utkik ;)Amon Amarth - Slaves of Fear

Jag vet, Amon Amarth - Igen! Den här låten och framförallt texten måste dock höras.


They speak of love and tolerance
They thrive on people's ignorance
To make you all Slaves of fear

They feed on your anxiety

To build their dead society
They've kept you down for a thousand years

They nurture prejudice and hate

Condemn the wars that they create
In the name of whatever god

They gladly sacrifice your lives

Increasing power is their prize
Without regrets they'll spill your blood

They're feeding you lies

With calculating smiles
Enslavement of the human mind
As long as you kneel to their authority
Religion is what makes you blind

They're treating you as mindless fools

And use you as obedient tools
It's time to set your spirit free

This world we cannot tolerate

It's time to seal all preachers' fate
And let them swing from Oden's tree

They're feeding you lies

With calculating smiles
Enslavement of the human mind
As long as you kneel to their authority
Religion is what makes you blind

Your minds are restrained

Obedience is the chain
They've locked you up and thrown away the key
Your souls are for sale,
And you're the ones who pay
But still, you'll never be set freeBlack and kind of blue

Ännu fler resväskeförslag. Nitbältet är jag dock lite tveksam till...Amon Amarth - War of the Gods

Amon Amarths nya album Surtur Rising är bra skit!

"Odin tog huvudet och smorde det med örter som hindrar det från att ruttna.
Han kvad sedan trollsånger över det så att Mimer åter kunde tala till honom"
Up (2010)

Carl Fredricksen är en 78-årig, pensionerad ballongförsäljare som bestämmer sig för att äntligen uppfylla sin dröm om ett storslaget äventyr. Med hjälp av tusentals ballonger fastbundna på sitt hus flyger han iväg på sitt livs resa till Sydamerika. För sent upptäcker Carl att hans värsta mardröm, Russell - en överenergisk 8-årig scout, befinner sig på fel plats vid fel tillfälle - nämligen Carls veranda!


Världens mest osannolika par hamnar mitt i ett spännande äventyr i Sydamerika och möter nya vänner; Dug, en talande hund, och Kevin, den sällsynta fågeln som inte kan flyga. Fångad tillsammans med Russell i djungeln, upptäcker Carl att de största äventyren i livet inte alltid är de som du har förväntat dig.


 

 

En helt underbar film! Jag grät och skrattade under nästan hela filmen och den är bara så fin och söt. En jättefin berättelse om äventyr och livet för ALLA åldrar.

Har ni missat denna (vilket jag inte tror någon har gjort) så se den och har ni redan sett den - se om den! ;)

Betyg: 9/10

...och folk tycker att jag är enkelspårig?

Jag håller faktiskt inte med, inte det minsta!What have you done?!


Gutterballs (2008)

Filmen utspelas på en bowlinghall. Där möts två rivaliserande ungdomsgäng och det blir bråk om en utav flickorna. Bråket urartar totalt och det hela slutar med att ledaren för det ena gänget förnedras utav en av tjejerna. Senare på kvällen ger de igen genom att utsätta henne för en extremt brutal våldtäkt.
Dagen efter är det dags för bowlingturnering där de båda gängen skall göra upp om titeln. Då de inte är välkomna under normal öppettid får de komma efter stängning och är, bortsett från vaktmästaren, helt ensamma i bowlinghallen.

Spelet börjar och till att börja med verkar allt frid och fröjd. Men så dyker det upp ett nytt namn på poängtavlorna. Någon vid namn "BBK" slår strike efter strike. Märkligt nog är det ingen som vet vem denne "BBK" är. Dessutom försvinner deltagarna i de båda lagen på ett märkligt sätt, en efter en...
När de kvarvarande deltagarna börjar upptäcka att något är fel är det redan för sent. Dörrarna är låsta och någon där inne tar verkligen spelet på blodigt allvar. 

Jag hade riktigt låga förväntningar innan jag såg denna, mest pga att jag inte alls gillade Live Feed, regissören Ryan Nicholsons tidigare film.

Jag måste dock erkänna att jag blev positivt överraskad. Det snålades knappast med blodet och det fanns en hel del schyssta och roliga repliker. Vissa mord var dessutom riktigt underhållande och kreativa, och musiken och ljudet var ett stort plus.

 

Men (ja, det finns ett men), jag har riktigt svårt för gaphalsar. Jag tror nog inte att det fanns en enda scen där de pratade i normal samtalston och nästan vartannat ord var svordomar. Det tycker jag personligen blir rätt jobbigt i längden.

Sen tycker jag nog även att våldtäktsscenen i början är liiite väl lång. Att just sådana scener tillhör en utav de få saker som kan göra mig obehaglig till mods måste väl dock nämnas.

 

Hur som helst, Gutterballs är enormt mycket bättre än Live Feed och den är helt klart sevärd. Den hade kunnat få högre betyg om jag sluppit irritera mig på vissa skådespelare och dialoger.

Väger lite mellan en 6:a och en 7:a... Vägrar nämligen att börja med ,5 ;)

Nej, den lilla twisten i slutet, musiken, roliga mord och repliken "Where the fuck is your head?" får helt enkelt avgöra! En svag 7:a blir det.

 

Betyg: 7/10Sunday, bloody sunday

Söndag betyder matlagning, städning och F I L M ! :D

Detta är vad jag har tänkt se under kvällen:Angående film...

Ni kanske har märkt att jag har börjat skriva små recensioner om filmerna jag har sett det senaste? Innan har jag ju mest lagt upp en bild och skrivit: "nu ska jag se denna". Tänkte att det kanske vore roligare att läsa om den efter att jag har sett den och kan berätta vad jag tyckte istället. Eller är det bara jag som inbillar mig att det är mer intressant? ;)

Har dessutom börjat betygsätta dem, något jag tycker är extremt svårt. Dock kommer jag ändra skalan från 1-5 till 1-10 istället, då jag känner att endast fem betyg inte räcker till.
Jag kommer ändra skala och betyg på de filmer jag redan skrivit om strax. Just so you know! Lika bra att fixa det innan det blir alltför många att ändra tänkte jag :)

Tangled (2010)

Disneys saga börjar med att Rapunsel ska födas, något som för modern (drottningen) nära döden. En förtrollad växt räddar henne och dess kraft överförs till den lilla prinsessan som får magiskt hår.


Ondskan består av en gammal kvinna som upptäckt att växten håller henne ung. Nu finns det ingen annan lösning för henne än att kidnappa den nyfödda för att ha ständig tillgång till detta mirakelmedel. I ett högt torn dolt bland grönskan hålls Rapunsel gömd från omvärlden i tron att kvinnan är hennes mamma.


När hennes 18-årsdag närmar sig har Rapunsel fortfarande aldrig satt sin fot i världen utanför, men allt ändras när tjuven Flynn Ryder jagas efter en stöld och tar sin tillflykt till tornet. Rapunsel ser sin chans att ta sig ut med hjälp av honom som guide och de två ger sig ut på äventyr.


Den elaka kvinnan försöker förstås stoppa dem - och andra hinder de stöter på på vägen är den tjuriga vakthästen Maximus, ett gäng skitiga män med diverse drömmar och så Flynns egna kumpaner som han lurat på senaste stöldgodset.

 

 

 

Det märks att det är Disney som ligger bakom denna och det är en riktig söt och pluttenuttig prinsessefilm.

 

Nu är jag ju inte den som uppskattar romantiska och pluttenuttiga filmer särskilt mycket, men är det animerat, då är det en helt annan femma!

Magi, humor, söta och knasiga djur, romantik och äventyr - allt man kräver av en Disneyfilm, right? Då blir man inte besiken när man ser denna, för den innehåller allt det och lite till.

 

En film för hela familjen, för den ensamma crazy cat ladyn eller som bakisfilm. Ni avgör själva! ;)

 

Betyg: 8/10


Snabbt, stabilt och jätte jättebra

Nu har jag fått hem mitt modem, så i natt blir det invigning! Hoppas verkligen att det är snabbt och stabilt nu bara, men sämre än Tele2s (Fele2) mobila bredband kan det i alla fall inte bli. Tvi vale säger jag bara!Gnomeo & Juliet (2011)

I två olika trädgårdar bor det trädgårdstomtar. De röda och de blåa har alltid varit fiender, men hur ska det gå när två rivaler plötsligt blir kära i varandra?

Den animerade filmen Gnomeo & Juliet är - som ni kanske kan lista ut - en lite annorlunda tappning av William Shakespeares Romeo and Juliet.En fin och söt film att börja dagen med. Lite skoj att Ozzy Osbourne gör rösten åt keramikrådjuret dessutom!
Tråkigt nog slutade filmen inte som jag hade förväntat mig. Det var väldigt synd, för det hade gett den mer djup, eller vad man ska säga. Men ändå, en bra och helt klart sevärd film!

Betyg: 8/10

I can't wait

Vid den här tiden nästa vecka sitter jag på Reb Ta2 och väntar på bläck! Börjar bli lite nervös faktiskt, men det går la över.
Äntligen dags att göra lite större saker nu! En half sleev ska det bli.

Grundbilden är denna, men den ska modiferas en hel del, särskilt mitten.Glasch

img_9720 (MMS)

Hemsk dag att vara tillbaka på jobbet, men Nettan är snäll och bjuder på mjukglass :)


A touch of Yellow

Ännu en rese-outfit. Ballerinaskor is the shit (lätta och bekväma), så det kommer vara sådana som jag tar med mig.Doomsday (2008)

April 2008 är ingen bra månad för Storbritannien. Det dödliga viruset “The Reaper” skördar hundratusentals liv. En mur byggs kring Skottland för att spärra in de smittade, men 25 år senare påträffas viruset i London. Myndigheterna sätter sitt hopp till en liten elittrupp vars uppgift är att ta sig in i Skottland och hitta ett botemedel. Via satellit har man nämligen sett bilder av överlevande i Glasgow. I täten för räddningsgruppen står den enögde major Eden Sinclair (Rhona Mitra), en av de få som lyckades klara sig levande ur det virushärjade Skottland som liten flicka.

Men det som väntar innanför muren är värre än någon kunnat föreställa sig. Människorna i Glasgow är nämligen inga trevliga typer. Major Sinclair och hennes tappra män befinner sig plötsligt i korselden av ett krig mellan kannibalistiska punkare och medeltida riddare.
Denna film har fått en hel del kritik (i alla fall i de flesta recensionerna jag har läst), men oj vad fel de har, för jag älskar den!
Ibörjan kan man  tro att det är en zombiefilm, pga viruset och det, men det är det inte. Då kan man ju tänka sig att jag skulle vara besviken, men nej, faktiskt inte. Istället för att stöta på köttätande zombiesar får de slåss mot kannibalistiska punkare och riddare.
Det är oftast här som recensenterna tycker att filmen förstörs och spårar ur totalt. Jag tycker snarare tvärtom - att det är då det bästa tar vid! Men kanske är det också så, att de tror det bästa om människor och tycker att detta är helt orealistiskt? Jag däremot kan tänka mig att det faktiskt skulle kunna bli så, för människor är ta mig tusan onda och rubbade.

Neil Marshall är en grym regissör och jag anser att han har lyckats även med denna film!
Tortyr, blod, lemlästning, spänning, action, biljakter, kannibalism, våld och en stor nypa humor. Can't go wrong there! ;)

Betyg: 9/10

SKITARG - Jag bryter nacken av din häst

Kan inte sluta sjunga på den här, den har kidnappat min hjärna! xDNeverwas (2005)

Aaron Eckhart spelar psykiatern Zach Riley som återvänder till sin barndomsby för att ta anställning på ett mentalsjukhus i bygden. Hans far T.L. Pierson (Nick Nolte) har en gång i tiden varit patient där och Zach vill förstå varför denne begått självmord när han var barn. Genom sin anställning får han tillgång till arkiverade dokument om sin fars vistelse där. Samtidigt möter Zach den intagne Gabriel Finch (Ian McKellen) som tror sig vara en person från sagoboken om Zachary Small och riket Neverwas, som Zachs far har skrivit.

Zach blir mer och mer påverkad av sitt förflutna när han åter möter sin mor (Jessica Lange) och sin barndomsvän Ally (Brittany Murphy). Sömnlösa nätter plågar honom, precis som de gjorde hans far, och mörkret kryper in över honom när han fördjupar sig i sin fars journal. Zachs intresse av sitt förflutna och Neverwas börjar ta över hans liv. Ju mer han gräver i det desto mer verkar Gabriels kommentarer vara sanna. Finns kanske Neverwas på riktigt?


 

 

Först och främst måste jag bara säga att omslaget till den här filmen är otroligt missledande. Det ger sken av att detta är en fantasy-film och även om det har lite fantasyinslag så är det inte fallet. Det är snarare ett ganska normalt drama och förväntar man sig ett fantasiland blir man besviken.

Jag hade nog tänkt mig att det skulle vara lite mer fantasy över det hela, men det är ändå en bra film som tar upp viktiga ämnen såsom sinnessjukdomar och självmord.

Rollbesättningen är imponerande in i minsta detalj - Ian McKellen gör ett strålande jobb och både Aaron Eckhart, Nick Nolte och Brittany Murphy spelar starkt och trovärdigt.
Ändå saknar den det där som gör en film speciell och det är tveksamt om jag ens minns denna om några år. Den är lite för långdragen och den känns längre än vad den egentligen är (och det är knappast något gott tecken).

Nu känns det som att jag totalsågar den, men så är inte fallet. Det är en bra och helt klart sevärd film, men jag var inte helt inställd på att se ett drama och mina förväntningar var aningen för stora.

Betyg: 6/10

Dead Silence (2007)

Det unga paret Lisa och Jamie Ashen tar emot ett mystiskt paket som innehåller en obehaglig buktalardocka. Kort därefter blir Lisa brutalt mördad och Jamie är huvudmisstänkt i utredningen. I ett försök att bevisa sin oskuld reser Jamie till sin hemstad där han undersöker en gammal spökhistoria. Enligt legenden hemsöker Mary Shaw staden och dess invånare med hjälp av sina buktalardockor, som hämnd för vad som hände henne för många år sedan. 

Såg denna mitt på ljusa dagen och jag blev ändå rädd! Dock var ju det hela dockornas fel. Dockor och clowner är riiiktigt obehagliga och här lyckas de få med båda de sakerna *ryser*

Storyn är bra, sminket och dockorna är skickligt gjorda och man blir sååå tacksam över att de dödar den fula och jobbiga bruden där i början, haha ;) Den saknar dock det där lilla extra, den som gör en film till en fullpoängare.

Har ni inte sett denna så rekommenderar jag er att göra det. Jag tror däremot inte att de som inte skräms utav dockor finner denna särskilt otäck.

 

Märkte inte förän nyss att det är James Wan (Saw, Insidious) som regiserat denna. Funderar på att kolla upp hans resterande filmer.

 

Betyg: 8/10


Da drüben

img_4511 (MMS)

Valkyria är mitt filmsällskap idag. Värsta mystjejen! :D Vi ska strax börja titta på en ny film, men vilken? Valkis verkar vilja se Führerns Elit verkar det som (höhö), men jag vill hellre se någon jag inte sett innan...


Mary & Max (2009)

Mary Dinkle, en ganska ensam åttaåring i Australien, bestämmer sig för att skriva till någon i USA för att fråga om hur saker och ting fungerar där. Brevet kommer till Max Horovitz, 44, en kraftigt överviktig man med Aspergers som också är ganska ensam.

Han bestämmer sig efter noggrant övervägande för att besvara brevet och en osannolik vänskap uppstår mellan dem. Deras vänskap sträcker sig över 20 år och överlever också mer än genomsnittslivets upp- och nedgångar. Ett leranimerat komiskt drama baserat på verkliga händelser.

 

 

 

Jag såg denna igår. En fin och rolig film, men samtidigt väldigt tragisk.

Den har enormt mycket hjärta och själ och jag kan absolut rekommendera er att se den!

 

Betyg: 8/10


Black & Red

Jag har redan börjat fundera över vad som ska packas inför Polen/Tjeckien-resan i sommar. Förväntansfull?! Jag? Näh, inte då! xD

Snygga och bekväma kläder är ju ett måste! Kommer därför bjuda på en del kollage gjorda i PAINT (it's the shit) på vad som kan tänkas hamna i resväskan framöver :)
From A to Z

Fick så jäkla ont i kroppen förut. Hur jag än satt eller låg så värkte det. Började småplocka lite och vips hade jag rensat bokhyllan (som var full med skräp!) och sorterat in mina dvd-filmer i alfabetisk ordning. Kan säga att jäklar vad mycket finare det blev i vardagsrummet nu tack vare det. Att så lite kan göra så mycket :)

Glömde att ta en före-bild, men så här såg och ser det ut nu i alla fall:


 

 

 

Insåg dock hur få filmer jag har. I want more! :(

Först ska jag dock köpa nya, svarta bokhyllor på Ikea. Tror jag ska få plats med tre stycken. Allt jag behöver är någon med bil som kan skjutsa mig (A)

 

En lista på vilka filmer jag har i min ägo kommer dyka upp framöver ^^


Tävlar lite

 

Jag är med och tävlar om filmen The Last House on the Left hos Placebohoe :)


Home Alone

Jag är hemma från jobbet idag. Har sovit nästan hela dagen och då kanske ni undrar varför det kommit blogginlägg? Tidsinställda inlägg är då svaret på det. Skriver nästan alla inlägg på kvällarna/nätterna.

När klockan ringde vid 12.30 och jag skulle ringa min teamledare för att sjukanmäla mig så var jag med om något riktigt obehagligt. Ibland när jag ligger på mage så domnar mina armar bort, det händer ofta, men den här gången sov jag på rygg och när jag vaknade kunde jag inte röra mig alls! Larmet ringde, men jag kunde inte stänga av det. Jag var som paralyserad och det tog flera minuter innan jag kunde röra mina fingrar. Tror det tog en kvart (!) innan jag kunde röra mig så pass mycket så jag kunde stänga av larmet. Hur läskigt är inte det då? o.O
Nu kan jag röra mig, men kroppen känns så tung och jag är helt orklös. Det känns som att någon mörbultat mina muskler och bytt ut mitt blod mot bly...

Hur som helst. Ska vakta Karins kissar idag och imorgon, så när jag har hennes nyckel och allt (hon bor på samma gata, två hus bort) passade jag på att gå dit och låna lite film. Har sett nästan alla filmer jag har och mitt Internet är så värdelöst så att ladda ner är inte ens att tänka på. Dock har jag beställt nytt från Com Hem, så inom kort har jag 100/10 Mbit/s. Sweet! :)
Kärlek


Hur underbart är det inte att promenera hem en ljumen kväll (gärna efter regn) och andas in doften av dessa ljuvliga blommor? ♥

To Kill a ButterflyHittade denna bilden på Daniels (en gammal nätkompis) deviantart-profil. Har en orginalkopia på min stationära dator, men just nu är allt som ligger på den "fast" tills jag införskaffar en extern hårddisk.

Vet att han har lekt med flera utav mina bilder, men denna var den enda jag kunde hitta. Jag gillar den, fast bakgrunden förstår jag mig inte helt på :P

REC 3: Genesis

En film jag verkligen ser fram emot! :)


Från Filmax International: "The action now takes place miles away from the original location and partly in broad daylight giving the film an entirely fresh yet disturbing new reality. The infection has left the building. In a clever twist that draws together the plots of the first two movies this third part of the saga also works as a decoder to uncover information hidden in the first two films and leaves the door open for the final installment the future 'REC 4: Apocalypse'. "Goodiebag.nu

 

 

Blev nyss medlem på goodiebag.nu och dessa två produkter är på väg hem till min brevlåda. Sweet! ^^


A little sneak peak

Skulle ju ha fixat det sista på mitt hår idag, men jag orkade inte. Jag har i princip inte gjort någonting i helgen, förutom bion igår (som för övrigt var helt klart godkänd!), och ändå känner jag mig utmattad, helt slut. Känner jag likadant när jag vaknar imorgon så vet jag ärligt talat inte om jag orkar ta mig till jobbet ens, så illa är det...

Oh well, håret var det ja. Maulin tyckte inte att jag skulle lägga upp någon bild förrän det var helt klart, men jag lovade ju att ni skulle få se en bild den här helgen, så...


Här kommer en bild på det halvfärdiga resultatet!

 

Blond lugg + walls. Tanken är att det ska bli vitt. Läskigt va? ;)


Cherry Garcia

Kvällens sällskap! ^^Kolmårdstroll

Det gjordes ju nyligen en undersökning där det visade sig att göteborgskan är den mysigaste/sexigaste/finaste (what ever) dialekten, men det är feeel! Östgötska is the shit!Oh, kirry kirry kirry

Sedan jag såg Family Guy - It's a Trap har jag härmat Consuela dagligen och mina katter tycker att jag är helt bäng i huvudet. Fast det är väl ingen nyhet? ;)Don't cry Mr Voorhees

Your calendar is wrong! Now, go out and maim and kill some teenage girls! :DInsidious

På lördag blir det bio. Skulle se Insidious förra helgen, men ljudet var så dåligt så vi stängde av nästan direkt. Har hört att den ska vara riktigt bra, så tja, ett biobesök är ju sällan fel :)


 


Semesterplaner 2011

 

 

 

 

Om allt går som planerat kommer detta bli en helt fantastisk sommar!

 

Som det är tänkt nu ska vi flyga till Warszawa och vara där någon dag, ta tåget ner till Krakow och sependera några dagar där (bland annat besöka min favorittatuerare Victor Portugal). Sedan dra vidare till Tjeckien och Prag där det blir besök på tortyrmuseum, ölprovning och givetvis måste man ju åka till Kutna Hora (skelettkyrkan)!

 

Slutdestinationen är Brutal Assault där band som 1349, Draconian, Hecate Enthroned, Mayhem, Morbid Angel, Motörhead, Norther, Satyricon, Sepultura, The Exploited, Turisas, Vader m.fl. m.fl. spelar!

 

A W E S O M E ! :D


Sentenced - Crumbling Down (Give Up Hope)

Like roses wither so does hope...

 

 


Emo Bulb


Corset by Louise Black

En tjej vid namn Louise Black designar och syr kläder och korsetter. Denna korsett som hon har gjort är dock för snygg för att vara sann. GE MIG!!!


 


Unpleasant Horse

 

Då var det dags igen! Gus spelade detta på bussen idag, jag laddade ner och vips har jag ett nytt favoritspel ;)

 

Man är en elak ponnyhäst som hoppar från moln till moln. Ibland fångar man fåglar, ibland hoppar man upp på de gulliga och fluffiga ponnysarna och drar ner dem till marken där det sitter sågblad som slaktar dem :D

 

 

 


Winning - a Song by Charlie Sheen

I'm a total freaking rock star from mars. Winning! Epic winning!Women's Monopoly


Hår, hår, hår

Igår fixade jag (med Maulins hjälp) som sagt en massa med mitt hår. Klippt, blekt, tonat och grejat. Det är dock inte helt klart ännu, så ni får vänta med att se slutresultatet tills nästa helg ;)

Känner äntligen att jag börjar få lite ordning på mitt hår. Jag har hittat bra och billigt schampo och balsam (Syoss), torrschampo för nödfall (Got2b Rockin' it) och världens bästa produkt som verkligen får håret att kännas som silke (Biosilk).

 

Har dock några produkter till som ska införskaffas nästa löning: Mania Hair Bye Bye Split End Silkifying Fluid, Mania Hair Diamond Finishing Shine och Mania Hair Dreamfix Extra Hold Hair Spray. Någon bra inpackning också, sen är jag nöjd ;)

 

 

 


Work in progress

img_4387 (MMS)

Haha, tur man är snygg så att man klär i allt ;D


Balsam för själen

img_7506 (MMS)

Bananasplit <3 Har kollat film hela dagen. Jackass 3, Burlesque och Family Guy - It's a trap. Nu blir det Insidious!


The Death of Harry Potter


Drömmar alltså! xD

Fighting to get back whole

Ett skitslut på en skitdag och en riktig jävla skitvecka!!! Ska dra täcket över huvudet och sova, sova, sova...

Helgens planer är avbokade och förutom det nödvändiga ontet så ska jag bara slöa, kolla på film och färga håret. Tråkigt, men kommer gå in i väggen om jag inte tar det lugnt. Har varit konstant uppstressad, illamående, trött, hängig och haft ont i hela kroppen en längre tid nu och jag känner att jag inte orkar länge till. Har verkligen kämpat, varit positiv och inte låtit de dumma tankarna ta över, men när kroppen är trött orkar inte hjärnan med.

Nej, lite glass och film innan jag somnar kanske. Ja, det kör vi på. Att tröstäta is the shit (not)!

Zomblicity

Serien kan ni läsa här.West Coast Riot 2011

Jag måste erkänna att jag är rätt sur! Varje år som WCR varit har jag inte kunnat gå/inte haft råd. I år, när jag både kan och har råd, då har de den sämsta lineupen någonsin!
Visst kommer det band jag vill se och det kan ju dyka upp något wow-band, men ändå...

Artister 2011


Cherry cream

Sitter just nu och äter supergod italiensk glass - Serafino.
Choklad- och mintglass med chokladsås, MUMMA! B&J har fått en rival vill jag lova. Den är dessutom mycket billigare, ca 30:- på Willys för 1 liter.

Hittade på deras hemsida att de har en körsbärsglass också. Såg den inte i affären, men jag hoppas att den säljs även i Sverige!The Spectres - Bloodsuckin' Cowboy


Zombie Jerky

Någon som känner sig lite småsugen? ;)

 

 


May the 4th be with you

Höhö, kom nyss på att det är lite komiskt att jag ville ha Star Wars-glass idag, på Star Wars-dagen och allt ;)

En gla' SS

 

Jag är sååå sugen på glass just nu och en utav dessa skulle inte sitta helt fel!

 

Angående rubriken: När jag var liten och vi (familjen) satt i bilen och mina föräldrar funderade på att stanna och köpa glass kunde de inte säga ordet glass, för då blev jag helt skogstokig! Istället började de säga "En gla' SS". Det tog dock inte alltför lång tid innan jag kom på vad det innebar, glasstokig som man är ;)


Call of the Dead

JAG VILL SPELA, NU!!! :DDemented are Go - Pervy in the Park


Whispers in the Wind

- Det är omöjligt, sa Tvivlet.
- Det är farligt, sa Rädslan.
- Det är onödigt, sa Förnuftet.
- Prova ändå, viskade Hjärtat...

Trött idag. Massa trött! Känner att jag be...

img_4734 (MMS)

Trött idag. Massa trött! Känner att jag behöver fler timmar på mitt dygn, hur ska jag annars hinna med allt? Aja, det löser väl sig på något sätt. Fast några lediga fredagar framöver skulle sitta fint *ber till Volvogudarna* :P


Evil Dead in 60 seconds


Valborg 2011

Gårdagen spenderades utomhus med grillning och alkohol i kylan. Petralainen och Terran stod för sällskapet och även en dryg Gustav dök upp mot slutet.


 

Rostbiff, potatissallad, pinnbröd och Babybelost. Grillade körsbärstomater mumsade jag på också, men de fick inte vara med på bild.

 
Maten jag tagit med behövde inte grillas, så jag åt och slappade medan brudarna fixade sin mat (och det gudomliga pinnbrödet!).
Jag tuggade Hubba Bubba och fick en tjusig tatuering på köpet ;)
Majbrasan i Slottskogen.
Vi ringde räddningtjänsten då några puckon tänt eld på en hög med sopor. Lite komiskt var det att höra Petra säga: "Det brinner i Slottskogen... Alltså, inte Majbrasan".
Det var kallt, men vi var glada ändå :)
Egobild på en trött tjej med en hemsk utväxt. Måste fixa håret FFS!
Vi sökte oss till värmen inne på RB. Jag tvingade Petralainen att posera fint till musiken som spelades. Fick grabbarna bakom att göra likadant ;)
Gutav dök sedan upp lagom när jag ville hem, men jag fick snällt vänta medan han drack sina två öl, sedan blev det Chili cheese på BK och sedan hemgång. Gött att vara med Gus ute, så får man sällskap på vagnen hem :)

Brain cakeJag har MASSOR att göra idag. Städa, handla, laga mat, färga hår... Baka har jag lust att göra också, men vart finns all tid? Jag önskar ibland att det fanns fler timmar på dygnet, eller att man inte behövde sova...
Handla och laga mat är prio ett i alla fall och mitt hår, jag hade tänkt åka till Maulin så hon kunde klippa och färga det (ny färg), men jag kommer inte hinna det, särskilt inte då jag måste handla på stan innan i sånt fall. Det får helt enkelt bli grönt ett tag till. Baka kaaanske jag hinner, typ i natt om jag inte kan somna, haha. Dock blir det nog ingen cool Brain Cake som här ovan, men morotscupcakes skulle sitta fint ^^

RSS 2.0