Internationella puss-dagen

Igår var det den internationella puss-dagen. Pussade ni någon? På jobbet var det ett jäkla pusskalas. Vera slängde sig över allt och alla och många slängkyssar blev det, haha.


Inga kommenterer

bild242 (MMS)

Höhö som en stoppad korv :P Fick min nya jacka idag och den satt som ett smäck! Blir nog kanon att ha nu när det är så kallt på morgnarna.


Tlött

Trots sovmorgon med nästan en hel timme så känner jag mig tröttare än vanligt idag. Ska till stan och försöka fixa mitt Internet idag iaf. Min "dong" har nämligen gått sönder.


Fisk?

bild237 (MMS)

Snyggve! :P Kom hem sent trots skjuts idag. Var nämligen tvungen att åka till Lernia för att göra drogtest. Vem stod inte framför mig i kön där om inte personen som JÄMT är där jag är. Sjukt!


Söndagsmys

bild231 (MMS)

Söndagsmys med saft, Tom och Jerry-kex och en massa levande ljus. Bara sällskapet som saknas...


W.A.S.P. - Wild Child

"I'm a wild child, come and love me. I want you.
My heart's in exile I need you to touch me, 'cause I want what you do. I want you..."



The Walking Dead

 

Åååh, jag vill se!!! ^^


"Mums"

Haha fan vad bra Com hems reklamer är :D

 


Gomorron gomorron

bild218 (MMS)

Gomorron gomorron! Vaknade för ca 30 min sedan och kunde inte somna om. Hungrig som tusan också, så nu blir det supergod frukost med Bärry Körsbär :D


A big package for me

bild199 (MMS)

Fick mitt paket från H&M idag, men jag är så trött att jag inte orkar prova grejerna :P Nåja, något kul måste man ju ha att göra imorgon också! Nu blir det bara till att slöa här, kolla på film och sova. Softish ;)


La la la

Somnade i soffan igår för ovanlighetens skull. Farligt att sätta sig ner på kvällarna, man somnar ju på tre röda :P Dock var det lite datorns fel. Internet strulade igen, så kollade på tv istället. Farligt! Sitter på bussen till jobbet nu iaf, sista dagen innan helgen. Fan vad skönt det ska bli! :D Synd bara att jag inte får lön idag, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge! Fick igår veta att jag kommer få ut 3k mer i lön än vad jag räknat med. Sweet! Utgång med jobbet den 9:e också. Bowling blir det och jag ska med. Inte dricka, det har jag inte råd med, men det kan bli skoj ändå. Roligt gäng det där och Micke har ju redan kommit på en plan för hur vi ska vinna, haha. Oh well, skriver mer ikväll ifall datorn är snäll :)


Låst

Buhu! Jag har varit låst på balans idag och det känns, som fan, i både handleder och axlar. Snart får jag dock åka hem. Det ska bli så himla skönt. Snart helg! :D


Zombie-influensan

En gammal favorit ^^


Norther - Omen


Dirty

bild194 (MMS)

Smutsiga fingrar. Då märks det att man har jobbat :P Vi blev en man kort så jag blev låst på en busenkel och slö balans. Dock går tiden sååå långsamt här. Men, men, snart hemgång :)


Mina hjärtegull



Fenriz och Valkyria - De bästaste kissarna i hela världen!


Skakiga Sossar?



Jag håller mig borta från valsnacket, men när jag gick in på text-tv för att kolla vad som fanns på TV var jag ju tvungen att kolla in denna rubrik.

Haha har rödingarna redan börjat med bortförklaringar för den kommande förlusten? Sååå avancerat är det faktiskt inte att läsa ett namn på en lapp. När jag förtidsröstade läste jag både två och tre gånger att jag fått rätt lappar. Dessutom är SD's namn skrivet med kursiv text.

Att Sossar valfuskar genom att t.ex. bara lämna S-lappar hos ålderdomshem och liknande, det är det absolut inget fel i!

Men i och för sig, är man så korkad att man tänker rösta på S så kanske man inte kan läsa heller? ;)


Shame on me



Ieek, jag kunde inte hålla mig! Letade efter en billig skinnjacka, hittade en på H&M och så hoppsan hittade jag lite grejer till, så nu är man nästan 700:- fattigare *skäms*
Dock kommer jag kunna betala av allt på en gång sen och jag behövde en jacka. Har just nu ingen varm höstjacka (i rätt storlek). Eller jo, två bombarjackor, men man får så många fördomar kastade efter sig när man har dem på sig.


Söndag <3

Åååh, så gött att bara ligga hemma och slöa! Somnade innan 20 igår och vaknade inte förrän 10 i morse, haha, den ni! Känner mig dock utvilad nu, så jag behövde nog de där 14 timmarna ;)

Ligger i soffan nu och kollar på TV och dricker cola. Ska diska, laga mat för veckan och städa lite sen, men planen för idag är att bara slöa, kolla på film och ha det mys :)

Tjockisplaner

Kom nyss hem från jobbet och jag är heeelt slut! Fick dock gå hem ett pass tidigare då TB havererat och det blev karossbrist. Fick skjuts hem också av en snäll kvällare :) Synd på pengarna, men fan vad bra för kroppen! Har verkligen varit mer död än levande idag. Seg och klantig, inget skoj att försöka lära sig alla balanser då :/ Men, men, nya friska tag på måndag!

Funderar på att gå (kanske ta bussen) till Willys och handla "helgmys", eller tjockismat som det också heter ;) Klyftpotatis med chilibearnaisesås och lite cola till det, är jag inte värd det?
Vet dock inte om det blir att äta det ikväll eller imorgon, risken är ju stor att jag somnar här i soffan. Oh well, måste väl göra mig i ordning strax, annars kommer jag aldrig iväg. Det blir nog att kolla när bussarna går ändå, haha.


04.50

God morgon, god morgon! Klockan är 04.50 och jag har redan varit vaken i över en timma (sedan 03.20). Ingen sovmorgon här inte, men sovmorgnar tjänar man inga pengar på ;) Snart är det dock helg, bara ca 10 timmar kvar!


Stray Cats - I won't Stand in Your Way


Window shopping



Jag planerar redan för vad jag ska spendera mina övertidspengar på ;)
Haha nej då, har inte råd med allt detta, men några saker så! De fingerlösa vantarna i alla fall, blir nog sköna när kylan kommer krypande och billiga är de också ^^


All work, no play

Somnade runt 20.30 igår och vaknade vid 3 och kunde inte somna om! Känner mig piggare idag och även om det är fredag så nej, ingen helg för mig ännu. Jobb imorgon igen, men shit vilken skillnad det är att gå till jobbet när man inte avskyr 99% av de som jobbar där. Visst, i början är ju typ alla trevliga, men ändå! Har redan fått två smeknamn: "Lilla Körsbär" och "Lammkött", haha. Trivs faktiskt riktigt bra :)

Har kommit på en underbar sak att göra när jag kommer hem om dagarna - Fotmassage! Det är ju helt fantastiskt skönt. Det vore ju ännu bättre ifall någon annan gjorde det, men man tager vad man haver. Så länge ingen är intresserad utav det jobbet dvs? ;)



Godnatt och valprat

Ska nog lägga mig redan. Är som en zombie idag, ännu mer ont i kroppen och fryser som en gnu gör jag. Behöver nog få mig lite mer sömn i natt också, 3-5 timmars sömn funkar inte i längden.
Kommer antagligen sova bort hela söndagen, min lediga dag, haha. Måste dock försöka städa, tvätta, diska och laga mat då också! Hur ska jag orka det? :S Aja, det fixar sig säkert! Även om jag inte får mycket ledigt nu så slipper jag ändå den där jäkla helgångesten jag brukade ha. Nu är det måndagsångest för hela slanten istället ;)
Sedan, om jag får jobba övertiden på lördag, så kommer det betyda ca 1200:- extra i plånboken sen. Inte helt fel! CASH IS KING!

Kommer inte bry mig om att kolla hur det går i valet på söndag heller. Kommer bara ha ont i magen och vara orolig i sånt fall.
Ignorerar Facebook också, då jag (dessvärre) har vänner som är vänster, i dessa tider. Alla får tycka som de vill, men många av dem ska jämt tvinga på folk deras åsikter. De påminner starkt om Jehovas vittnen. Gillar inte extremister överhuvudtaget, lagom är bäst, men extremvänster/kommunister är fan i mig värst utav alla!
Jag hoppas i alla fall på en fortsatt blå regering och att ett visst parti tar sig in i riksdagen. Blir det en röd regering funderar jag nästan på att lämna landet. En stadsminister som hatar allt som är genuint svenskt och har ljuset tänt fast ingen är hemma, det borde ingen vilja ha. Inte ens sossarna själva!

Sen, innan jag säger godnatt, måste jag bara säga att jag hoppas att någon tycker att jag är rasistisk nu när jag skrev elakheter om Jehovas vittnen. Fast, det kanske bara funkar när det gäller muslimer?
Har dock aldrig förstått det där med att det är rasistiskt att säga något ont om en religion. Jag gillar ingen religion, är jag kanske nazist då? ;)

Nu vill jag inte se en massa elaka kommentarer här imorgon! Ha lite humor va :D

Godnatt Benjamin!

Zombi: Fawn of the Dead

Grät du också när Bambis mamma dog? Nu kan du spara på tårarna, she's back ;)



Sleepy



Satte på datorn och loggade in på Internet, men varför? Vad fan, min hjärna är som tuggummi, jag borde sova!
Ska hem direkt imorgon efter jobbet, så ska nog roa mig med lite roligare blogginlägg då.

Nu skriker dock sängen efter mig. God Ming!


Konstig mat hos Petra

bild184 (MMS)

Det ser rätt äckligt ut, men det smakade faktiskt bra :) Tack för krubbet Petra! Jag var nog inte mycket till sällskap, men du fick ju se mig utan byxor ;) hahaha


Och Malin hon är tlött, tlööööött

Sitter hemma hos matmamma Petra och väntar på käk. Jag är helt slut! Dagen gick dock superfort och banan verkar bra. Hon som lär upp mig är trevlig och bra på att lära ut, och jag hamnade vid killbordet på rasterna. GÖTT! Killar är så jäkla mycket roligare är tjejer (och inte lika falska) :)

En bra dag ändå, men som sagt, jag är trött! Övertid på lördag också (PENGAR!!!), så ingen rast ingen ro här inte :P

Ska försöka skriva om något roligare sen när jag kommer hem.

Uppe innan tuppen

Fy fan vad jag är pigg! NOT! Fick sova nästan 3 oroliga timmar. Får se hur detta går, har redan träffat två personer på bussen som jag helst hade sluppit, haha.


Off to bed

Vad fan, varför sover jag inte för? Uj vad trött jag kommer vara! Ska fixa mat till imorgon nu (alltså, packa, inte laga), lägga fram kläder och kolla bussen. Läsa lite och sedan försöka SOVA!



"GRATTIS!!!


när du går upp tidiga kalla regniga blåsiga mornar, tänk då på oss stackars satar som inte har något jobb, utan måste ligga kvar där i sängen ...länge!"


DES, jaa du, sängen kommer nog finnas i mina tankar i alla fall ;) haha

Och Petralainen, bussen åker ju förbi dig, vi kanske kan leka efter jobbet? Att jag hoppar av vid din hållplats då alltså. Hör av dig imorgon!

Nyanställd

Jaha, så fort kan det tydligen gå! Skickade in en ansökan till Lernia idag och de ringde upp mig nästan direkt och frågade om jag kunde börja jobba redan imorgon. Saga var på besök hos mig, så tack vare det skjutsade hon mig till Arendal där jag skrev på papper och fick kläder så jag är redo att börja imorgon.
Tillbaka till Volvo alltså, fast denna gång som bemanning. Det är blandade känslor kan jag lova! Glädje, över att jag har fått jobb, nervositet, inför jobbet och folket, och så ångest, för att det ska bli lika kasst som det var på Volvo mot slutet. Men, ny bana, nytt folk, så det kan ju bli kanon :D

Jag har fått jobb!!! Fram till den 5:e november bara, men sköter jag mig och om jag behövs så kommer det antagligen bli längre. Hur som helst, J O B B ! :D

Boxrar och jobb

bild183 (MMS)

Är med Saga och Bella på boxerklubben. Det finns en MASSA supersötingar här! Och vet ni vad? JAG HAR FÅTT JOBB! Börjar imorgon redan, så upp vid 4 blir det och sedan back to Volvo. Haha den ni! :P


Confused



Vaknade och gick upp vid 10 idag. Hoppade in i duschen och när jag kom ut hade jag två missade samtal och ett sms. Smset var från telesvar så ringde upp och hörde detta: "Hej Malin! Gösta Söder från AF här. Jag har goda nyheter om jobb, så ring upp mig så fort du hör detta." Jag ringde upp på en gång, men fick inget svar. Testade sen igen och:


- Hej, det är Malin, du har ringt mig.

- Ja, hej Malin! Jo, det är nämligen så att IAC vill att du börjar jobba så snart som möjligt.

- Men, öh... jag fick ett nej från läkaren ju?

- Jaså? Fick du det? Men nej vad tråkigt, men du, det här måste jag kolla upp!


Euhm, okeeej? Saken är ju den att plasten som finns på IAC som jag tydligen inte får vara i närheten av finns inte på en utav deras banor, men läkaren sa att hon inte trodde att de skulle vilja nyanställa folk till den, att de hellre skulle vilja ha någon som kan jobba överallt i fabriken. Vill de ha mig till den ändå eller har AF bara blandat ihop allting och är lite virriga?

Hur det än ligger till så är det väldigt förvirrande.


Lite sällskap

"Om det är rätt person så spelar det ju ingen roll ifall hon har barn innan. Det blir ju som ett barn på köpet!"


Öuhm ja, du slapp ligga?
Är inte det lite som att vara bakfull utan att ha fått supa innan? :P

Precaution


7 timmar senare

Det känns lite bättre nu. Skrev av mig när jag kom hem, grät som ett litet barn och sov en liten stund. Skickade tillbaka lite saker som jag beställt (och inte ville ha) och gick till AF. Får inte vara kvar i ungdomsgarantin, så ska till utbildningsgarantin istället. Same shit different name? Fick i alla fall en ny arbetsförmedlare, en kolsvart och spinkig liten afrikan. Jag har skitsvårt att förstå folk som bryter på svenska (och folk i allmänt som pratar otydligt) så tusan vad glad jag blev när han pratade kanonbra svenska! Han var rätt rolig också, lite så där nördigt vimsig, haha. Han fick mig lite på bättre tankar och blev dessutom superimpad utav min erfarenhet så han skickade mail till en bekant till honom som är chef på Lernia, de behöver tydligen fordonsmontörer. Att jobba inom industrin är knappast drömjobbet, men ett jobb är ett jobb.
Ska kanske börja en handelsutbildning också. Har inte bestämt mig ännu, men AF betalar den och jag får ersättning som vanligt. Kan även söka jobb under tiden och får jag jobb så kan jag hoppa av. Funderar nog på att tacka ja, bra att ha en extra utbildning, right?

Tack även för de söta kommentarerna! Orkar inte svara på dem just nu, men de värmde <3

Gick till Willys efter AF förut och köpte mjölk, så här ska lagas stuvade makaroner och sedan ska jag kurera min huvudvärk och fly verkligheten lite till. Har klickat alla som ringt idag och orkar fortfarande inte prata, men vill ni något så finns jag på sms.

It's never good enough to be real

Jaha, ännu en gång väljer livet att ge mig citroner och jag vill varken göra saft av det eller skölja ner dem med Tequila.

Jag fick göra testet hos en sköterska som tyckte att mina "blåsningar" blev så bra så jag inte behövde göra om dem. "Det ser bra ut", sa hon till och med. Fick vänta på att en läkare skulle titta på reslutaten och blev sedan inkallad till henne. Hon sa att det var godkänt, men det var knappt. Hon sa att hon såg att jag var lite "blockerad" i luftrören och frågade om jag hade eller hade haft astma och jag kunde fan inte ljuga för henne. Hon sa då att "Tyvärr, men det är för din egen skull, jag måste tänka på din hälsa i första hand. Du får säkert något annat jobb, Volvo ska ju återanställa folk. Du kan säkert få jobb där igen." Sedan sa hon samma sak typ 5 gånger till. Hon försökte bara vara snäll, men jag ville bara skrika till henne att jag skiter i min hälsa! Jag blir heller sjuk och jobbar än sitter hemma och blir psykiskt störd! Med orden fastnade i halsen och jag fick kämpa mot gråten och ville bara att hon skulle sluta prata så jag kunde få gå därifrån. När hon dessutom nämnde Volvo kändes det som att hon lika gärna hade kunnat slå mig i magen och spotta på mig. Fast med all säkerhet kommer jag väl hamna där igen, AF tvingar mig ju att söka alla industrijobb och eftersom jag bara har erfarenhet inom det vill ju typ ingen annan ha mig.

Kanske överreagerar jag, men när allt i ens liv går fel och man ser en chans till något bättre, som sedan skiter sig, då svider det fan i mig!
Har pratat med flera personer som är i samma sits som mig, alltså arbetslösa och även om de inte varit med om just detta så är ju även de vana vid att bli besvikna. De har dock något som inte jag har. Någon som finns där för dem och som stöttar dem. Någon att komma hem till som kan krama om dem och säga att allt kommer bli bra igen. Vad har jag? Två gapiga katter och en vänskapskrets som bara blir allt mindre.
Jag hade ett tag hopp om någon, någon som kändes speciell, men det var tydligen korkat, det skulle jag inte ha haft. Det kommer antagligen bara att rinna ut i sanden, för så känns det nu...
Har ofta fått höra att "du får skylla dig själv när du är så där kräsen", när jag klagar på att jag är singel. Men jaha? Krav ska man tydligen inte ha nej, men vad bra, då kan jag ju skaffa ännu ett pucko som kan slå mig gul och blå eller misshandla mig psykiskt! Att bli våldtagen är också väldigt trevligt, jamenvisst serru! Lika bra att ta första bästa karl jag ser, fan vad bra allt kommer bli då!
Nej, tydligen ska man inte ha några krav, inte ha några förhoppningar, inga drömmar och aldrig tro att man är för bra för någon/något, för det är man inte! Man ska stå där och le och tacksamt ta emot all skit som kastas på en!

Funderar starkt på om man skulle försöka stänga av alla känslor igen. Jag har lyckats med det innan och ett liv som apatisk är kanske bättre trots allt? Det börjar bli jävligt tröttsamt att få sitt hjärta bortkastat samtidigt som man håller på att drunkna i ett hav av tårar.

Förlåt för detta nattsvarta inlägg, men jag är så innerligt trött på att kämpa. Vad jag än gör, hur jag än försöker så blir saker aldrig bra. Finns Karma på riktigt så kan man ju börja undra över vem jag var i mitt förra liv...



Waiting

bild226 (MMS)

Väntar och väntar och dör snart av nervositet. Har inga bra erfarenheter utav tester inför jobb. Misslyckades med drogtestet innan jag började på Volvo ffs! Har aldrig tagit droger i hela mitt liv, men åkte dit för att jag hade ätit bröd med rosenfrön på i en veckas tid :S


The Secret of Moonacre



Ska krypa ner under täcket nu och försöka somna till den här filmen, The Secret of Moonacre.
Känner mig rätt trött, så har en känsla av att jag får se om den imorgon.


Ännu mera tumhållning, tack

För imorgon ska jag äntligen göra det där testet som avgör om jag får jobbet eller inte!
Har varit supernoga med min medicin de senaste dagarna och jag vet att mer än så kan jag inte göra, men ändå... Den här helgen har jag helt deppat ihop. Eller, egentligen inte, mer flytt från verkligheten med hjälp utav böcker och film. Nu måste jag dock fixa inför morgondagen och veckan som kommer och verkligeheten kan inte stängas ute längre.
Jag försöker att tänka positivt, men de svarta tankarna finns ändå där. Jag är rädd för att jag kommer bryta ihop imorgon om jag misslyckas med det där testet. Nog för att motgångar gör en stark, men någon gång borde det väl fan i mig vara nog? Det börjar bli tröttsamt att ständigt resa sig upp, att återfödas ur askan.
Vissa människor tycker att man är negativ och "får skylla sig själv", men de som säger så har nog inte varit med om alltför jobbiga saker här i livet. Dessutom så försöker jag att tänka positivt, hela tiden. Hade jag inte gjort det så hade jag nog inte funnits idag.

We fall and rise to feel alive?

Stone Sour - Through Glass


Nju näjls

Målade naglarna nyss. Första gången på flera veckor som jag orkat bry mig och måla annat än bara en färg. Kan bero på att de gick sönder och jag bet ner dem och har fått börja spara ut dem igen, haha.
Gjorde leopardmönster, men det blev inget vidare. Min pensel är lite för stor och halvtrasig och mina naglar för korta. Men, men, det kunde ju ha blivit bra :P



There's a baby in your face



Nog för att tatueringar i ansiktet (oftast) är skitfula, men denna tar nog priset. WTF?!


Inkheart



Började dagen med rostade mackor och film - Inkheart (Bläckhjärta).
En typisk barn/ungdomsfantasyfilm. Rätt förutsägbar och stöpt i samma form som de flesta amerikanska filmer, men ibland behöver man se filmer med lyckliga slut också och denna passade ju utmärkt som söndagsmatiné :)


Önskelista del 2

Här kommer lite fler saker som jag önskar mig.
Om ni undrar varför jag jämt använder denna kategori på hösten så är det för att min familj ska veta vad jag önskar mig i julklapp och födelsedagspresent.


Skor & Ytterkläder



Tygkängor från Demonia, Harringtonjacka (dock med ett annat broderi), skinnjacka från Shock och ballerinaskor från Iron Fist.


Kläder & Accessoarer



Vill ha alla saker här, men mycket måste beställas från USA, så slängde mer med det för att visa vad jag gillar för sorts grejer. Kolla gärna in detta gamla inlägg, de sakerna önskar jag mig också ;)

Zombies 101

 

Zombies 101, eller Zombie Studies, eller English 333 (kärt barn har många namn?) är den senaste kursen som The University of Baltimore erbjuder. Läraren för denna kurs är Arnold Blumberg, en utav författarna till "Zombiemania: 80 Movies to Die For".

"Right now we're in a massive surge of zombie entertainment," säger Blumberg. "On the most basic level, zombies are probably one of the most potent horror icons, one of the closest to us in terms of identification factor, in terms of reflecting ourselves. The zombie is, simply, us."


Eleverna kommer få se 16 zombiefilmer och läsa flera nummer utav serietidningen "The Walking Dead". De kommer även få skriva egna zombiefilmmanus och forska inom ämnet.

Wow, jag vill också gå denna kurs! Som vanligt, varför finns allt roligt (oftast) i USA?

Förresten, anledningen till varför kursen heter "English 333"? För att det är hälften utav 666. Jag skojar inte!



Regnet det bara öser ner

Men jag ligger nerbäddad i soffan och myser ^^
Idag har jag inte gjort ett skit, men ändå hunnit med en massa! Hm...?

- Löst 18 korsord och 4 sudoku
- Läst 200 sidor Harry Potter
- Tittat på en massa skit på TV
- Ätit frukost, middag och choklaaaad
- Lekt apport med Fenriz
- Knarkat doftljus
- Fått tillbaka mina nycklar från Karin
- Tittat på och funderat över nya tatueringar och piercingar
- Pratat med mamma i telefon

På schemat återstår det att:

- Titta på film
- Läsa lite till
- Äta glass

Ah, kan man annat än älska lata, regniga höstlördagar? ;D

Harry Potter



Just nu är jag helt insnöad på Harry Potter. Har under den senaste veckan sett alla filmerna och nu har jag börjat läsa böckerna igen. Har ju inte läst de sista, så känner att jag vill göra det innan de två sista filmerna kommer. Första delen utav Dödsrelikerna har premiär i november och då ska jag och Saga se den på bio :)

Jag är inget megafan utav Harry Potter, men jag tycker om både böckerna och filmerna. Fast mest böckerna, de är lättlästa och roande och jag kan behöva lite verklighetsflykt just nu.

Btw, jag blir jämt mobbad för att jag tycker att Lord Voldemort är snygg (på ett läskigt sätt). Är jag helt ensam om att tycka det eller?


Snow Patrol - Chasing Cars


Blod, pannkakor & tårar

PMS, folk som kastar skit på en utan att berätta vad man gjort för fel, PMS, folk som slutar höra av sig och inte har tid, ensamhet, PMS, regn och rusk, pengabrist, PMS...
Livet är fan i mig inget att ha emellanåt!

Har nu gjort det bästa utav situationen i alla fall:

- Laddat upp med en massa film
- Laddat upp med en massa böcker
- Laddat upp med en massa korsordstidningar
- Gjort pannkakstårta med blåbärssylt och vaniljglass
- Hittat en 5-kronors chokladkaka med hasselnötter
- Bäddat ner mig i soffan med täcke, kuddar och katter

 

Hej då världen, denna helg ska jag spendera i min ensamhet.

 

/Bitterfittan som tydligen är egocentrisk


It all started with a big BANG?



Då har man lugg igen då, en fruktansvärt skev sådan, haha.
Mitt hår är helt cp! Klipper man håret när det är blött blir luggen ojämn när den torkar. Klipper man den när håret är torrt så blir luggen ojämn när man stylar den. I NEED A HAIRDRESSER!!!


Zombie Roadkill




Det känns onekligen som att det inte bara är vampyrer som är poppis just nu, utan även zombiesar!
I oktober kommer serien The Walking Dead att börja sändas i USA, den har jag skrivit om tidigare, men även serien Zombie Roadkill har premiär då.


"Academy-Award nominated actor Thomas Haden Church co-stars as a tough as nails Park Ranger who teams with an unsuspecting teenager, played by David Dorfman, to escape a cursed stretch of highway that resurrects roadkill in the form flesh-eating zombie animals. This new breed of terror is not just playing dead.


Zombie Roadkill also stars Toni Wynne, Jeff D’Agostino, Cherilyn Wilson, and Michael Blaiklock and centers around a group of college kids as they are driving on an unfamiliar road. Everything seems fit for a road trip to the lake, but when the group accidentally runs over an unsuspecting squirrel, they quickly realize there will be a price to pay. The cursed road brings the zombie squirrel back to life to haunt the kids. After the kids crash and everyone is injured except the younger brother, he is forced to set out on a journey to defeat the ancient curse and save his brother and friends before it is too late."


Vi icke-Amerikaner får helt enkelt hålla ögonen öppna i oktober och se om dessa serier går att få tag i någonstans :)



<


Movielainen



Lånade dessa filmer utav Saga, så jag bör klara mig i några dagar. Veckan ut om jag har tur?
Funderar på att se en nu, innan jag lägger mig. Vilken ska jag välja?


Zombieland 2




Under en intervju med Reuben Fleisher avslöjade han att det kommer bli en uppföljare till Zombieland och att manuset redan är på gång.
"Yeah, I read it! I mean, it's an early draft and we have plenty more to do to work on it, but I think it's going to be amazing, I'm really excited about it."


Inga skådespelare är klara ännu, men... Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone och Abigail Breslin har alla sagt att de är intresserade av en uppföljare.


Always wanting more

Att handla i "Saga-butiken" är bra det! Bra pris och  så får man betala när man har råd. Gött mos! ;D




Rougeborste och rouge, som jag fick. Tack tack ^^



Det blev den svarta t-shirten med rosa tryck på ändå.
Det vänstra trycket sitter på bröstet och det högra mellan revbenen och höften.



Hoodtröja med tjusiga tryck på.



Tydligare bild på trycken.


Insomnia


Lucky?

bild189 (MMS)

Ha eller inte ha? Svart t-shirt med ROSA tryck. Rosa är ju verkligen inte min färg :S


Kaffekärring

bild188 (MMS)

Usch, jag kommer snart tycka att kaffe är gott ju :(


"Klipp klipp", säger saxen

bild187 (MMS)

Nu ska luggen bort!


Can you look around this world and believe in the goodness of a God who rules it?


The spirit of a warrior, the champion's heart

Jag vet att jag är tjatig nu, men åååh vad jag vill börja jobba! Inte bara för pengarnas skull, men för att få rutiner, röra mer på mig och för att få tillbaka lusten att träna. Man kan nog tänka att när man är arbetslös är det lättare att träna än när man jobbar, men inte för mig. Jag tycker bäst om att träna innan eller efter jobbet. Man är redan inne i stan då (eller ska dit) och man är redan "igång". När man är arbetslös blir det nästan ett helt projekt att ta sig dit, lustigt nog.

Har haft en hel del drömmar att om jag har tränat det senaste, mest Body Combat och boxning. Har vaknat och känt mig så laddad, så jag har nog verkligen saknat min träning mer än vad jag tidigare trott. Till och med Body Jam saknar jag!
Funderar på att, om saker går som det ska, byta tillbaka till Sportlife. Det var där jag trivdes bäst och verkligen gillade träningen. World Class som jag är på nu är sådär. De har pool, men deras pass är fruktansvärt trista och ska det vara så kan jag lika gärna köpa simkort hos Kristinedal.



Dotted Tuesday



Om jag skulle orka mig utanför dörren idag så skulle jag vilja se ut så här.
Är verkligen hur sugen som helst på att köpa en där toppen! Den är rätt billig också, så om jag får jobbet, kan jag inte få köpa den då? (A)


Fenriz & Valkyria



Åh, tänk när mina korrar var så här små och söta! Nu är de mest tjocka och gapiga, haha :P


To cut or not to cut?



Jag har sådan beslutsångest om vad jag ska göra med mitt hår! Klippa lugg eller spara ut? Färga? Rött, brunt, svart, grönt, blont? HJÄLP MIG!

Slängde ihop lite bilder på olika "frisyrer" jag haft genom åren. Det har inte hänt så mycket, mer än att färgen har ändrats, men ändå. Jag vet inte alls vad jag vill ha :(

Det börjar bli höst och då vill jag gärna ha lugg. Dock är det jobbigt som tusan att hålla efter och klippa den typ varje/varannan vecka. Sen vet jag inte vilken färg jag vill ha. Älskar det röda och trivs massor i det, men den snyggaste röda färgen får man av toning och toning suger! Det håller inte särskilt länge och det "blöder" ofta.

What to do?


The time is right my cherry's ripe



Pysslade nyss ihop detta lilla set. Ett par örhängen och ett halsbandshänge.
Kommer dock göra om dem senare. Behöver hattpinnar och en kedja och hittade inga hemma, så måste köpa det innan jag kan använda/sälja dem :S


The creators biggest pride



Så fort jag har ett jobb och får lön behöver jag köpa lite pysselgrejer.
Jag måste få utlopp för min kreativitet, annars blir jag tokig!

Bland annat vill jag ha porslinsfärg, fimolera och svart, grön och röd kakeldekor.
Har en massa skojiga idéer som jag vill genomföra! :D


Önskelista del 1

Då var det dags igen! Lika bra att vara ute i god tid, så här kommer en hel del saker jag önskar mig. Kommer ta med typ allt jag vill ha, oavsett prisklass. Det heter ju önskelista av en anledning ;)

Elektronik & köksredskap




Laptop, TV, DVD, PS3, Sodastreamer, Extern hårddisk, Digitalkamera, Skrivare/Scanner.


Skönhetsvård




Paco Rabanne Black XS, Christina Aguilera, Oriflame Cherries, OBH Nordica hårfön, Smashbox primer photo finish, Rose & CO Cherrybomb, Rose & CO körsbärstvål, Bodyshop Wild Cherry body scrub (+body butter).


Spel & DVD




Spel: Silent Hill, Resident Evil, God of War, Soul Calibur.
DVD: Lilo & Stitch, Fido, Hellboy, Hellboy II.


Kamelot feat. Shagrath - March of Mephisto


Breathers: A Zombie's Lament




Breathers: A Zombie's Lament
 är en zombie-kärlekshistoria skriven utav S.G. Browne. Den handlar om Andy, som dör och sedan återuppstår som ett levande lik. I en värld där ingen vet vem som kommer bli och vem som inte kommer bli en zombie har zombiesar inga rättigheter, de har fortfarande känslor och minnen och de måste gå på möten hos UA - Undead Anonymous. 

Innan denna bok ens blev utgiven bestämde sig Diablo Cody för att producera filmatiseringen. 
Rykten säger just nu att Joseph Gordon-Levitt kommer spela huvudrollen som Andy och att hans kärlek, Rita, kommer spelas utav ingen mindre än Scarlett Johansson.

Inget är dock säkert, men det ska bli spännande att se hur det blir och denna bok måste jag definitivt kolla upp :)


Söndagsmys

Det blev ju aldrig något ensam-mys i fredags, så tar igen det nu istället. Åt en megafrukost med smoothie, plommon och en massa rostade mackor med körsbärsmarmelad och grekisk vitlöksost på. Ligger nu i soffan med täcke och kudde, korsord, Fångarna på Fortet på TV, vindruvor och Ahlgrens bilar och två gosiga kissar.

Det känns dock som att jag inte gjort annat än ätit den här helgen. Ni såg ju själva bilderna från i fredags och igår bjöd Karin på både muffins, kakor och tårta. Ujujuj, den här veckan som kommer ska bli helt fri från sötsaker!




En studie i mat

Har inte bloggat så mycket i helgen, men så har jag ju haft rätt fullt upp också. Här kommer i alla fall lite bilder :) I fredags åt jag tydligen bara, haha.



Jag firade mitt "ja" med pannkakor med vaniljglass och blåbärssylt. Smarrigt värre!



Till efterrätt blev det ännu mera glass. Var ju tvungen att testa min saltlakritssås och strössel.
Hur det smakade? NOM NOM NOM! Lite trist att såsen stelnade så mycket, det blev som strössel + strössel och lite svårt att äta, men gudomligt gott smakade det ^^



Hällde upp min torkade ljung i dessa små glasburkar. Blir bra som te.



Saga och Bella kom förbi och det blev ännu mera frosseri!
Irish Coffee lägger sig som bomull runt hjärtat ;)



Melon, kiwi och vindruvor. Väldigt grönt blev det.



Ost med kex. Den grekiska vitlöken var himmelsk!



Saga och Bellan sov över och på lördagen åkte vi in till stan så att Saga kunde förtidsrösta.
Vi gick även in en sväng på CO där jag hittade dessa tjusiga skålar :)



Detta klocksmycke gjorde jag som födelsedagspresent till Karin ^^



Sen blev det Fancy Freaky Tea Party och kalas på Freakshow för hela slanten :D
Den vänstra bilden är min testsminkning som jag gjorde för ett tag sedan. Den högra är på transan Peter och på mig, den ryska dockprostituerade Olga.

Förhoppningsvis kommer det upp fler bilder från igår inom kort.


A crimson coronation

Jag tonade håret igår. Hade två flaskor hemma som jag glömt bort, så slängde i det i håret (eller, Petra gjorde det). Det blev massa fint, typ rubinrött. Betydligt mycket finare än det blond/orange som jag hade innan :P Synd bara att det är toning och att färgen går ur så fort.



Hajar du?

bild176 (MMS)

Massa fint glas, men ALDRIG MER ABSINTHE!!! :S Tur Petra gav mig vin att svälja ner med, haha.


Fancy Freaky Tea Party

Hihi är hos Karin på Fancy Freaky Tea Party nu och det blir nog utgång sen. Min mobil vill inte ta några bra bilder, så ni får vänta tills imorgon. Eller kolla in www.inpain.blogg.se där finns en bild för den nyfikne :)


Cherry gifts

Fick presenter utav Saga igår. Hon köpte dem som tack för när jag vaktade Bella, men glömde dem sist vi sågs. Bilderna är inte de bästa, men de får duga helt enkelt!



En körsbärs-"pås-väska" :)



En körsbärsnecessär ^^



Och körsbärsvin :D

Tack snälla Saga!
Man kan undra ifall mina vänner tror att jag gillar körsbär, haha ;)


Irish coffee



Whiskey - äckligt!
Kaffe - vidrigt!
Grädde - sliskigt!

Tillsammans - fruktansvärt gott!


Change of plans

Fick tydligen inte sitta ensam och mysa idag, utan Saga och världens bästa Bella kommer hit och våldgästar lite senare. Saga ska bjuda på Country Lane (supergott att blanda med mjölk och is) och Bella bjuder nog på en hel del blöta pussar :D

Såg en superfin boxer på vägen hem förut idag och åh vad jag saknade Bella då!

They said YES



Fick idag veta att jag fått ett ja! Det betyder att om jag klarar hälsoundersökningen nästa vecka så har jag fått jobb! Det känns så jäkla skönt! :D Dock är jag ju väldigt orolig för att min astma kommer förstöra allt, men jag ska vara supernoggrann med min medicin nu och hoppas på det bästa. Tack vare mina sånglektioner har jag ju ändå tränat upp mina lungor, men jag ligger fortfarande under medel.

Ska söka några jobb till idag i alla fall. Kan vara skönt att ha gjort det innan, ifall att det går dåligt nästa vecka. Känner att jag antagligen kommer bli lite halvdeppig om det skiter sig med IAC. Men, men, jag fick ett ja och det ska firas med film, korsord och mumsig mat ikväll :D


Into the sea of dark desires you're never alone but silent

Jag har varit som en zombie nästan hela dagen. Har varit megatrött och värst blev det efter att jag hämtat min systerson och vi hade ätit, då höll jag på att somna ståendes.
Jobbigt nog har flera personer försökt prata om seriösare grejer idag, men jag hängde ju inte med för fem öre. Minns knappt ens vad vi sa :S När jag är trött är jag nästintill apatisk, ja, som en zombie! Dock kan jag väl inte påstå att jag är så värst sugen på att äta hjärna. Skulle ju ha testat min glass och saltlakritsgrejset idag, men har varken varit sugen eller orkat, så jag tar det imorgon istället. Då blir det fredagsmys i min ensamhet! Pannkakor med blåbärssylt till middag, pyssel, film och glass. Nom nom nom ^^


Jävla Jesus


Väntar på svar

Jaha, min intervju... Den gick nog rätt bra, det kändes i alla fall bra. De (ja, de var två) var trevliga och ställde inga "jobbiga" eller svåra frågor alls. En riktigt komisk grej var att de frågade vart jag var ifrån (jag pratar ju inte Göteborgska) och när jag då svarar Valdemarsvik så börjar "gubben" skratta. Det visar sig då att han också är därifrån. En liten håla på ungefär 3000 invånare, ca. 30 mil härifrån. Hur sjukt är inte det? :D haha

Får antagligen veta svar redan idag lät det som. Att jag är en utav ytterst få som ens fick komma på intervju ser jag som något väldigt positivt. Speciellt när de inte ens sett något CV eller personligt brev innan :)

En jobbig grej dock. Skulle jag nu få ett ja så måste jag göra en hälsoundersökning och bland annat testa min lungkapacitet. De håller nämligen på med någon plast som kan vara farlig vid utsläpp och har man då dåliga lungor så får man inte arbeta där. De sa till och med: "...så har man då allergi eller astma är chansen stor att man inte klarar av det testet". Jag har ju astma och det vore så överjävligt om man skulle få ett ja och sedan inte få jobba där på grund av en sådan sak :( Det är tydligen lag på det där också, så de kan ju inte göra några undantag heller.

Jag får helt enkelt vänta och se. Skulle jag nu få ett ja så är det väl bara att vara supernoggrann med medicinen och att dagen för testet ta en massa medicin innan :P

Men nu ska jag åka iväg och hämta min systerson från skolan. Tjillivippen!


Yesterday

Orkade inte riktigt skriva något igår. Eller, visst skrev jag väl, men inte något om hur dagen var :P

Vi började på Järntorget där vi besökte Myrorna och Petra införskaffade lördagens outfit. Fancy freaky tea party är det ju då ^^



Petra hade en massa kuponger, bl.a. "köp en, få en gratis" på Max, så vi skramlade ihop en tjuga var och grisade sedan hamburgare. Helt ok!



Inne i Nordstan, på väg till Systemet (vad hände med det Petla?), gick vi förbi detta. Vi passade då på att förtidsrösta, så nu är det fixat! Hoppas verkligen att regeringen förblir densamma, för: "Den enda bra kommunisten är en död kommunist", right? ;)



Petra blev sugen på naturgodis så vi drog vidare till 4-gott. Jag hittade körsbärskola där som jag fick slinka ner i Petras påse. Massa mums, tack tack! ^^

Åkte sedan till Frölunda för att hämta lite grejer. Kul att man lånat ut saker och att man sedan måste hämta det själv. Mitt ironiska "Jaha, tack då!", gick visst helt över huvudet på personen i fråga... En jäkligt sjuk stämning var det också, den kunde ha blivit värre, men jag orkade fan inte ta upp det jag funderat på.

Sedan bar det av hemåt. Snipp snapp snut, så var sagan slut!


"Jag rullar"

bild134 (MMS)

Gick förbi min förra arbetsplats förut. Det kändes lite wierd faktiskt. Väntar på min intervju nu. NERVÖST!


Wish me luck

Ska strax lägga mig, så jag orkar upp innan 7 imorgon. Kollade förut på Västtrafiks hemsida och adressen jag ska till finns inte med. Har med andra ord inte en aning om hur jag ska ta mig dit imorgon. Får antagligen åka in tidigt till stan och be Västtrafik hjälpa mig.

Fan vad jag hatar sånt här! Är hur orolig som helst för att jag inte ska hitta dit eller komma försent eller något. Kommer ha massa, massa, massa svårt för att somna ju...

Oh well, håll tummar och tår och tassar och klor för mig imorgon! Både för att jag tar mig dit i tid och för att jag får jobbet!

God Ming!

Vissa dagar...



Vissa dagar hatar man verkligen att logga in på Facebook. Alltså, missförstå mig inte, jag är hur glad som helst för deras skull (speciellt för dig Marie!), men... jag då?!
Det känns som att jag går runt i cirklar och den personen jag mest utav allt vill träffa beter sig just nu bara konstigt. Han säger att han vill träffas, men han gör ingenting. Är det bara tomma ord, så varför fortsätter man ens då? Vill man inte träffas mer så är det väl lika bra att säga det? Jag är helt förvirrad...

Och tja, läser DU detta, snälla, berätta för mig vad du vill! Vill du träffa mig igen så är det på tiden att du gör något åt saken. Jag gör allt jag kan för att inte låta mitt förflutna påverka mitt tänkande, men när du beter dig så här är det svårt. Tänkte inte ta upp det här på bloggen heller, men måste få ur mig lite någonstans, innan det äter upp mig inifrån.


Max

bild129 (MMS)

Kupong-Petra och jag ska vara äckliga och äta lunch här idag. Måste ju fira att vi ses för första gången på typ en månad :P


RSS 2.0