Väntar på svar

Jaha, min intervju... Den gick nog rätt bra, det kändes i alla fall bra. De (ja, de var två) var trevliga och ställde inga "jobbiga" eller svåra frågor alls. En riktigt komisk grej var att de frågade vart jag var ifrån (jag pratar ju inte Göteborgska) och när jag då svarar Valdemarsvik så börjar "gubben" skratta. Det visar sig då att han också är därifrån. En liten håla på ungefär 3000 invånare, ca. 30 mil härifrån. Hur sjukt är inte det? :D haha

Får antagligen veta svar redan idag lät det som. Att jag är en utav ytterst få som ens fick komma på intervju ser jag som något väldigt positivt. Speciellt när de inte ens sett något CV eller personligt brev innan :)

En jobbig grej dock. Skulle jag nu få ett ja så måste jag göra en hälsoundersökning och bland annat testa min lungkapacitet. De håller nämligen på med någon plast som kan vara farlig vid utsläpp och har man då dåliga lungor så får man inte arbeta där. De sa till och med: "...så har man då allergi eller astma är chansen stor att man inte klarar av det testet". Jag har ju astma och det vore så överjävligt om man skulle få ett ja och sedan inte få jobba där på grund av en sådan sak :( Det är tydligen lag på det där också, så de kan ju inte göra några undantag heller.

Jag får helt enkelt vänta och se. Skulle jag nu få ett ja så är det väl bara att vara supernoggrann med medicinen och att dagen för testet ta en massa medicin innan :P

Men nu ska jag åka iväg och hämta min systerson från skolan. Tjillivippen!


Kommentarer
Postat av: josefin gard

rösta gärna på mig i dagens blogg :)



http://lovissaisabelle.blogg.se/2010/september/rostarostarosta.html#comment



rösta på www.joooi.blogg.se ;) :)

2010-09-02 @ 17:21:29
URL: http://joooi.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

sv:

hehe, tycker ändå den är rätt bra.

Kolla gärna in dom andra av mina "Filmspecial" ;)



Välkommen åter med besök och kommentarer så klart!



Rock On!

2010-09-02 @ 18:06:33
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: mersiha

fiin blogg ;) vad gör du då?:D

2010-09-02 @ 18:32:33
URL: http://merissa.devote.se
Postat av: caiza

fin blogg! kommentera gärna vad du tycker om "dagens låt" på min blogg :)

2010-09-02 @ 20:19:26
URL: http://caizawidin.blogg.se/
Postat av: -DES-

antagligen isocyanater, jag fick göra såna tester på Saab. Isocyanater finns i t.ex lim, lungtestet är enkelt, du får blåsa i ett plaströr så länge du orkar och helst ännu längre - svårare är det inte, det är ingenting att vara nervös över. Men du ska veta att isocyanatarbeten är livsfarliga, försök att inte hamna på en avdelning där det används.

2010-09-02 @ 20:36:39
URL: http://dodstrakigt.blogspot.com
Postat av: Mandana Veysi

fin blogg!

2010-09-02 @ 21:12:36
URL: http://mandanaveysi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0