Guldkant på vardagen

 

Crêpes med nutella och banan


4 portioner
1 ägg
2 dl vetemjöl
4 dl mjölk
rivet skal av en apelsin
smör
nutella
2 bananer
florsocker
4 skopor vaniljglass

 

  1. Vispa ägg, mjöl och hälften av mjölken till en slät smet, tillsätt sedan resterande mjölk och apelsinskal.
  2. Smält en klick smör i stekpannan och häll på ett tunt lager smet.
  3. Vänd crêpen och bred över en sked nutella på ena halvan och skiva över banan.
  4. Vänd den tomma crêpehalvan över fyllningen.
  5. Lyft över på tallrik och pudra med florsocker, servera med mjuk vaniljglass.

Gjorde detta som middag idag, knappast nyttigt, men åh så gott. Ibland måste man lyxa till det lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0