Titibaka

Jag är så pass bortskämd att jag inte fått ett utan TVÅ halsband av "Titibaka".
 
Han finns på Instagram, men han har även en etsyshop. Ta en titt där vettja ^^
 
 

SCORE

Ska snart ge mig iväg för att uppleva detta fantastiska ^^
 
 
"SCORE är äntligen tillbaka och det med besked! Ett helt nytt program, fyllt av fantastisk spelmusik. Vi kan nu avslöja att SCOREs bägge stora, hyllade Nintendo-sviter med musik från Mario- och The Legend of Zelda-serierna, kommer att framföras. Dessa konserter bjuder även publiken på två exklusiva världspremiärer inför publik: Brian Tylers spännande sjörövarmusik från Assassin’s Creed – Black Flag och David Buckleys stämningsfulla Legends Never Die från Call of Duty – Ghosts. Dessutom medverkar sopranen Sabina Zweiacker i sånger från Journey, Age of Conan, Beyond: Two Souls och Skyrim.
 
Nu lämnar vi datorns små högtalare och låter musiken ur dataspel som Skyrim, Final Fantasy,Sonic the Hedgehog och The Last of Us klinga ut i full frihet med Göteborgs Symfoniker i Göteborgs Konserthus! En ljudupplevelse garanterat fri från krånglande drivrutiner och routerstrul"

Frozen

Fick äntligen se Disneys Frozen igår. Sååå fin och underbart med en "nordisk film" (den utspelar sig i ett påhittat land, men det är i princip Norge) med nordiska namn, fjordar, norrsken, renar, troll och snööö ^^
 
 

Divination

Åh, jag testade att lägga runor för en okänd person på distans igår och jag blev så jäkla glad över hur pass bra det gick. Känns verkligen bra för självförtroendet ^^
 
Kände mig dock lite ringrostig i tydningen, så ska försöka ta tid till att spå mig själv oftare. Lätt att glömma av annars. Ska även försöka ta till mig mina tarotkort mer, men de faller sig inte lika naturligt för mig.
 
 

Grönt är Skönt

Efter att ha ätit så jäkla mycket skit i flera veckors tid nu är det dags att ta sig i kragen igen. Storhandlade med systeryster idag och det blev mest frukt och grönt, knappt något kött ens. Vegetarisk mat ÄR faktiskt väldigt bra både för kropp och själ. Jag mår nog kanske bäst av att bara äta vegetariskt, men gaaah, jag kan inte sluta äta kött helt. Tyvärr.

Får försöka köra något detox-liknande. Rensa ut lite efter all alkohol och choklad och fet mat jag tryckt i mig. Inte bara blir man vad man äter, man MÅR även som man äter. Tänk på den ni! ^^
 
 
 

Recently Watched Movies


Lush ❤

Jag är för tillfället helt betuttad i Lush och deras produkter. Jag och min syster shoppade loss på rean förra veckan och tur (eller, mjeh...) är väl att jag inte har något badkar, för då hade jag nog varit pank nu.
 
Fick dock låna min systers badkar när jag var på besök så badbomben Lord of Misrule fick följa med hem ändå. En grön bomb som gör vattnet blodrött och väldoftande. Erzsébet Báthory style! Fast, hennes bad var nog inte så väldoftande ;)
 
Bäst är dock Snow Fairy (duschcreme), men jag är nog lite småkär i allt "Lushigt". Ska införskaffa schampo och balsam vid mitt nästa besök.
Dessutom: 100% Vegetariskt 57% Nakna produkter 100% Ej djurtestat 80% Veganskt
 
 
 

RSS 2.0