Ca. 24 st
200 g smör
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
1 påse Dumle
1 ask Noblesse
folieformar
Blanda ihop smör, strösocker, vetemjöl och bakpulver till en smidig deg.
Låt degen stå kallt i cirka 30 minuter.
Dela degen i ungefär 24 delar och rulla till runda bollar. Lägg dem i folieformarna och tryck sedan ner en Dumlekola i varje degboll.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i cirka 10 minuter.
Ta sedan ut kakorna ur ugnen och lägg en bit Noblesse på varje kaka. Chokladen ska smälta ut.
Ställ kakorna i kylen så att chokladen stelnar ordentligt.
Superenkla och kanongoda (och kanske något dyra) kakor. Jag har i alla fall aldrig stött på någon som inte gillar dessa godiskakor!
Ett tips ifall ni vill göra fler/mindre söta kakor: Ta en halv Dumlekola per kaka.