Myspys

bild048 (MMS)

Då var maratonet slut. Får se om det kanske blir en film också. Vi har det massa mys, synd bara att Petra är tjej och att hon har en liten snopp, haha :P


Sockeröverdos

bild050 (MMS)

Hittade ett par extra tänder, hett va? Lite glitter på detta så blir det ju som Twilight :P


100 kg godis

bild047 (MMS)

Cola och godis, massor utav godis. Saltlakrits, choklad och sura körsbär. Yummy! Mår dåligt bara av att tänka på att äta det, haha.


Home made

bild046 (MMS)

Hemmagjord pizza. Mums!


Fredagsmys

bild044 (MMS)

Korsord och Dr Pepper med körsbärssmak. Livet är toppen :)


Besök

bild043 (MMS)

Fick besök utav Karin. Länge sedan sist nu så det fanns ju lite att prata om :) Bella tyckte om sällskapet också och promenaden som hon var massa olydig på :P


Gogol Bordello - Immigraniada

Jag har trallat på den här i flera veckor nu.


"Tut tut", sa båten och så gick bryggan

Många "borden" just nu. Jag borde köra en diskmaskin, borde rensa garderoben, borde gå igenom grejer i sovrummet, men jag orkar inte. Känner mig jäkligt lat idag. Matkoma pga thaimaten förut kanske? Aja, det är ju en dag imorgon också. Borde kanske stanna hemma och greja då istället.


Här kan man va' och här kan man va'

bild039 (MMS)

Wow-nördar från Götet och Örebro. Jag har bara träffat Linda innan, så min hälsningsfras till de andra var: "Hej, Malin - INTE Wow-nörd". Sen har jag och Petra kört en massa "Wow-Jocke"-skämt. MOGET :D


Thaibuffé

bild036 (MMS)

Var man inte tjock innan så är man det nu :P


KIT(S)CHen

Jag vill köpa nya kökshanddukar och funderar på dessa som finns på Lagerhaus. Hade ju hellre haft med körsbär, men jordgubbar får väl duga :P Rött och vitt passar ju till köket i alla fall :)



Det finns en hel del grejer i samma mönster också. Det kan väl bli fint? :)

Funderade först på "Glass-serien", men tror det blir snyggare med jordgubbar ändå.


Mysgrisen

bild037 (MMS)

En varm och trött Bella myser under en blöt handduk i köket. Hon är på pass trött så hon orkade inte ens tigga när jag åt förut, haha :)


Trasiga dojjdojj

bild035 (MMS)

Fyra timmar ute resulterade i smutsiga fötter och trasiga skor :( Men Bellan är nöjd och trött och glad nu i alla fall och det är väl det som räknas antar jag :)


Mördarbacken

bild034 (MMS)

Det syns inte på bild hur brant den är, men ojojoj, den tog ju aldrig slut. Bra motion i alla fall!


Bilvrak

bild032 (MMS)

Man kan ju undra hur de fick hit den här bilen? Mitt inne i skogen liksom.


Skogspromenad

bild030 (MMS)

En oromantisk romantisk promenad :D haha


Moonshining

bild029 (MMS)

Svartvinbär- och björnbärsvin in the making!


Good doggie

bild024 (MMS)

Det gick ju hur bra som helst att åka vagn. Duktig tjej :D Folk är däremot inte så duktiga. Where's your manners?


Victor Portugal

Victor Portugal måste ändå vara en utav de bästa tatuerarna som finns!? Jag skulle då verkligen inte tacka nej till en tatuering utav honom. Skulle gärna låta honom färglägga hela min vänsterarm :D
























Grönt är skönt

bild023 (MMS)

Grönt är skönt. Imorgon ska Bella åka vagn för första gången. Vi ska hälsa på Petra en sväng. Hoppas verkligen det går bra. Jag får ta med en massa godis som jag kan muta med i nödfall.


Nattfilmer på TV3

TV3 brukar oftast visa skitfilmer på kvällarna, men på nätterna däremot, kan de allt visa bra grejer. I natt visade de t.ex. A Perfect World. Såg den väldigt många gånger när jag var yngre. Den är superfin och pojken som är med i den är så jäkla söt!

Andra filmer de visat på nätterna det senaste är Cry Baby, Sleepwalkers och Lost Boys. Varför kan de inte visa dem på kvällarna istället för de där kassa? Jag kommer aldrig få en normal dygnsrytm när de sparar det bästa till nätterna ju :P


Zombie Emergency Procedure

Dalmasar är knappast kända för att vara bra på något, men det finns en sak de ligger ett steg före oss andra på - Zombieförberedelser!



Detta finns i ett trapphus i Avesta. Bild stulen från tjuvtittat.se


Sunday morning

Sov länge idag och gick sedan en långpromenad med skruttan. Kom nyss hem och ser att jag har typ 100 missade samtal från pappa och mina systrar. Antar att de har hälsat på här i Götet, men då kunde de väl ha sagt det igår? Aja, får väl ringa upp strax och fråga.

Mår bättre idag, inte lika jobbig som igår. Fattar inte varför jag jämt blir så känslig på just lördagar? Dock grubblar jag lite på en sak som jag nog bör ta upp med en person. Har jag rätt i mina tankar så borde jag få veta och är mina tankar felaktiga så är det ju bara korkat att jag har dem. Right?

Känns som att jag bara skriver en massa depp här, men när man är på bra humör är det ju inget man liksom brukar skriva om, det är då jag inte har tid till att blogga :P

Gerard McMann - Cry Little Sister

Lost Boys gick på TV igår. Kollade på den några gången som ung (yngre?) och den här låten var en av mina favoriter back then.



Högt uppe på berget finns ingen polis...

bild022 (MMS)

Uppe på utsiktsberget. Det blir en långpromenad bort mot kyrkogården nu. Behöver det för att skingra tankarna, börjar låta emo ju :S Får väl tacka för smsen jag fått också. Dock är det alltid dem man minst anar som hör av sig. De som man däremot förväntar sig något av gör en alltför ofta besviken...


Felsms.com

Har suttit inne på felsms en massa idag. Måste ha något att skratta åt för att inte bryta ihop totalt, men vad fan, hur många inlägg som helst handlar om otrohet ju! Värst utav allt är att de som skickat sms:en inte verkar tycka att det de gör är fel?



Hur dum i huvudet får man bli? Är man superkär i någon så vill man väl ändå inte ha någon annan? Jävla idiot, rätt åt henne om hon förblir olycklig hela livet!



Vilka bra 9 år det måste ha varit...

Dock finns det roliga och söta sms där också! Detta är faktiskt rätt gulligt (om än barnsligt) :)


Not invited

Idag är ingen bra dag. Känner mig så fruktansvärt ensam och bortglömd. Jag älskar Bella och vi har det hur mysigt som helst, men jag är helt låst. Ingen vill komma hit och ingen vill att jag ska ta med mig hund någonstans. Vad tror de att hon ska göra egentligen? Riva och kissa ner hela huset?
Jag ska ha henne i över en vecka till och träffar jag inte någon människa snart så dör jag. För jag är tjej och kommer en dum tanke så kommer det bara fler och fler sen. Jag hatar att vara sån här!!!

Jag behöver sällskap, en kram, eller ett samtal, eller fint sms... Är det så mycket begärt?

3 in 1

bild020 (MMS)

Alla tre på samma bild, inte dåligt! Bella har inget problem med katterna, men de är livrädda för henne. Nyss slickade hon Fenriz i rumpan och han bara fräste åt henne. Karlar alltså :P haha.


Hurtbullar

bild021 (MMS)

Vi har nyss varit ute och sprungit/powerwalkat i "skogen". Fan vilken dålig kondition jag har, haha. Bella älskade det iaf och nu ligger hon och snarkar som en gris här bredvid mig. Gullungen :D


Rainbow

bild019 (MMS)

En gigantisk regnbåge. Skumt väder ute idag och sjukt mycket folk här i krokarna. Dumma Gothia Cup!


Family Guy-maraton

Mellan kl 18.00-23.00 på lördag 31 juli kör vi loss tidernas Family Guy-maraton på TV6!

Från klockan 18.00 och framåt alltså, visas i tur och ordning:

Säsong 3: Avsnitt 20: Road to Europé
Säsong 4: Avsnitt 6: Petarded
Säsong 7: Avsnitt 13: Stew-Roids
Säsong 2: Avsnitt 17: He's Too Sexy for His Fat
Säsong 1: Avsnitt 1: Death Has a Shadow
Säsong 7: Avsnitt 2: I Dream of Jesus
Säsong 4: Avsnitt 14: PTV
Säsong 7: Avsnitt 8: Family Gay
Säsong 6: Avsnitt 4: Stewie Kills Lois
Säsong 6: Avsnitt 5: Lois Kills Stewie


Och om inte detta vore nog kan du se hela bonanzan igen på söndag 1 augusti från kl 13.00.


Fan vad dåligt att det bara är 10 avsnitt. Ett maraton borde vara hela dagen tycker jag :P
Sedan kom inte de bästa avsnitten med och inget från säsong 8?
Jag hade velat se "I take thee Quagmire", antagligen mest för att Adam West i det säger att alla kistor ska fyllas med cement, så att de döda inte kan återvända som zombies <3 haha.


The past is not the future


Life is a grave and I dig it?

bild016 (MMS)

Life is a grave and I dig it? Vi tog långpromenaden nu istället. Det är svalare och skönare ute. Man dör inte av värmeslag nu :P


Du är vad du äter?

bild016 (MMS)

Om man är vad man äter så finns jag snart i flytande form, haha. Igår kokade jag två omgångar broccolisoppa och nu gulashsoppa. Eller, jag har inte kollat i något recept, men det liknar det iaf :P Gick på promenad förut. Hade tänkt gå en väg som tar ca 1,5 timme, men det var så jäkla varmt, så det blev bara en 45minutare. Får ta den långa senare ikväll :)


Bästaste Bella

bild015 (MMS)

Hihi sötgrisen! Gul på nosen är hon också. Vi sitter i soffan och myser lite. Värmen tär på oss båda.


Ångest till frukost, ångest till lunch?

Jag har sovit skitdåligt i natt! Igår när jag tog Bella på kvällspromenad så mötte vi en otäck gubbe som hänger här i krokarna ibland. Till skillnad från roliga snurrfarbrorn (en herre som snurrar ungefär vart tionde steg han tar) är denna otäck! Han är helt klädd i smutsiga, vita kläder, så han är helt grå, på huvudet också. Han går som en zombie och så skriker han BWAH! hela tiden. Han är riktigt obehaglig! Bella skällde på honom igår, så jag fick släpa henne in genom porten. Väl inne i lägenheten igen så tittar jag ut genom fönstret och den där gubben gick fram och tillbaka på gatan nedanför mig i minst en halvtimme. Inte blev det bättre av att Bella skällde till så fort han skrek heller. Tänk om han är en zombiespion? De kommer snart och tar oss, Petra!

Sov riktigt dåligt pga detta (och min alltför livliga fantasi) och inte blev det bättre av att pappas tant har ringt och lämnat telesvar medan jag och Bella gick morgonpromenad. De är tydligen på väg till Västkusten och det säger de NU! Pappa är allergisk, jag är hundvakt. De kan inte komma hit och jag kan inte vara borta länge hemifrån (eftersom jag då inte kan ta med Bella). Sedan har jag planer. Hur svårt kan det vara att säga till innan?
Bäst utav allt är ju att de kommer få det till att bli mitt fel, att jag har katter, att jag är hundvakt och att... ja, att jag existerar? "Allt är Malins fel". Usch, kidnappa mig?

Tillökning

bild012 (MMS)

Kattmatshörnan har fått tillökning! Bästaste Bella är här för att stanna i ca 12 dagar nu :D


Åh, här vill jag bo!

bild011 (MMS)

Åh, här vill jag bo!


Man tager vad man haver

bild010 (MMS)

Mmm, picknick, haha :D


Raske Menn

När jag och Petra umgås så blir det faktiskt inte bara redtube, en del annat brukar vi hinna med också. Idag var det Raske Menn på youtube som gällde ^^


A dish best served cold



Om jag säger Örebro så kanske de flesta utav er fattar vem detta är? Hur fan kan man bara med? Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över detta patetiska beteende. Jag vill egentligen ignorera eller skicka detta mail åt pipsvängen, men inom mig finns det en liten djävul som tigger om att få ge igen.

Så, vad ska jag göra? Ska jag bara ignorera det hela eller ska jag ge vika för frestelsen och sätta fanskapet på plats? Är det värt det?


Ajaj-flickorna

bild009 (MMS)

Två flickor med ajaj ska inte städa! Illamående jag åkte hem till körsbärsveckesjuka Petra istället. Jag vill ha broccolisoppa och Petra vill ha chokladrulle. Förstår dock inte varför jag mår så jäkla dåligt. Hade jag varit kristen så hade jag nog trött på jungfrufödsel, känner mig skengravid :S


Frukost

bild008 (MMS)

Varit illamående i över ett dygn nu. Ska äta lite körsbärsfil med krossade linfrön och hoppas att magen blir gladare då. Idag blir det att åka till af, skicka papper och sedan hänga med Petra och hålla sällskap när hon städar ur sin farmors lägenhet.


Back from the Gettho

bild007 (MMS)

Hemma hos mina mongokissar igen. Åkte till Gustav (som äntligen är hemma från Norge) och kollade på film. Petra stackaren fick ju migrän idag, så Gus fick rädda mig från ensamheten. Vi diskuterade förintelsen och om man räknas som kannibal om man bakar bröd med någons aska och sedan äter det. Mycket trevligt :)


Barndrömmar

I natt drömde jag att jag fick barn, en dotter. Jag hade dock inte vetat om att jag var gravid, så jag blev helt knäckt. Ännu värre blev det när det visade sig att det var mitt ex som var pappan. Han gillar inte barn, så jag vågade inte berätta något. Petra köpte en "Eat brains"-haklapp till mig, sedan vaknade jag och sprang till toa och kräktes. Scary!


Sovatime

bild006 (MMS)

Nu ska jag sova! Tänker bara dumma tankar när jag är så här full. Varför blev jag så här full? Inte bra :/


Screw you guys

Nu åker jag hem! Alldeles för full och vad fan Esuk, stöter du på mig? Inte helt ok!!!


Alla heter Janne i Varberg

"Vi ska inte åka till Varberg. För där heter alla Janne och har snoppar på axlarna."


Fehstligt

bild004 (MMS)

Feh kom och hälsade på. Det var inte igår :D Får se vart vi DojDojar sen. JAG ÄR FULL! Hahaha


Manligt

bild004 (MMS)

"Nu ska jag ta på mig en rosa skjorta och skämma ut hela det manliga släktet!". Vi övergav Hanna med company. Alldeles för mycket vänsterpack :/


Cherry lips

bild003 (MMS)

LUKTA PÅ MINA LÄPPAR, PETRA!!! Jag är massa massa full. Oj, oj...


Svar på tal

- Är det ni som är nördarna? - Nej, vi spelar coola onlinespel hela dagarna.


Öl

bild002 (MMS)

Framme i Slottis. Jag känner mig massa seg, men det är nog inget som lite Pistonhead och Sailor Beer kan andra på! Hanna tjötar dessutom mer än mig för tillfället, så nu får jag fan skärpa mig, haha.


KoKosKon

nyglass (MMS)

KoKosKon - GB's nya glass. Och så klagar folk på Nogger Black ;) hahahaha


Balkongfix

bild000 (MMS)

Fixade lite på balkongen nyss. Det är inte så fint direkt, men bättre än innan :P Skulle vilja ha sailor-tema där ute egentligen, men det får bli senare i sånt fall.


Dumma

Jävla arbetsförmedlingen! Har brytdatum den 17e så var där för att skriva på papper nu, men nej, de vägrade, så måste dit igen på måndag. Kul att ha ett supersent brytdatum och att sen inte få skicka in papprena förrän ännu senare. Kommer aldrig få mina jävla pengar i tid! Parkbänken here I come!


Sjuuuk

Gah, jag är så rastlös och sällskapssjuk just nu. Kramsjuk också! Känns som att alla man känner har problem just nu och deras gråa humör börjar nästan smitta av sig. Usch, håller tummarna för oss alla!


Sailor Beer

Inte bara god och i snygg förpackning, utan supersöt reklam också :)




Äta bör man annars dör man

bild000 (MMS)

Kom nyss på att jag inte ätit på hela dagen. Bra jobbat Malin! Fixade till lite pasta och tonfisk som jag ska försöka få i mig nu. Inget skoj att äta när det är varmt.


Beslutsångest

bild004 (MMS)

Hemma igen och har beslutsångest. Vilken ska jag se? Pathfinder eller The Devils Rejects? Tror det blir den sistnämnda...


Okeeej?

bild003 (MMS)

Det är inte lätt att hitta rätt alltid! Nybadad och snart även nytorkad i alla fall. Får se hur länge vi stannar här, jag har ju inget intresse av att sola direkt.


Grillat är godast!

bild001 (MMS)

Grillat är godast!


Askim

bild000 (MMS)

På plats i Askim. Vi väntar på att grillen ska bli klar och sprutar varandra med solskyddsfaktor. Jag fick skäll för att jag tänkte fånga med munnen :P hahaha


Almighty Facebook?



Lite scary att det första stämde så jäkla bra. Då börjar man ju nästan undra ifall det andra också stämmer? Tjugosex? OMG...


Vi hittade den!!!

bild005 (MMS)

Vi hittade den!!!


It's a sin!

bild004 (MMS)

Brownie- och saltlakrits med hallonglass. Lägger sig som bomull runt hjärtat.


Welcome to our home

bild003 (MMS)

Vi bor här nu. Inflyttningsfest varje helgfri söndag!


Åka båååt!

bild002 (MMS)

Åka båååt!


Skepp O'hoy

bild001 (MMS)

Nere vid hamnen. Det luktar fäsk! Väntar på båten som vi ska ta bort till Röda Sten. Funderar på att kolla efter Götheborg på vägen hem sen.


Det är gay att va' tjej

bild001 (MMS)

Särskilt när man fotar sig själv i badrumsspegeln :D haha. Var nyss inne i stan och bytte minneskort i mobilen, så nu fungerar det. Sweet! Sitter hos Petra nu och väntar på mat. Planen är att vi ska gå ner en sväng till hamnen sen :)


Värmeslag

bild001 (MMS)

Apseg pga värmen. Tvångsmyser med tjockisen lite innan det är dags att ge sig ut på en promenad och handla lite käk. Är aldrig hungrig längre. Bra på ett sätt, för då är det lättare med shakesen, men man ska dricka FEM om dagen och jag dricker 1-3. Tänkte därför försöka äta ett mål riktig mat om dagen också, annars blir det ju bara pannkaka av det hela!


Dizzy Mizz Lizzy - Silverflame

Lyssnade på denna låten för första gången för ca en vecka sedan, tyckte inte att den var något särskilt då. Bra, men ja, inte mer. När jag hörde den igår dock så sa det bara pang! Den gick rakt in i hjärtat. Kanske var det alkoholen, kanske stunden, men musik brukar växa och detta gjorde denna låt verkligen. Riktigt fin och den har etsat sig fast i min hjärna.


Cherry clown

dsc06649 (MMS)

Iiek! Körsbär SER faktiskt ut som clownnäsor :(


Slottskogen

bild001 (MMS)

"Vi sätter oss där borta, där det är grönt." Hela parken är grön, bara så ni vet :P Sitter i Slottskogen med Petra och myser. Äter mumsiga körsbär som jag fick av Kristian :)


Föda

bild001 (MMS)

Mat! Inte ätit på... Öh, en bra bit över ett dygn nu. Inte varit hungrig, men nu började jag må illa. Sitter på bussen hem från Jönköping. Ska stressa hem och duscha sen för att möta upp Petra i slottskogen. Ska ta det jäkligt lugnt idag.


Trail of Tears - Deceptive Mirrors


Cherry Mint

bild001 (MMS)

Storhandlade nyss på apoteket. Hittade dessa då som jag var tvungen att testa. Dock var de inte särskilt goda, men det är ju körsbär i alla fall ;D hahaha


Bellabus

bild001 (MMS)

Ännu en bild på charmtrollet ;) Sitter här och äter ost och kollar på fotboll. Saga tvingar mig till det sista. Men ja, heja Tyskland då :P


Askungen

bild001 (MMS)

Hamnade hos Saga en sväng. Känner mig alltid som Askungen här :P Tur finaste Bella finns här också <3


Korsord

bild001 (MMS)

Löser korsord i ett desperat försök att hålla borta tjejtankarna. Det går inget vidare. Gah, jag hatar att vara tjej ibland!


Rastlös

När jag kom hem i söndagsnatt sa jag att jag aldrig skulle gå utanför min dörr igen. Två dagar har gått och jag får snart PANIK! Jag måste göra något, måste hitta på något, men ingen verkar ha tid över för mig ju. Gah, what to do? Snälla någon, kidnappa mig! Jag står inte ut längre!!!

Petra! Sluta träna och bli som folk för fan :P haha


Hayride 2010

Här kommer lite bilder från helgens bravader i Hultsfred.
OBS! Varning för den osminkade sanningen, dubbelhakor och primitivt beteende! OBS!



Rishögen och husvagnen.



Lord hade det bra där bak i bilen :P



Det var trångt där bak när alla lyckats klämma sig in.



I Silverdalen, ca 5 km innan Hultsfred, börjar bilen brinna och Lords hand med den. Lord och Elin liftar till sjukhuset medan vi andra blir strandsatta i skogen i 5 timmar innan Peter äntligen lyckas få rishögen att fungera.



Efter ca. 12 timmar rullade vi äntligen in i Hultsfred. Ingen idé att sova då inte!



Vi satte oss i skuggan och där stannade vi tills vi hade tillräckligt hög promille för att överleva solen :P



Gullungarna som ett dygn senare gav mig men för livet :P hahaha



Peter och världens bästa Emma fick äntligen ta det lite lugnt de också.



Jocke och Denise. Väldigt trevliga för att vara från Dalarna. Höll på att dö när de sa att de var från Grängesberg.



När vi kom fram var det ett tält på campingen, så jäkla mycket växte det inte heller. Rätt dåligt med folk tycker jag, men tydligen var det besöksrekord i år :S



The Go Getters. Tvingade dem att spela en låt för Elin som fyllde år. De gjorde det, men så missar Elin den låten och kommer tillbaka när den slutar. Dåligt!



Skåningarna som ska slakta alla stockholmare. Det var i alla fall vad de sa. Elaka pojkar!



Lördag morgon. Jag var het (det var kokhett ute ju) och som tur är har jag så pass mycket självdistans att jag kan bjuda på mig själv och skratta, och tro mig, jag skrattar allt, hahahaha.



Lördagen spenderades på stranden. Det var så varmt, så vi ville inte göra annat än bada (och dricka öl förstås).



Supermysigt! Vi hade denna del utav stranden helt för oss själva. Eller, ja, om man bortser från turken som satt och snapsade och tittade på och skrattade åt oss.



Grillmaster 3000. Det var inte helt fel med grillat efter ett dygns fasta :P



"Dricka sprit och hålla käften", det första gick jävligt bra, det andra sådär, även fast jag tappade rösten, haha.



Marie var på topp :D



Något band. Man kan ju få för sig att det är nazimusik de spelar om man kollar på killen till vänster :D

Hemresan blev ett helvete. Det tog över 12 timmar till Jonsered, sedan fick jag skjuts in till Nisse för att inse att jag missat sista vagnen hem med 10 minuter. Hade tänkt vänta på nästa vagn som gick om 2 timmar, men efter 30 min frös jag så mycket så jag tog en taxi hem. Usch, hata Buicken!


Fuck off and die

Fick nyss ett väldigt intressant mail. Eller, får dem hela tiden, men detta var extra speciellt.


Hej...

Skulle va jätte roligt att få träffa dig... el. emot att göra så?
Börjar prata här med varandra o sen utveckla de hela?..
Skulle du kunna vara min bur slavinna?...
Du kommer kunna få bära detta också läderhuva med öppning för munnen så du kan slicka o suga men skulle
inte få veta om det var dag el. natt eller vem du suger, sen utanpå får du ha 2-delat lädernithalsband, 2-delade läderhandbojor som sitter fast på sidan av 2-delade lädermagbälte...
du ska även vara min städhjälp o även hjälpa till att tvätta, diska, slicka skor rena m.m. vi är ute på cafe o fikar ska du sitta på marken o slicka mina skor/stövlar rena..

Väntar gärna på svar från dig snart. Här har du min sms nummer 070******* eller mail
***.*.*********@gmail.com

Mvh/Gustaf


Wow! Detta är ju vad jag drömt om hela livet! Ska nog fråga denna 46åriga gubbe om vi inte kan gifta oss på en gång.

Jag ska nog sluta använda Internet, folk är ju fan i mig efterblivna på riktigt.

 


World Zombie Walk




Det årliga Red, White, & Dead Zombie Walk, som hålls i Seattle, tog rekordet i Guinness Book of World Records för världens största zombiewalk. Den 3:e juli vandrade så många som 4233 levande döda på Seattles gator.

I fredags var det Zombiewalk i Göteborg. Jag missade ju dessvärre detta, men hörde att det inte var så många i år. Trist! Det är skoj att vara blodig och död ju :D


Slash - Ghost


Aldrig mer

Jag är hemma nu, men jag ska aldrig mer dricka. Aldrig mer åka på festival. Aldrig mer åka Buick!
Vi har haft kanonskoj, men resan dit och hem... Fy helvete vilken mardröm! Berättar om det senare, nu ska jag ligga i soffan och kolla film och hoppas på att bli mänsklig igen.

Nya kompisar

bild002 (MMS)

Tjoho! Nya kompisar! De andra tyckte att jag pratade för mycket xD hahaha


Sprit

bild002 (MMS)

När vi åt förut hade jag 5 gafflar, måste satsa på minst 7 glas dricka nu ju ;)


Gött mos

bild002 (MMS)

Vi har suttit vid stranden hela dagen. Nästa år behöver vi inte köpa några biljetter :P


God morgon, god mooorgon!

Det är varmt i tältet, jag är trött och fy fan vad full jag var igår. Petra, ringde jag dig igår? Haha har nämligen ett vagt minne utav det xD


Dåligt

Vad fan! Så fixar man så att go getters spelar en låt för elin och så lyssnar hon inte. WTF!?


Miljonfrågan

bild002 (MMS)

Seriöst, hur faaan blev jag så här full? Hahahahahaha


Heta linjen

bild002 (MMS)

Kristian ringde förut. Är det lagligt att vara så söt? Sen ringde jag Petra och hon sa att jag inte borde dricka mer, men Emma sa att det var ok, så nu kör vi ;) hahahaha


Dalarhäng

bild000 (MMS)

Sitter med det gäng dalare och något mer. De spelar gitarr och sjunger. Mys!


Up and almost running

bild000 (MMS)

Världens snyggaste tält, haha. Har varit vaken i över ett dygn nu, men så kan det gå när bilen strejkar och Daniel brinner :P


On the road

bild000 (MMS)

På väg till Jonsered för att byta bil och äntligen åka mot Hultsfred. Eva sitter i hundburen och visar vägen "Det går snabbare att åka rakt fram om man gasar", hahahaha


Peppa mig!!!

Bläh! Ingen bra dag alls idag. Det är ju Hultsfred Hayride i helgen, men jag är inte alls sugen, skulle hellre åka till Jönköping. Marie ska inte med nu heller och det gör ju knappast saken bättre. Alltså, jag ska ju med, men fan vad jag är ointresserad för tillfället. En myshelg låter så jäkla mycket mer lockande. Dumma!

Måste till AF och Systemet idag också, borde gå typ nu, men jag orkar inte! Vad är det för fel?

Elin aka "Fröken Pepp" ringde nyss och var inte det minsta pepp heller. WTF!?

RSS 2.0