Pride and Prejudice and Zombies

Har länge velat läsa denna boken och nu måste jag skynda mig innan filmen kommer ut. Den finns ju till och med på svenska (Stolthet och fördom och zombier).
100:- på Adlibris, som hittat!Zombies, uppätna hjärnor och klassisk romantik i brittisk 1800-talsidyll i denna omgjorda experimentella version av Jane Austins klassiska verk Stolthet och fördom.

Seth Grahame-Smith (författare till bland annat The big book of porn och Pardon My President: Ready-to-Mail Apologies for Eight Years of George W. Bush.) har inlett ett lysande samarbete med Jane Austen där konventioner och koketteri blandas med Katanasvärd, krossade skallar och zombiebebisar.

Handling: En mystisk farsot drabbar den lugna lilla orten Meryton och de döda börjar återvända ifrån sina gravar. De ninjatränade döttrarna Bennet, med den hetlevrade Lizzy i spetsen, är fast beslutna att utrota de blodtörstande zombierna. Hon distraheras dock av den arrogante mr Darcys ankomst till byn Kärlek, hjärtesorg, svärdskamp och tusen ruttnande lik paketerat i en av våra mest älskade klassiker. Stolthet och Fördom och Zombies ger dig allt i överflöd.
Filmen håller just nu på att spelas in med Natalie Portman i huvudrollen som Elizabeth Bennet. Hittade detta youtube-klipp som är fake, men som ändå kan ge er en bild av hur det hela kommer bli ^^Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0